New shoes...

Barnen fick nya skor igår och här visar Alvar upp sina nya skor :-)


Åh, vet ni vad?! Nej, klart ni inte vet.. hur skulle ni kunna veta?! Hm.. nåja, på tisdag ska jag på arbetsintervju! Den ni! ;-) Hon ringde från stället jag sökt jobb på och allt lät väldigt positivt, hon ville träffa mig på tisdag och sen får vi se hur det blir, jag hoppas att jag får jobbet!! Skulle vara himla nice och det bästa av allt, det ligger i huset bredvid haha, tar inte ens en minut att gå dit :-)

Har varit ledig idag, men inte ledig som i slappa, utan jag har hunnit med en heeel del. Först pluggade jag en hel del och skickade in ännu ett arbete. Känns nice, sen har jag hunnit rensa ur en garderob, ringde ett par samtal, sökt ytterligare några jobb, pratat med mammsen, hämtat barnen, åkt ner och hälsat på karln på hans jobb, tagit en promenad tillsammans med barnen, ätit middag (frukost och lunch också såklart) Ja.. det är väl det som har hänt idag..Just det, håller på med tvätten också.

Jäkla väder och hålla på då.. Först strålande sol, sen började det blåsa halv storm och nu SNÖAR det IGEN! Alltså, vad är det för shit?! Det sägs att det ska bli varmt i helgen upp emot 15 grader och ända upp till 17 grader varmt på tisdag.. kan ju bara önska att det för en gångsskull kan stämma! Knappast troligt. Skulle bli väldigt förvånad om det stämde..

Damn vad jag snackar väder.. Får ta och sluta nu innan jag jiddrar loss alltför mycket här ;-)

What a wonderful day!

Åh, idag har det varit en grymt härlig dag, allt har gått som jag velat utom i morse dårå då jag försov mig. Trots att jag försov mig så kom jag endast ett par minuter sent till praktiken.

Jag antar att ni är nyfikna på hur det gick på halvtidsbedömningen? Kan tala om för er att det gick kanon, bättre än väntat faktiskt! Min handledare på praktiken tycker att jag redan nu har uppfyllt de flesta av målen som man ska uppnå under praktiktiden. Fick även ett stort + i kanten för att jag frågar vad/hur de boende vill ha det och att jag verkligen lyssnar på dom. Min handledare sa också att om jag fortsätter såhär så kommer hon inte ha något att invända. Hon sa faktiskt inget negativt alls. :-)

Inte nog med all den fina berömen, min lärare hade även med sig ett av arbeterna som jag skickat in och fick godkänt med massa +++ och beröm i kanterna! Alltså kan man få mera positiva kickar på samma dag?! Känner mig såå glad och så lättnad.. för nu har jag ju ett arbete mindre att oroa mig över :-)

Själva dagen på praktiken har varit väldigt soft måste jag säga. Efter alla morgonbestyr och frukost för de boende och frukostrast för personalen så begav vi oss ut på en promenad med de boende och efter att min lärare varit på besök så åkte jag, min handledare och en annan i personalen ut till ICA-Maxi där vi handlade grejer till festen som vi ska ha för de boende på fredag. Berättar mer om den då. Är så glad att jag hamnat på ett så bra ställe, de månar verkligen om de boende och hittar på saker med dom så att de får behålla den sociala biten, för den är faktiskt viktig även om man är gammal och/eller sjuk!

Nej, nu har jag nog skrivit tillräckligt mycket om min dag! En kanondag med andra ord. På bilden ser ni min jobboutfit hehe. Eller ja, överdelen i alla fall. Byxorna är i samma färg. Ska ta och tvätta den i morgon då jag ändå har tvättstugan. Hoppas ni haft en bra dag!

I feel better now..

 

Jag mår bättre nu. Har i stort sett legat och vilat hela dagen, eller ja tills barnen skulle hämtas på dagis. Huvudvärken släppte ganska nyligen och jag fryser inte lika mycket längre. Vet inte vad det var för fel men nu är det bättre som sagt. Så förhoppningsvis kommer jag iväg till praktiken i morgon :-)

 

Har inte tagit några nya bilder idag, så ni får nöja er med en "gammal" bild från igår ;-) Känns lite roligare när det är bilder med i inläggen, eller hur?

 

Barnen somnade precis och jag ska mysa med min andra hälft en stund innan det är dags för natta. Kanske går det något bra på tv? Annars får det väl bli en film eller nåt. Sånt som märks.


I dont feel so good..

Igår fick jag gå hem tidigare från praktiken då jag mådde så illa och frös som en gnu, illamåendet gick dock över senare under dagen men däremot frös jag massor. Tog en varm dusch men det hjälpte inte, frös lika mycket för det.

I morse vaknade jag fortfarande frusen och med världens huvudvärk, så blir hemma idag. Det blir att kurera sig och vila en del så jag kan gå i morgon. Vill inte missa mer av praktiken och dessutom är det halvtidsbedömning i morgon, ska bli spännande och se vad min handledare säger :-)

Nej, ska ta och vila mig lite nu och hoppas på att det känns bättre sen. Hoppas ni får en bra tisdag!

Hello monday!

Intresseklubben antecknar: Min skola ligger på andra våningen i det stora huset man ser i bakgrunden ;-)

 

 

Soligt men kallt ute. Vill ju ha lite värme, kan inte vädergudarna se till att värmen kommer snart?! Hur som helst så gick vi till affären och handlade lite efter dagis och självklart stannade vi och lekte en stund i parken bredvid också. Nu ska middag fixas och sen ska barnen göras redo för natten. Hoppas ni haft en bra måndag :-)


Veckans planer (v.13)


Our sunday

På väg till tågstationen

 

En spårvagn körde förbi också

 

Väntar på att Johan ska hämta upp oss

 

Izabella provade solbrillor hemma hos Johan and company

 

Och såhär smutsig blir man efter en dag full av lek, fika och god mat :-)

 

Har haft en trevlig söndag. Blev snålt med bloggandet men åkte hem till Johan och company framåt lunch och kom hem för bara en liten stund sen. Gjorde barnen redo för sängen och nu sover de gott! Ska krypa ner i sängen jag med snart, ska upp tidigt i morgonbitti!


En massa lek :-)


Saturday morning

God morgon!

Här vaknade man upp till strålande sol och blå himmel, dock ganska kallt ute. Somnade tidigt igår kväll och vaknade tidigt i morse, men känner mig ganska utvilad ändå. Vi sitter och funderar på vad vi ska hitta på idag, barnen ville ut och leka i alla fall så det ska vi göra sen när vi fixat ordning oss och är klara med alla morgonbestyr. Sen får vi se om det händer något mer under dagen.

Vad ska ni hitta på idag?

I am happy!

Bilden tagen med kameran på min nya mobil

 

Yes, jag köpte mig en ny mobil idag. Happyface.. nej men jisses vilken beslutsångest jag hade, velade fram och tillbaka ett bra tag innan jag bestämde mig för att köpa den röda Nokian. Har inte haft nokia på säkert 10 år eller något så det lär ju dröja innan jag lärt mig alla funktioner ;-) Liten och söt är min mobil i alla fall.

 

Annars har det faktiskt inte hänt speciellt mycket idag, var på praktiken som gick bra som vanligt och så har vi ätit våfflor...såklart, det är ju våffeldagen liksom. Trött men glad, det är vad jag är just nu. Ska ta och svara på era kommentarer. Skönt att man är ledig i helgen, frågan är bara vad man ska hitta på?


Studiebesök på älsk arbetsplats.

Lucifer plockar med lite saker.

 

Här visar han upp en snygg svetshjälm

 

Martin visar upp ännu en snygg svetshjälm och fråga mig inte vad älsk gör för konstig min haha. Cissi och lilla Destiny var också där och hälsade på så vi snackade lite skit medan grabbarna jobbade :-) Sen bar det av mot praktiken.. Nu är jag dödstrött och ska sova.. Natti Natti folks!


A long, long day..

Usch, idag har det varit en lång dag och jag är såå trött just nu, men än finns det ingen tid för sova. Måste bli klar med all jäkla tvätt först och så måste jag vänta på att min dotter behagar sova. Hon vill inte riktigt det ännu, men snart så :-)

Slutade praktiken vid 14 idag, det var ganska skönt för idag har jag varit riktigt seg. Hämtade barnen efter det och började med tvätten när vi kom hem, sen åkte jag och Izabella till min mamma där vi fick supergod mat och så pluggade jag lite med min mammas hjälp. Därav har det inte blivit något bloggande förrän nu.

Ska fortsätta plugga i morgon så jag kan stryka ännu en enhet på listan, jobbar kväll imorgon och börjar inte förrän 16..skönt och har jag tur så hinner jag vila lite under dagen också :-)

Nej, nu orkar jag faktiskt inte skriva mycket mer, ska svara på era kommentarer nu, hoppas ni alla har haft en bra dag!

En Alvar...

Alvar fick en glass då han var så duktig vid hörselkontrollen.

 

Under promenaden vi tog så stannade vi till och gungade lite.


"Ledig" dag

 

Har pluggat lite idag. Det som är överstruket är det som jag har gjort idag. Har dock inte bara pluggat utan vi har varit ute och gått en ganska lång promenad i den härliga solen. Lite tråkigt med blåsten bara, men ska inte klaga nu när solen är framme igen :-)

 

Medan jag pluggade var de andra snälla och städade här hemma, så nu är det rent och fint igen vilket passar bra då min pappa kommer på besök om en stund. Älsk och barnen har även hunnit med en fika på stan tillsammans med Adde och Peter också så det har hänt en del ändå under denna "lediga" dag.

Just det, var ju på hörselkontroll med Alvar idag och kan säga att han hör perfekt! Han var så duktig så han fick sig en glass efteråt :-)

Izabella snackar!

 

Jag: Izabella, du har fått en till inbjudan till kalas nästa helg

Izabella: Åh, nej inte igeeen!!

Jag: Men det blir väl roligt?

Izabella: Jo, men jag får ju gå på kalas hela tiden!


Hello!

Jag ska tala om för er att även om jag trivs superbra på praktiken så ska det bli otroligt skönt att vara ledig imorgon! Man blir slut i kroppen efter flera dagars arbete och speciellt om man inte är van att jobba så. Idag var det första dagen på andra veckan och den gick som tidigare dagar väldigt bra, vi var ute och gick med några av de boende och det var skönt att komma ut även om det blåste och var ganska kallt ute. Luft behöver man dock så ska inte klaga.

När jag kom hem kollade jag posten och Izabella har fått ännu en inbjudan till kalas hos en dagiskompis. Det blir det tredje kalaset för henne detta år, kul för stumpan!

I morgon när jag är ledig så ska jag först ta mig en riktig slappar morgon sen åker jag och Alvar för att kolla hörseln på honom och om det är bra väder så är vi ute och leker en stund innan det är dags att knalla hem, ska även försöka plugga då jag har massor kvar att göra men hittar ingen ork då jag varit helt slut efter dessa praktikdagar.

Nej, nu ska vi faktiskt ta och äta middag och sen får det bli slappa resten av kvällen :-)

Veckans planer (v.12)


First week done!

God eftermiddag kära vänner där ute i bloggvärlden. Det har ju som jag nämnt tidigare inte blivit så mycket bloggande, men det har sina anledningar. En lång dag på praktiken idag 7-16 och jag fick grymt mycket beröm av både personalen och de boende vilket känns himla kul. Jag trivs verkligen jättebra där och det är roligt att gå dit :-)

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, är superhungrig och sen blir det lite mys med familjen innan det är dags att sova för oss allihopa. Det är upp tidigt i morgon igen men på tisdag är vi lediga och kan ta igen oss lite :-)

Har ni haft en bra söndag?

Cousins


New jacket

Alvars nya vårjacka (dock inte den bästa bilden)


Deal?!

God morgon alla sjusovare..Ni har väl knappast vaknat än, men jag kan tala om för er att jag har varit vaken sen fyra i morse. Dante vaknade då och ville ha välling och jag har svårt att somna om men när jag väl lyckades så kom Alvar strax efter och väckte mig. Klockan var då 05.30 och Dante vaknade igen strax efter det, han låg och babblade för sig själv en stund innan jag tog upp honom. Är ganska trött nu med andra ord, men ska väcka karln vid åtta och då går jag och lägger mig en stund till så jag orkar jobba i eftermiddag/kväll (14-21)

När jag vaknat sen igen så ska vi göra ordning oss och åka ner till loppisen där min mamma ska stå och sälja lite grejer idag. Vi ska även lämna av Dante där hos mamma för sen ska Izabella på kalas och jag ska som sagt jobba.

Vet inte när jag ska ha tid att plugga, för när jag jobbar dag och kommer hem är jag helt slut och när jag jobbar kväll är det så mycket annat man ska hinna med innan, har några lediga dagar iofs så måste plugga då så jag blir klar med allt som ska göras i skolan. Stress, stress.

Nu ska jag fixa frukost till mina barn och Dante ska få lite av sin gröt.

Vi kan göra en deal, eftersom jag kommer vara borta i stort sett hela dagen så kommer jag fixa ett par tidsinställda inlägg här, så ni får hålla utkik under dagen och när jag kommer hem så vill jag se många kommentarer.. okej? ;-)

This friday

 

Idag har jag då fått känna på hur det är att vara trebarnsmamma då vi varit/är barnvakt åt Dante. Det har gått väldigt bra då Dante är en snäll bebis och barnen har varit väldigt snälla och hjälpsamma hela dagen när det gäller deras kusin :-) Men nja, det lär nog dröja några år till innan jag blir trebarnsmamma, OM jag nu vill bli det överhuvudtaget ;-)

 

Det har varit en bra dag, dock fick jag inte min efterlängtade sovmorgon utan vaknade redan 06.45, fast å andra sidan så är ju det bättre än 05.15. Barnen var på dagis en stund och medan de var där så åkte jag och hämtade Dante. Karln hämtade barnen på dagis och vi möttes upp på stan. Shoppade tofflor och en vårjacka till Alvar och sen knallade vi ner till Jonte, snackade lite skit och karln tog även en (äcklig) kaffe. När vi var klara där så bar det av till affären där vi handlade hem lite nödvändigheter och resten av dagen har bestått av lek och mys.

 

Alla barnen sover nu och jag ska bara ta det lugnt med min älskling, blir väl lite spel eller en film innan läggdags. Har ni haft en bra dag?


Dissapointed.

Det är inte lite snö som har kommit och det snöar än! Besviken på vädret!


I am so good ;-)

Ännu en dag avklarad. Jag trivs väldigt bra på praktiken och idag fick jag en massa beröm av min handledare, hon tycker att jag har väldigt god hand om de gamla och att det var bra av mig att jag frågar och lyssnar på hur de vill ha det, känns väldigt roligt :-) Det bjöds även på tårta idag då en av de boende fyller år. En riktigt bra dag har det varit, men nu är jag slut i ryggen, benen och fötterna. Blir ju inte att man sitter ner alltför många minuter om dagen. Skönt att man är ledig i morgon och kan vila upp sig lite :-)

I morgon ska jag åka och hämta Danteman hos syster, ska vara barnvakt till Dante fredag-lördag, skojsigt! Fast först ska jag ta mig en sovmorgon innan jag gör något annat.

Lite tråkigt för er kanske att läsa om min praktik hela tiden, men det är ju den som tar upp det mesta av min tid just nu! Nej, ska ta och fixa maten som idag blir en enkel. Hamburgare och pomme står på menyn.

Får se om jag orkar vara uppe någon timme längre idag så jag hinner umgås lite med min stora älskling efter att de små älsklingarna har somnat :-)

Har ni haft en bra dag?

Aouch

Jag har kramp i mina vader.. hur kan det komma sig? Har fått det ganska ofta den senaste veckan, weird!

Andra dagen på praktiken avklarad och jag är inte alls så trött som jag var igår, men det kommer väl efter maten, brukar bli lite seg då ;-) Idag på praktiken hade vi riktigt roligt och många skratt blev det. Spelade även Bingo med de gamla och snackade lite strunt, en helt okej dag med inte alltför mycket att göra :-)

I morgon går jag 7-16, ledig fredag, på lördag går jag 14.30-21 och på söndag 06.45-16. Lite tråkigt att behöva jobba i helgen men det ska nog gå bra ändå.

På lördag ska Izabella på maskerad/kalas då en av hennes dagiskompisar fyller år. Kul för stumpan, grabbarna får roa sig själva medan hon och jag är iväg. Ska även vara barnvakt åt Dante fredag-lördag. Så det händer ju lite denna vecka ändå.

Nu ska jag ta och fixa middag och sen blir det myspys med familjen innan läggdags!

Early morning.

God morgon världen!

Är uppe långt innan tuppen idag. Vaknade första gången 03.37 inte sååå kul, men lyckades somna om och vaknade för andra gången vid 05, då gav jag upp eftersom klockan skulle ringa bara en kvart senare. Somnade redan vid 21 igår så är inte överdrivet trött just nu.

Ska har praktik mellan 7-15 idag så det är inte en allt för lång dag och förhoppningsvis går den fort :-)

Nej, bäst att sätta fart ska väcka resten av hushållet också, måste ju åka om ca: 30 minuter så får svara på era kommentarer när jag kommer hem igen, hinner inte nu.

Ha en fin dag!

Day one..

Första dagen på praktiken gick väldigt bra. Personalen var väldigt trevliga, till skillnad mot där jag var på förra praktiken. Är på ett äldreboende denna gång också, men det här boendet verkar mycket bättre. Av de få timmarna jag var där idag så fick jag en uppfattning av att personalen här tar sig mer tid till de boende än vad de gjorde på förra stället och som det känns nu så kommer det gå kanon. Ett bra schema fick jag också så det blir nog inte alltför jobbigt :-)

Karln kom hem för en liten stund sen han också. Han ska dock tillbaka till sin utbildning snart, men då tar han med sig Alvar så han får se vad pappsen gör om dagarna. Izabella och jag får roa oss med något annat helt enkelt, vad vet jag inte än utan det återstår att se. Ska hämta dom på förskolan om en timma ungefär.

Solen skiner och allt känns tiptop! En bra tisdag med andra ord!

Svampbob fyrkant

Izabella har ritat svampbob fyrkant ;-)


Kvällsmys!

Kvällsmys, tyvärr ville inte Izabella vara med


Jobs and studying

Jag har varit ganska effektiv nu på morgonen och har sökt ytterligare sju sommarjobb. Har sökt en massa jobb innan också såklart, men skadar ju inte att söka fler :-) Om jag inte skulle lyckas få ett sommarjobb så gråter jag inte floder för det. Vi har så vi klarar oss gott i sommar ändå och i värsta fall får jag ta ut föräldraledigt då vi har dagar kvar att ta ut. Det värsta är väl att vi har så långt sommarlov (1/6 - 22/8) så jag lär väl klättra på väggarna här hemma om jag inte får något att göra. Visst kan det väl gå an så länge det är bra väder och vi kan vara ute mycket, men annars lär väl jag och barnen som sagt klättra på väggarna! Karln har ju sitt klart för sommaren så han behöver inte bekymra sig ;-)

Praktiken börjar idag, eller rättare sagt i morgon för jag började nämligen med en ledig dag idag. Lyxit va? I morgon ska jag dit på introduktion mellan 10-13. Det blir lite rundvandring, ska få schema och arbetskläder och lite sånt. Men ledig kan jag väl inte påstå att jag är idag ändå, ska nämligen plugga, plugga och plugga lite till. Lika bra att passa på medan barnen är på förskolan :-)

Ha en bra måndag!

You are my everything! I love you <3

Min fina familj!


This Sunday.

I väntan på bussen.

 

Den här söndagen har varit väldigt lugn måste jag säga. Vi började med att göra ingenting, nåja någonting gjorde vi såklart men inget överdrivet ansträngande om man säger så. Efter en god frukost bäddade vi ner oss i soffan allihopa och kollade på Trassel, den filmen har gått varm här hemma och börjar bli aningens tjatig, men vad gör man inte för sina små guldklimpar? :-)

 

Efter filmen tog vi tag i oss själva och fixade ordning oss lite för att sedan gå ner mot stan där vi tog en fika med ett par vänner. Fick även veta att de ska ha barn som är beräknat till Augusti! Jätteroligt att höra och jag är glad för deras skull :-)

 

Nu är vi hemma igen, eller ja, det har vi ju varit en stund nu och barnen leker på rummet. Jag ska ta och plugga en stund tänkte jag, har ju ingen direkt lust men ska bli skönt när man kan stryka några uppgifter från allt som ska göras :-)


Frisyrer.

Barnen bestämde frisyrer själva igår efter kvällsbadet ;-)


Bildbomb - En härlig dag!


I am a busy woman!

Jag är ledsen för den usla uppdateringen på bloggen men jag har så mycket att göra, framför allt i skolan. Det är mycket pluggande och så fem veckors praktik på det och så ska man såklart hinna med allt annat runt omkring. Men allt detta ska alltså göras i skolan:



Och såhär ser en enhet ut:

Det är olika mycket att göra på varje enhet, en del är det mindre på och en del är det mer. Detta är en av de mindre enheterna så då förstår ni kanske att det är en del att göra ;-) Man måste göra uppgifterna på G nivå innan man kan göra de på VG och har man gjort G + VG så kan man göra MVG uppgifterna. Två av enheterna ska dessutom in under praktikperioden så mycket tid kommer gå till pluggande, ska försöka uppdatera bloggen i alla fall en gång om dagen, men nu vet ni varför jag inte är lika aktiv ett tag framöver..


Children´s outfit for the day


Good evening!

God kväll kära vänner!

För en liten stund sen avnjöt jag en riktigt god middag tillsammans med min älskade lilla familj. Middagen bestod av potatisgratäng, lövtunna kotletter och en god sallad. Barnen åt stora portioner med mat vilket var roligt att se eftersom de är i en period då de inte äter så mycket.

Har hunnit med att bädda rent i sängarna så ikväll blir det extra skönt att krypa ner i sängen ;-) Har även en väldigt härlig känsla i kroppen, lyckorus maximus.. Det beror inte på något särskilt utan jag är bara lite extra glad idag över många saker :-) Ni vet nog hur det kan vara ibland right?

Nej, nu blir det lite xbox spelande för det blev aldrig något av det igår ;-) Så får passa på en stund nu när barnen somnade tidigt och man själv inte är alltför trött.

Praktiska övningar.

Tuula och Therese kollar blodtrycket.

 

Idag hade vi praktiska övningar i skolan dvs vi fick kolla blodtryck och puls på varandra. Vi var på komvux och gjorde dessa övningar. De har ett rum med fyra sjukhussängar, en lift, rullstol och annat som kan vara nödvändigt för utbildningen. Vi skulle kolla blodtrycket i liggande, sittande och stående position och det gick bra. Dock lite svårt att höra i mellanåt då vi var ganska många i samma rum så det var ju inte helt tyst som det egentligen ska vara. Mitt blodtryck var 120/80.. Normalt med andra ord ;-) Efter praktikveckorna ska vi ha olycksfallshantering och hjärt- och lungräddning. Det är kul med dessa praktiska lektioner :-)


Morning again

Va?! Är det redan morgon? Det är synd att nätterna går så fort! Jag känner mig tröttare än någonsin trots att jag somnade tidigt igår kväll. Idag ska vi till Komvux och ha praktiska övningar. Tror det var puls, blodtryck och sånt idag, vi kommer även ha hjärt- och lungräddning längre fram och så var det något mer som jag inte minns just nu.

Det är väl bäst att sätta fart då vi ska gå till dagis om ca: 40 minuter. Stress, stress. Ha en fin dag!

Another long day

Ännu en dag med mycket på schemat. Eller rättare sagt en lång skoldag på schemat. Förmiddagen bestod av en tre timmar lång föreläsning om Demens. Väldigt intressant faktiskt och hon som stod där framme var rolig att lyssna på. Efter lunch hade vi en tre timmar lång diabetes lektion. Inte lika rolig och jag blev otroligt trött av all information. Dessutom fick vi information om praktiken och lite sånt. Kommer ha praktik i fem veckor med start nästa vecka. På ett äldreboende som förra terminen. Inte min grej överhuvudtaget, men det är bara att bita ihop dessa veckor. Nästa termins praktik blir roligare då man får ha praktik inom den inriktning man har valt :-)

Nu ska jag sätta mig och svara på era kommentarer medan jag väntar på maten och sen blir det att göra barnen klara för natten och natta dom och när de väl har somnat så har jag lovat Adam att spela lite xbox med honom. Har varit lite tjat om det den senaste tiden men har varit för trött för att orka spela. Ikväll får jag helt enkelt ta mig orken till det.. en liten stund i alla fall ;-)

Good morning!


Tjolahopp!

Dante äter päronpurè

 

Okej, jag vet att jag varit usel på att blogga idag, men jag var så otroligt trött i morse så när jag väl kom upp ur sängen blev det ganska stressat. Vi hann i alla fall i tid till dagis och skola. Efter skolan mötte jag upp min syster och Dante för att först ta en fika på Cupolen och sen åkte vi ut till ÖB och handlade lite småsaker. Efter ÖB begav vi oss mot barnens dagis där vi hämtade upp dom och knallade hemåt. Hann väl vara hemma nån halvtimme innan det plingade på dörren, det var min kära mamma som kom förbi en stund efter jobbet.

 

Min mamma fick för sig att hon skulle tvätta åt mig, så hon tog med sig fyra påsar med tvätt hem och lämnade nada till mig ;-) Har iofs tvätt-tid på fredag men har då inte lika mycket tvätt. Tack bästaste mamma!

 

Lagom tills min mor och syster skulle gå hem så klev karln och Martin innanför dörren. De hade slutat för dagen och Martin följde med hit för att stämma min bas. Så nu är den spelklar, tack så mycket för hjälpen! Vi åt även lite mat och snackade lite skit innan Martin drog hem till sig.

 

Nu sitter barnen här bredvid mig och kikar på barnprogrammen så passar på att blogga lite då. Ska snart göra ordning dom för natten och sen blir det mys med min älskling :-)


En ny cykel!

Izabella fick en ny cykel av sin morfar idag! :-)


"Badankedrinkar"

"Badankedrinkarna" från i lördags ;-) Badankorna är dock iskuber


I am so tired today.

Jag är otroligt seg denna morgon. Känner mig mer bakis nu än vad jag gjorde igår ;-) På tal om igår så blev det inte många knop gjorda. Jisses, det blev lite för mycket av det goda i lördag haha. Vi hade verkligen jätteroligt så det får vi göra om någon gång! Men igår var det inte lika roligt. Det luktade verkligen fest här hemma och det blev tre påsar med burkar och en med glasflaskor. Och vad folket pysslade med under lördagen vet jag inte för jag hittade säkert 5-6 burkar som var öppnade men knappt något drucket ur haha. Maten jag gjorde (tacogratäng och sallad) var väldigt uppskattad och all mat gick åt, jag som tyckte att jag gjorde så mycket mat.. Känns roligt!

Idag ska jag lämna barnen på dagis, röja upp det sista, plugga och försöka vila en stund innan barnen ska hämtas igen. Just nu skulle jag vilja sova några timmar till men det hinns inte med. Har rätt mycket att göra i skolan nu.

Hoppas ni får en bra måndag!

Bildbomb från festen!

Karln visar upp sin nyaste tatuering som han gjorde igår.

 

Martin och Cissi väntar på maten

 

Mattias, Eva, Lucifer, Frudde och Erica.

 

Skål!

 

Gänget

 

Frudde och Lucifer gör sig fina på bild ;-)

 

Martin gör sig till lite ;-)

 

Det blidde lite dans också

 

Grabbarna Spexar lite :p

 

Tjejtjusaren är i farten ;-)

 

Yeah!

 

Rock`n`Roll!!

 

Nere på klubben välkomnades Lucifer med en stor kram!

 

Jonte och Lucifer

 

Jonte och Jag

 

Sen dog batterierna i kameran tråkigt nog men sant.


Izabella


Day we have been looking forward to

Idag är det lördag. En dag vi har sett fram emot ett tag nu :-) Barnen ska till min pappa senare idag och de har tjatat om det hela veckan! De ser fram emot att få komma till sin morfar och busa med honom. Men nu först ska vi städa och fixa med allt som måste fixas med innan folket kommer ikväll. Dessutom ska karln iväg och tatuera sig vid 15-tiden så vill gärna hinna med allt tills dess. :-)

Det kommer bli lite tomt på bloggen idag, men jag lovar att det kommer upp bilder från kvällen i morgon och så ska jag försöka hinna med något inlägg senare under dagen så ni inte behöver vänta allt för länge på en uppdatering ;-)

Vad ska ni hitta på idag då?

Rock`n`Roll

Alvar spelar elgitarr :-)


*Pust*

Jag ska tala om för er att det är tur att man inte fixar stora fester alltför ofta. Jisses, vad vi har fått springa och handla grejer hela tiden..nåja känns så i alla fall. Inte lätt när man är glömsk hehe. Men nu tror jag att allt är inhandlat och skönt är det! Ska ta det lite lugnt en timma nu sen blir det ner till tvättstugan och slänga in tvätt i maskinerna, upp igen och städa lite, ner till tvättstugan, upp igen laga mat osv.. Ja, ni förstår nog hur min fredag kommer se ut fram till ikväll för då ska vi ha familjemys! Det ser vi fram emot :-)

Hoppas ni har en bra fredag allesammans!

Alvar snackar!

Alvar: När jag blir stor som pappa, så får jag stora händer och kan ha stora handskar.

Alvar: Jag kommer växa så jag hamnar på taket och då kan ingen ta mig!

Jag: Alvar ska du ha en tjej när du blir stor?
Alvar: "Skakar på huvudet"
Jag: Inte?
Alvar: Nej, jag ska ha en räserbil som kör snabbt!

Alvar: När jag blir jättestor så ska jag ha jättemycket tjejer!

Pictures from this Thursday

Var en sväng på stan med grabbarna grus och kikade efter party outfits

 

Martin fastnade för denna otroligt fina fula skjortan ;-)

 

Sen tog vi en fika och grabbarna drack en varsin "liten" kopp kaffe.

 

Det var ett par trevliga timmar vi spenderade på stan. Alltid lika kul att höra på dessa grabbar och deras konstiga teorier om allt och ingenting. Mycket skratt blir det ;-)


Alkohol

Lite av alkoholen


Grymt mycket alkohol inhandlat till festen. En platta öl, 10 cider, en stor vodka, whisky och några mörka öl. Ni förstår att vi kommer snarare krypa under bordet än att dansa på det när festen är över haha. Fast å andra sidan ska vi göra bål med vodka i som vi ska bjuda folket på och ölen ska vara till maten och vi blir ungefär 10 personer till maten så egentligen är det ju inte så mycket om man slår ut det på det hela. Ska i vilket fall som helst bli grymt roligt! Ser fram emot lördag :-) Först skulle vi ha blivit ca: 16 personer men några kunde inte komma och tur det för det hade blivit svårt att hitta sittplatser till alla här hemma, såå stort bor vi inte ;-) Så 10 personer är lagom och resten möter vi upp på Gravrost MC sen. Vet inte exakt hur många som kommer dit utan det är sånt som märks!

Yes, det var bara en liten update angående partyt. Ska ta och fixa lite här hemma nu.

Now I can play again!

En elgitarr och en bas.

 

Nu kan jag spela igen då min kära sambo kom hem med både en elgitarr och bas igår. Bas är min grej, behöver dock stämma den först och det är inte min grej, men Johan skulle fixa det åt mig någon dag.. sen blir det spela av kan jag lova! Ååååhhhh, så roligt! Har verkligen velat ha en bas hur lääänge som helst, men varit för snål för att köpa en! Har inte spelat bas på flera år så ska bli intressant och höra hur det låter haha.


Pictures from this day.

I väntan på bussen.

 

Bussen tog oss hem till födelsedagsbarnet (Jossan), Ronny och Dante.

 

Barnen lekte med Dante.

 

Turturduvorna fixade fika

 

Izabella fick smaka på grädden

 

Och självklart fick Alvar också ett smakprov.

 

Medan vi fikade fick lilla Dante nöja sig med att tugga på pingvinen.

 

Efter fikat lekte Alvar med vovven (Jason) en stund innan vi åkte hem igen.


Mother and doughter.


Guten Morgen

God morgon sömntutor! Här är man uppe innan tuppen. Trött som få men jag överlever nog :-) Har ju inte så mycket val! hehe

Skola 9-12 idag sen blir det att hämta barnen och åka hem till min kära syster som fyller år idag. Måste hinna köpa en present också. Vet redan vad jag ska köpa så det tar nog inga tider. När vi kommer hem igen så blir det att städa lite. Usch känner mig så stressad inför festen, har massor av saker jag måste hinna med innan dess, men det blir nog bra hoppas jag. Måste handla grejer till middagen som vi ska bjuda på också. Och vad ska man ha för efterrätt?! Står helt still i huvudet. Nåja, det löser sig alltid.

Sitter här med Izabella, hos ser på barnprogrammen. Alvar sover än och behöver inte väcka honom riktigt än. Ska inte vara på dagis förrän 8.30 så en liten stund till kan han allt få sova.

Yes, måste smörja in tatueringarna känner jag och sen göra ordning mig för dagen och fixa frukost. Hoppas ni får en bra dag. Det kommer ett tidsinställt inlägg under dagen så det inte blir så tomt här på bloggen ;-)

My new haircolor and tattoo..

Håret, bättre bild kommer en annan dag..

Min söta Metalgubbe ;-)

Och the snake.. dessa två små gjorde jag idag nästa gång blir det ett större projekt!


Children´s outfit for the day


Like a zombie

Jodå jag är nog vaken även om det känns tungt i ögonen och huvudet. Men ingen tid för vila, idag har jag skola mellan 9-12 och sen ska jag ner till Jonte för att göra klart ena överarmen :-) Dagens höjdpunkt! haha

Förresten så färgade jag håret igår så nu är jag redhead. Bild kommer senare på det, för nu orkar jag inte ta några bilder. Känner mig segare än en seg råtta. Ska i alla fall försöka få i mig lite frukost och sen göra ordning mig och barnen för dagen.

Hoppas ni får en bra dag!

RSS 2.0