Utelek


Oktober, månaden som gått


Children`s outfit for the day


Söndag = städdag.

Jag trodde att jag hade fått en liten sovmorgon idag då klockan visade 8.30 när jag gick upp. Så var det dock inte eftersom man ställde tillbaka klockan i natt så klockan var ju bara 7.30. Usch. Är skittrött, men ska vakna till liv och sen blir det att städa, städa, städa.. Ska ha lite kalas för Alvar på tisdag då han fyller år så måste hinna städa och greja lite innan dess.

Jättetråkigt väder ute också, regn och rusk. Så frågan är vad man ska hitta på med barnen så de inte river hela lägenheten för oss. De blir så himla "jobbiga" om de inte får komma ut och leka en stund varje dag. Får hoppas på bättre väder framåt eftermiddagen.

Håller på att tvätta också, skulle ha gjort det igår, men hade ingen som helst lust till det, så sprang ner och slängde på två maskiner med tvätt för en stund sen.

Hoppas ni alla får en bra söndag!

:-)

Barnen på väg ut från bion.

 

Jahopp, då var kvällen här igen, eller när ni får läsa detta inlägg har det redan varit kväll ett tag. Jag har fått mig ett riktigt skrattanfall idag. Det var så att Chris (Kamele) ville lära sig svenska. Så jag sa saker på svenska som han sen skulle säga efter och något han bad mig säga var: "vill du ha något att dricka?" När han sen sa det så blev det "vill do ha hågot att drinka" haha. Som jag skrattade, alltså man måste nog höra det för att förstå det roliga ;-)

 

Hur som helst, barnen har precis lagt sig, men sover inte riktigt än. Klockan är ju inte riktigt 20 än, men de har varit ganska så trötta under hela eftermiddagen/kvällen, så jag tror de kommer somna när som helst. Min karl också för den delen hehe, han ligger och ser allmänt slö ut i soffan.

 

Ikväll blir det lugnt, ska försöka komma i säng tidigare ikväll än vad det har blivit de senaste kvällarna för i morgon står städning på schemat, så då måste man ju vara någolunda pigg så man får något gjort ;-)

 

Hoppas ni alla har haft och får en fortsatt bra kväll!


Lilla spöket laban.

 

Jag, barnen och min mamma har varit på bio. Vi såg på Lilla spöket laban och hade trevligt. Barnen skötte sig alldeles utmärkt även om Alvar var mer intresserad av projektorn i det lilla fönstret än själva fillmen ;-) Jag var ganska trött och höll på att somna haha. Efter bio gick vi till Gu va gott och åt lite mat. En perfekt lördag än så länge. Får se var resten av dagen har att bjuda på.

 

Karln kom hem i natt, full som en kastrull och däckade direkt i soffan. De hade i alla fall haft det roligt. Idag är han aningens seg, men det är självförvållat så nu får han allt ta barnen en stund medan jag vilar mitt huvud ;-)

 

Vad har ni hittat på idag?


Nu tar jag tag i det!

Jag måste verkligen ta tag i min kropp nu. Det var riktigt hemskt igår när jag stod i ett provrum med speglar så man såg från alla vinklar. Usch säger jag bara. Hittade inga kläder att ta på mig heller. Blää.. Nej mitt nya liv startar nu. Har införskaffat mig en ny badrumsvåg då våran inte funkade som den skulle och så har jag köpt såna där dietdrinkar. Nu jävlar ska jag banne mig bli av med alla extra kilon! Ska nog införskaffa mig en såndär crosstrainer också så jag kan träna lite här hemma, sen blir det promenader och när jag vet vad jag får för schema under praktiken så blir det ev ett träningskort till gymet också, om jag får allt att gå ihop så att säga. Yes, nu börjar mitt nya jag och denna gång ska jag fan klara av det och inte ge upp efter ett par veckor som jag gjort de andra gångerna jag har försökt ta tag i detta! Peppad till max nu!

Ny hårfärg

Izabella tog bilden bakifrån ;-)

 

För att se hur mitt hår såg ut innan, klicka HÄR


Children`s outfit for the day


Trött, tröttare, tröttast!

Idag är jag verkligen supermegajättetrött! Självförvållat då jag satt uppe ganska länge. Fastnade vid xboxet där jag snackade med våra engelska vänner. Blir billigare att snacka därigenom än att ringa till varandra. Klockan drog iväg och ja.. nu är man ju lite trött dårå.

Ska lämna barnen på dagis om en stund och sen hem och sova ett par timmar till så man orkar med hela långa dagen. Karln sover fortfarande, men det kan han behöva om han ska orka gå ut ikväll. Lite senare idag ska jag träffa Jossan nere på stan. Hon ville shoppa lite nya kläder till sig själv och jag ska göra henne sällskap, sen följer hon med mig hem hit och gör mig sällskap en stund.

Blir väl Idol och mys ikväll med barnen, sen vet jag inte vad som sker. Kan ju hoppas någon rolig människa är inne på xboxlive så får man ju lite sällskap ;-)

Nu måste jag sätta fart lite här så vi blir klara innan det är dags att gå.

Ha en bra dag allihopa!

Tack :-)

Tack alla söta klasskamrater som idag har gett mig fina kommentarer angående min nya frisyr, tack ni andra också såklart :-) Det känns lite bättre nu angående håret och kommer nog kännas ännu bättre efter att ha färgat det.

Här sitter jag och poppar musik för fullt! Jag är grymt sugen på att gå ut och partaja igen även om det inte var länge sen hehe. Det får dock vänta några veckor till. Kan ju inte springa ute varje helg liksom. Man kanske skulle samla ett blogg-gäng och gå ut och skaka rumpa haha. Skämt å sido..

Children`s outfit for the day


Nya frisyren i bilder.


Ny frisyr.

Igår var jag och klippte mig, men vet inte riktigt vad jag ska tycka om frisyren. Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Visade en bild på hur jag ville ha det på ett ungefär, men det blev inte ett dugg likt. Nu vet jag i alla fall vilket ställe jag inte ska gå till. De jag brukar gå till har blivit så dyra, men kanske är det värt pengarna för att få den frisyr man vill ha ;-) Skulle ha färgat håret igår med men så blev det inte. Barnen var alldeles för gnälliga och när de väl hade somnat var jag för trött för det. Kanske blir det att färga det idag. Vi får se.

Nu ska jag strax gå till dagis med Izabella och sen vidare till skolan. Appropå skolan så hade jag betygssamtal igår gällande Etik-kursen. Jag kommer få ett bra slutbetyg och så fick jag en massa beröm :-)

Ha en bra dag allihopa!

Tatuering - Ros

Igår fortsatte karln att tatuera över sina flames, resultatet blev en ros. Fint va? Allt är inte klart än, det ska dit lite annat och lite färg.


Gamla godingar..

AC/DC - Highway to hell
Lemmy Kilmister - Good rockin tonight
Motörhead - Ace of Spades

Lyssna och njut!

Children`s outfit for the day


En tidig morgon..

God morgon sötnosar!

Hoppas ni har fått sova gott i natt, själv hade jag gärnat legat kvar under mitt varma täcke ett par timmar till, men se där det går icke! Bara att kliva upp och leta fram det goda humöret. Barnen väckte mig vid halv sju. Lite väl tidigt tycker jag, men inte dom. Vi har myst till lite barnprogram och jag har försökt att vakna till liv. Har väl lyckats sisodär med det ;-)

Lär nog vakna när vi går ut i kylan om inte annat. Ska ta och fixa frukost och klä på barnen, göra ordning mig själv och sen knalla iväg mot dagis och vidare till skolan. Är inte hemma förrän strax efter 16 idag, men oroa er inte jag har ett par inlägg på gång som ni kan underhålla er med under tiden ;-)

Jag letar någon som vill göra mig sällskap på fredag när karln ska iväg, men det verkar som alla ska ut då, kan det bero på att det var löning i måndags? haha. Nåja, jag har ju barnen, men när de har somnat blir det lätt tråkigt.

Nej, nu har jag inte tid att sitta här mer. Hoppas ni alla får en bra dag!

Det är så mörkt.

Bild från i morse, en kall men fin morgon.

 

Klockan är bara 18.11 och det är lika mörkt som om det skulle vara mitt i natten. Mysigt med mörker, men inte när det kommer så tidigt ;-)

 

När barnen kom hem förut läste karln lite böcker för de, medan jag fixade middagen. Idag blev det stekt fisk, potatis och kall lemon/dill sås, till det hade vi rivna morötter. Himla gott måste jag säga. Annars har dagen rullat på i lagom takt. Har fått gjort det jag skulle och nu kan man slappa av en stund. Mysa och göra barnen redo för natten. Just nu sitter de i ett bad, så jag passar på att slänga ihop en inlägg här.

 

Vad har ni gjort idag?


På väg till dagis..

Mina nya shoes.

Izabella på väg till dagis, don´t worry hon har täckbyxor på dagis.

Alvar på väg till dagis.

 

Alla bilder är tagna med mobilen.


Children's outfit for the day


Var är ni?

Ni är väldigt dåliga på att lämna kommentarer ;-)

Igår nostalgi-trippade jag väldigt mycket, lyssnade på gamla låtar som fick mig att hoppa tillbaka några år. Minns så väl de gångerna jag följde med min morbror på olika "raggarfester" hur vi satt 15 pers i en bil gjord för 9. Vi besökte olika klubbar i olika städer och hade skitkul! Jag vill inte byta bort det jag har nu med det som var då, men skulle vilja kunna plocka ut alla godbitar och samtidigt behålla det som är nu! Om ni förstår vad jag menar ;-) Men minnena finns alltid hos mig och ibland får man drömma sig tillbaka lite :-)

Nu är det en ny morgon med nya tag. Skulle egentligen till skolan och plugga med min lilla grupp, men tror jag skippar det idag då jag har väldans ont i huvudet. Får plugga hemma om jag orkar. Ska lämna barnen på dagis om en stund och sen får jag gå hem och vila en liten stund så får vi se sen hur det känns.

Det här med tidsinställda inlägg funkar ju kanon, alla inlägg igår var tidsinställda.. eller nja, inte det första men dom andra ;-)

Nu ska jag inte sitta här och skriva en massa strunt, måste ta och klä på mig lite. Äta lite frukost och greja innan vi ska gå. Ha en bra dag allihopa!

Nostalgi tripp..

X-models - Två av oss
Ebba Grön - Die Mauer
Freestyle - Vill ha dig i mörkret hos mig

Lyssna och njut ;-)

Children`s outfit for the day


Veckans planer (v.43)

Måndag - Ledig, dagis, fixa ärenden på stan
Tisdag - Skola, dagis, karln tatuera sig
Onsdag - Skola, dagis
Torsdag - Skola, dagis, Alvar tandläkaren
Fredag - Ledig, karln ut med grabbarna, myskväll med barnen
Lördag - Tvätta
Söndag - Inga planer

Måndag igen

Igår var jag väldigt seg, vilket gjorde att jag inte satt vid datorn speciellt mycket. Vi hade en riktig slappardag och kollade på micke o molle 2 som gick på tv, sen råkade jag somna till en liten stund trodde jag, men när jag vaknade så hade jag visst sovit i två timmar! Mycket skönt må jag säga ;-)

Idag är det då måndag igen coh jag ska lämna barnen på dagis vid nio, sen ska jag iväg och fixa ett par saker nere på stan, hem igen och plugga lite innan det är dags att hämta barnen igen. I eftermiddag har vi inga planer faktiskt.

Så ser våran dag ut, vad ska ni hitta på?

Garagefesten!

Några "fina" bilar ;-)

När vi ankom till festen blev vi bjudna på bål och det var ganska mycket folk där

Kusin Sanna och BP pumpen, lite kult är det allt ;-)

Vi blev bjudna på god mat, här sitter alla och äter för fullt.

Bilar i garaget.

Lilla Dante var med en stund också.

Min ena morbror visar upp en snygg dans haha.

Sen började festen på "riktigt"

Folk dansade

Min andra morbror (födelsedags"barnet") hittade en snygg outfit ;-)

Askedal och Johnny Buse, fastnade på bild också.

Mamma rockar loss haha

 

Hade en jätteroligt kväll, med mycket dans, skratt och roliga diskussioner. Idag mår man som man förtjänar haha. Blev en grogg för mycket tror jag ;-) Skämt å sido... Mamma tog lite bilder också, kanske fastnade jag på en av dom haha, får kolla nästa gång jag är där :-)


Älskade Izabella!


Jag är redo för partaj!

Hej fjortis!


Children's outfit for the day


It´s saturday!

God morgon sömntutor!

Ingen sovmorgon här inte, men ska lägga mig nån timme till när karln har vaknat upp ur sin dvala ;-) Ganska trist väder ute. Grått och kallt, men trots det ska vi ut och leka en sväng sen. Barnen behöver få göra av med några kilon energi. Ska tvätta i eftermiddag och sen hem till min kära morbror på en kombinerad födelsedags- och garagefest. Ska bli kul då en del från vår stora släkt kommer dit :-)

Älsklingen är hemma med barnen ikväll, så jag åker dit ensam. Det för att vi inte kunde få barnvakt och så får jag komma iväg ensam. Karln ska ut nästa helg med grabbarna, så det går jämt ut hehe. Nä, men det är skönt att kunna göra saker på varsitt håll ibland också. Man behöver ju liksom inte vara som plåster på varandra bara för att man är sambos. Vet en del som är så och det verkar bara jobbigt.

Nu vet jag inte riktigt vad det är för strunt jag skriver ner. Är fortfarande trött i huvudet, så lite sömn gör nog ingen skada ;-)

Hoppas ni får en bra dag!

Älskade Alvar!


Mysfredag!

Min söta lilla flicka!

 

Har inte fått något samtal än från Izabellas, kompis föräldrar så jag antar att det går bra och att hon sköter sig där borta ;-)

 

I skolan såg vi på Patch Adams, en film baserad på en verklig händelse. Jag hade sett lite av den innan och den är väldigt bra. Den borde ni se. Filmen har mycket glädje, lite sorg och en del humor i sig. Huvudpersonen spelas av Robin Williams, som sagt den borde ni se om ni inte redan har gjort det! Till filmen bjöds det på morotskaka, bullar, olika sorters kakor, chips och choklad. Tror ni vi behövde äta lunch efteråt? haha. Det var några i klassen som hade ordnat med det, efter filmen fick vi sitta i grupper och diskutera den och svara på en del frågor. Det var vår sista Etik lektion då nästa lektion består av att sammanfatta kursen + betygsamtal för de som vill. Tänk att det har gått så fort och att den här terminen snart är slut! Lite skrämmande faktiskt.

 

Nu ska jag ta och vila lite, blev ont om sömn inatt så är lite seg i huvudet. Sen kommer karln och barnen hem strax efter två och då blir det inte så mycket vila. Ikväll blir det Idol och mys med mina älsklingar, vad ska ni hitta på?

 

Nu kan man även göra tidsinställda inlägg här på bloggen, så har gjort ett som kommer senare ikväll..om allt funkar som det ska :-)


Children's outfit for the day


Nya halsduken..

Alvar visar upp sin nya halsduk..eller scarfs heter det nog ;-)


Plugghäst!

 

Jag känner mig som en riktig plugghäst nu! haha. Har pluggat heeela förmiddagen och blivit klar med hälften av allt som ska göras :-) Efter allt pluggande så käkade vi lunch och sen knallade jag ner på stan. Alvar behövde ju som sagt en halsduk, vilket jag hittade i första butiken jag gick in i, sen blev det även två presenter till min lilla pojk :-) Nu ska jag ta mig något litet mellanmål och sedan vänta på att mina älsklingar ska komma hem. Ska ta och skriva rent ett arbete också, så att det blir läsbart ;-)

 

Återkommer lite senare när jag får tid över :-)


Torsdag.

Idag var det segt att kliva upp ur sängen. Kallt och jävligt. Att det är mörkt gör inte saken bättre, man vill liksom bara ligga kvar och mysa under det varma täcket, men se där, det går inte. Barnen ville upp tiiidigt så det var ju bara att slänga på sig ett gott humör och kliva upp. Lättare sagt än gjort..

Upp kom jag i alla fall och alla morgonbestyr är avklarade. Ska strax gå till dagis med barnen och sen vidare till skolan för att plugga lite. Känner dock inte för det, men kan vara skönt att få saker gjorda.

I morgon ska Izabella följa med en dagiskompis hem efter dagis. De ska leka i ett par timmar där. Går allt bra så får de följa med varandra hem fler gånger :-) Izabella tycker nog det är lite spännande då de har tjatat om det väldigt länge och nu blir det äntligen av! Allra första gången hon går hem till en kompis utan att vi är med. Stora tjejen!

Nej, nu måste vi klä på oss och börja gå så vi kommer i tid. Hoppas ni får en bra dag!

Kväll igen..

Jahopp, då var kvällen här. Vad fort dagarna går!

Vi har i alla fall hunnit med en massa lek med tågbanan som är Alvars favorit, byggt höga hus med legot och bytt kläder femtioelva gånger på barbiedockorna. Lekt frisör och badat. Nu ska vi läsa sagor och sen är det sovadags för barnen.

Nu har jag inte tid att sitta här mer, men hoppas ni alla får en bra kväll!

Fyndat!

Skor - 179kr på Din Sko

Skärp - Vitt med nitar 39,50kr, Rosa 24,50kr, Rutigt 9,50kr alla från Lindex.

 

Skorna, det vita och rosa skärpet är till Izabella och det rutiga skärpet till Alvar. Det jag var ute efter var skor och skärp till Izabella och en halsduk till Alvar, men halsduk hittade jag ingen.. väldigt dåligt utbud i butikerna i alla fall ute vid Maxi. Får kolla stan en annan dag. I morgon kanske om jag får tid till det. Är nöjd med mina fynd och köpte inget "onödigt" utöver det vilket är lätt hänt när det finns så mycket snygga kläder till barnen ;-)


Children's outfit for the day


Drömmar!

Oj, vad jag drömmer! Fast i natt drömde jag om något mycket roligare, lite skum dröm ändå dock. I natt drömde jag att jag var tillsammans med James Hetfield och alla jag kände var sååå avundsjuka på mig haha. Jag brukar aldrig komma ihåg drömmarna två nätter i rad, men nu har jag gjort det och det betyder väl att jag inte sover så bra?

Idag är en ny dag och jag ska inte vara i skolan förrän 13. Barnen ska dock till dagis om en stund och egentligen ska jag plugga, men tänkte skjuta upp det lite och bege mig neråt stan i stället. Både jag och Izabella behöver nya skor så ska kolla om jag httar några, passa på när man är barnfri så att säga. Barnen blir ju så lätt uttråkade och gnälliga annars, så vill helst inte ha med mig dom. Ska handla hem lite grejer till middagen också och kika på presenter till Alvar. Tänk att lilleman fyller tre år snart!

Ja, men det är väl så dagen ser ut. Har ni några planer för dagen?

En sömntuta..


God kväll mina vänner!

Nu har barnen somnat. Hittade Alvar sovandes i soffan för en liten stund sen, med kläder och allt på sig. Alvar kan somna var som helst, hur som helst och när som helst så länge han är tillräckligt trött. Tänk om man själv kunde somna sådär hux flux ;-)

Yes, jag har ändrat på bloggen...igen. Det är så svårt att få till det så man är helt nöjd tycker jag, men jag orkar inte fixa med det mer så det får helt enkelt vara.

Jag tror faktiskt att jag ska ta och spela en stund nu, för det verkar inte finnas något bra på tv ikväll och har ingen lust att pyssla med så mycket annat just nu faktiskt.

Hoppas ni får en bra kväll!

Children's outfit for the day


En skum start.

Det är en mörk, kall och regnig morgon. En lite skum sådan. Nej, inte skum på det viset, utan jag hade en väldigt jobbig dröm om att min karl var otrogen osv.. behöver inte gå in på detaljer ;-) så när jag vaknade kändes allt bara väldigt skumt! Ibland undrar jag varför man drömmer så konstiga/jobbiga drömmar? Det måste väl betyda något, eller? Kanske får hålla ett extra öga på karln nu haha. Skämt å sido.. skum start, men nu går vi vidare.

Barnen har precis ätit frukost och ska väl strax få på sig kläder. Idag börjar de 8.30 och jag ska hem direkt sen och skriva klart en uppgift. Vid 12.30 ska jag träffa de jag brukar plugga med för att göra klart ett par uppgifter. Sen blir det att hämta barnen igen. Får se vad vi hittar på i eftermiddag. Förmodligen inget speciellt då vi inte är hemma förrän strax efter 16.

Hoppas ni får en bra tisdag!

Lek i Folkparken.

Bilderna är från igår.

Children`s outfit for the day


Veckans planer (v.42)

Måndag - Ledig, dagis, plugga
Tisdag - Ledig, Träffa "plugg-gruppen" dagis, Alvar leksaksvisardag på dagis
Onsdag - Skola, dagis
Torsdag - Ledig, Träffa "plugg-gruppen", dagis, tvätta
Fredag - Skola, dagis
Lördag - Garagefest hos min morbror
Söndag - Inga planer

Ska ni göra något speciellt i veckan?

En söndagspromenad i bilder.

Vi mötte upp syster och Dante i Folkparken, för att sedan ta en promenad runt strömmen.

Alvar är glad över att få komma ut och röra på sig :-)

Izabella spanar efter fiskar i vattnet...

...medan Dante låg i vagnen och myste.

En liten paus i promenaden

Barnen matade ankorna

Och så såg vi en vacker stork stå på en sten och kolla ut över vattnet.

Flera ankor

Vi gick över fem öresbron

Och avslutade promenaden med en liten frukstund.

 

Dagen tog inte slut efter promenaden utan vi lekte även en stund i Folkparken, fler bilder kommer senare ikväll eller under morgondagen. En underbar Söndag har vi haft :-)


Vad har de gjort med honom?

 

Efter att mina grabbar kom hem förut så tog det inte lång tid innan jag hittade Alvar såhär. Jupp, han somnade på golvet! Undra vad de har gjort med honom där borta hehe.


En Izabella.


Izabella snackar!

När vi gick till bussen igår för att åka hem så gick Izabella balansgång på trottoarkanten, jag sa åt henne att inte gå så nära kanten ifall det kommer bilar så här lät det då:

Izabella:
Om jag går här och det kommer en bil, så kanske jag blir påkörd. Då finns det ingen Izabella längre.

Jag:
Nej, och då blir jag jätte jätteledsen om inte du finns längre

Izabella:
Ja, då får du ringa pappa så han kan köpa en ny mig!

Först tyckte jag det var riktigt roligt, men sen blev jag förundrad över hur kloka barn kan vara och hur det tänker kring saker och ting.

Dagen i bilder.

På väg ner till stan, där vi träffade min mamma. Mamma köpte strumpor till Alvar och en vinterjacka till mig :-) 25år och fortfarande bortskämd av föräldrarna hehe, skämt å sido. Tack älskade mamma.

Sen åkte jag och Izabella hem till Jossan och Ronny

Och deras lilla sötnos.

Izabella kikade på lite barnprogram och lekte på Jonnas rum

Sen ville även hon mysa lite med Dante.

 

Efter lite fika, bebisgos och småprat var det dag för mig och Izabella att åka hemåt igen. Kom hem för en liten stund sen och ska mysa lite till Idol hade vi tänkt :-)


Det är fredag :-)

God morgon!

Hoppas ni har fått sova gott i natt. Själv känner jag mig som ett vrak just nu, men vaknar väl till när vi går ut i kylan. Ska lämna Izabella på dagis och sen vidare till skolan. Innan vi går måste jag hinna pussas och kramas lite med mina grabbar eftersom de åker iväg idag. Efter skolan ska vi ner till stan och träffa min mamma för att att sedan åka hem till Jossan och bebisen :-)

Med andra ord kommer jag bli lite off här på bloggen, är nog inte hemma förrän sent i eftermiddag eller framåt kvällen. Men då kommer nog ett roligare inlägg med massa bilder från dagen :-)

Vad ska ni hitta på idag?

Nytt igen..

Med jämna mellanrum ändrar jag lite på bloggen. Idag blev det dock bara en ny header och ny färg på länkarna i sidokolumnen, just det nytt typsnitt blev det också. Alltså jag är inget bra på det här med designer, så om någon där ute har tid till övers och vill hjälpa mig med en design så får ni gärna säga till, jag skulle bli superglad! ;-)

Nej, gott folk, nu måste jag krypa ner i sängen och få mig lite skönhetssömn så jag orkar med hela dagen lång i morgon. Skola, träffa mamma, hälsa på syster. Det är vad som står på "schemat" i morgon, men mer om det då.

God Natt!

Liten blir stor

Nu är eftermiddagen här, eller snarare så är kvällen snart här. Börjar känna mig lite seg, men så blir det när man har hållt igång hela dagen. Har fått en hel del skolarbete gjort, så hjärnan har rätt att vara trött nu ;-) Lite städning och tvättning på det. Ska ner och hämta tvätten om en stund, vika och lägga in på sin plats, sen är jag färdig för idag! Barnen ser just nu på lite barnprogram, det får de göra en stund till innan det är dags för bad och såna där kvällsbestyr.

Jo, kan berätta att Izabella och en kompis till henne på dagis hade bestämt att de ska leka i morgon hehe sötnosarna, tyvärr går det ju inte i morgon, men hon kanske ska hem till kompisen i helgen. Får se hur det blir, måste prata lite mer med föräldrarna först. I så fall, blir det första gången Izabella går hem till en kompis utan att vi föräldrar är med. Ja, vi följer ju med och lämnar av henne förstås, men förutom det då. Stor tjej med andra ord :-)

Nej, nu ska jag mysa med barnen tills det är dags att hämta tvätten.

Children`s outfit for the day


Nu är jag med igen...

Bloggen har varit lite off. Det beror på att igår bestämde jag mig för att inte sitta vid datorn efter att barnen kommit hem, utan ville ägna hela deras vakna tid åt dom. När de väl somnade igår kväll så spelade jag, karln och Adam. Det blev lite Zombie. Klockan drog iväg och strax innan tolv la vi ner. Kikade in här en snabbis, men svarade inte på alla kommentarer just då, utan ska göra det nu.

I morgon ska min karl och Alvar iväg till Johan med familj och de blir borta till lördag. Jag och Izabella ska förmodligen hem till min syster och hälsa på. Få mig en dos av bebisgos ;-)

Är ledig idag, då läraren skulle iväg på annat, en kurs eller vad det nu var. Barnen är på dagis och jag ska plugga en del under dagen hade jag tänkt, men först ska jag få i mig lite frukost och vakna till ordentligt så hjärnan är med. Går lite lättare då :-) I eftermiddag har jag tvättstugan och så ska jag försöka hinna med att städa av lite här hemma innan barnen ska hämtas. Så ser väl min otroligt intressanta dag ut! Vad ska ni hitta på?

En kort men intressant dag..

Det var en kort men intressant dag i skolan idag. Vi pratade om olika kulturers sjukvård och hur man blir bemött inom sjukvården utifrån sin egen kultur osv. Sådana saker är intressanta att diskutera tycker jag. Tänk hur olika bemött man blir även om man söker vård för samma sak! Sjukt och då är det ändå 2010 och man tycker att samhället borde ha utvecklats mer under alla år som har gått och att människor borde bli bemötta på samma sätt oavsett bagrund.

Stannade kvar och pluggade lite VOA med min lilla grupp, därav ingen bloggning förrän nu. Kom hem för en liten stund sen och väntar nu på att resten av min lilla familj ska komma hem. Vi har inga planer för eftermiddagen utan tar den som den kommer :-)

Nu ska jag gå och rota lite i skåpen och finna lite inspiration till dagens middag.
Vad ska ni äta till middag idag?

Children`s outfit for the day


Inte riktigt som planerat..

 

Här sitter vi och väntar på att middagen ska bli klar. Idag kör vi på potatisgratäng, kött och en god sallad till det. Ska bli smarrigt, för nu är jag väldans hungrig.

 

Dagen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt. Skulle ha gått till skolan och pluggat med de andra, men de skulle köra på psykologi idag så vi sköt upp det tills i morgon. Slutar 12 i morgon, men blir alltså kvar en stund extra. Pluggade lite här hemma, men behövde vila då mitt huvud inte riktigt var med. Vilan slutade med två timmars sömn.. Bra för tillfället, men jag undrar om jag kan somna "i tid" sen. Efter sömnen har jag pysslat med att sätta in kort i album och sen kom resten av min söta familj hem och då blev det puss och kramkalas och lite mys. Nu ser barnen på barnprogram medan vi väntar på att maten ska bli klar.


Children's outfit for the day


God morgon sunshines!

Har ni sovit gott?

Jag har sovit gott, men hade gärna sovit några timmar till. Trots några få timmars sömn så är humöret på topp. Det är en ny dag, den ser ut att bli fin även om det är kallt ute. Har hunnit med en del nu på morgonen och har nyss varit och lämnat barnen på dagis. Nu sitter jag här samtidigt som jag äter lite frukost. Ska sätta fart med pluggandet snart också. Så ser den här förmiddagen ut.

Vad ska ni hitta på?

En fin höstdag.

 

Det har varit en härlig höstdag idag. Skinande sol och blå himmel. Vi tog oss en liten promenad så vi fick lite luft. Inget kul att sitta inne en hel dag, man blir bara seg av det. Förutom den lilla promenaden så har vi plockat och städat lite här hemma. Lekt med diverse leksaker och myst lite.

 

Nu är kvällen här och det är dags att göra barnen redo för natten. Bad, pyjamas, tandborstning, sagoläsning och så natta. Det tar ju sin lilla tid. I morgon är det dagis för barnen och skola för mig. Eller egentligen inte, det är bara psykologi på schemat i morgon och det har jag ju redan läst, men ska dit ändå efter lunch för att plugga lite med min lilla "plugg-grupp" men innan jag ska dit, ska jag plugga lite här hemma också, så jag blir klar med alla enheter som ska in.

 

Hoppas ni haft en bra dag!


Children`s outfit for the day


Sorry..

Mina mysgrabbar!

 

Igår var det verkligen ûberdålig uppdatering på bloggen. Barnen hade feber båda två. Izabella 38,2 och klagade på huvudvärk. Alvar hade 38,7 och klagade på att han hade ont i örat, de var helt slut och sov större delen av dagen. Ville inte äta något men däremot drack de en hel del, så jag var inte så orolig över det. Izabella var som vanligt på morgonen/förmiddagen och min lillebror ville ta med henne en sväng, de skulle ut och leka och sen äta på McDonalds. Jag tyckte det var jättetroligt att han ville vara med barnen eftersom de ses så sällan. Tyvärr, kom de tillbaka efter bara 40 min ungefär då Izabella var ledsen och sa att hon inte mådde bra. Det visade sig då att hon hade feber. Lite tråkigt, men det kommer ju fler dagar.

 

Idag är barnen precis som vanligt, ingen feber och röjer på i 110, men de får vara hemma ändå. En feberfri dag innan man går tillbaka till dagis. Vi ska väl ut på en promenad lite senare. Lite luft måste vi allt få.

 

Vad ska ni hitta på idag?


En Dante och sjukt barn.

En söt liten Dante.

 

Igår hälsade vi på den lilla familjen på BB. Så himla liten och puttinuttig lilla Dante är. Man glömmer fort hur små de verkligen är och det är faktiskt svårt att tänka sig att både Izabella och Alvar har varit så små!

 

Mormor (min mamma) håller i Dante medan Izabella ser förundrat på honom.

 

Izabella tyckte det var jättespännande att se den lilla bebisen. Hon vågade inte riktigt röra honom, men kunde inte slita sig från att titta på bebisen ;-)

 

Idag har vi sjukstuga här hemma, Alvar har fortfarande feber. Men den har nu sjunkit ner till 38,5 grader, så det går ju åt rätt håll i alla fall.


En sjukling!

 

Min lilla älsklingsplutt har fått feber. Just nu ligger han med 39.4 graders feber. Inget kul! Han är ganska slö och jääättevarm! Stackaren, får hoppas han sover bort febern i natt.


Bilder från dagen!


Jag har blivit moster!!

Äntligen har han kommit ut till oss!

 

Jag fick ett samtal av Jossan vid 21.30 att de skulle åka in till förlossningen och jag väntade med spänning på hur allt skulle gå. Vid 00.15 ringde Ronny och sa att det var färdigt. Det blev en liten Dante och allt hade gått bra. Han är född ungefär 23.45 så allt gick ju väldigt fort när de väl kom in till förlossningen. En jättesöt liten kille! Är så glad för deras skull och äntligen har jag blivit moster :-)


Grattis Jossan och Ronny till er fina son!


Nära nu!

NU är min syster på väg till förlossningen. Stackaren har haft värkar i flera timmar, så nu får vi hoppas att det inte dröjer länge till innan bebisen är ute! Är så grymt nyfiken på vad det blir för en liten som tittar ut :-)

Kanske..

Det är fredag mina vänner. En fredag som inte är som de vanliga fredagarna utan jag ska.....tvätta idag! Weehoo, vilken rolig fredag! Skämt å sido..

Hade en kort lektion idag, så vi fick gå hem redan vid 10.30, men vi var några som tog en fika innan vi knallade hem. Snackade lite skit och sådär.. ni vet som vi tjejer/kvinnor/tanter brukar göra ;-)

Karln ska strax hämta barnen på dagis och så skulle han ta med sig dom ner till Vasaparken och leka lite. Tror att nån vän till honom skulle komma och göra de sällskap också. De blir väl borta ett par timmar och jag ska roa mig med att tvätta som sagt. När de kommer hem igen ska vi baka pizza till middag och sen i kväll ska vi ha familjemys framför idol :-)

Och så hoppas vi på att jag blir moster ikväll/natt.. Fick meddelande om att Jossan har börjat få värkar nu, sedan ett par timmar tillbaka har det värkt till och från, men det är så olika för alla, en del kan ju gå så i flera dagar med värkar, medan det för andra (som mig t.ex) kan gå väldigt fort. Som sagt ikväll/natt hoppas jag bebisen vill titta ut!

Children's outfit for the day


Effektivitet..

Busungen tar bild på sig själv!

 

Några i klassen fick sluta 11.30 idag och jag var en av dom. De andra läser psykologi, men jag har ju redan gjort det så behöver ju inte göra det igen liksom ;-) Hur som helst när jag kom hem, slängde jag in ett snabbt inlägg här och käkade lite, sen fick jag ett "ryck" och började städa. Två rum har jag nu städat grundligt från golv till tak och resten städade jag av lite snabbt. Ska ta resten i morgon tänkte jag. Blev lite trött och fick ont i ryggen av allt städande, men ingen vila för min del. Karln hämtade barnen på dagis och jag började med middagen. Nu har vi precis ätit, är helt proppmätt. Ska ta och mysa en stund med barnen tänkte jag.

 

Vad har ni gjort idag?


Children's outfit for the day


Fotograferade..

Bild från igår

 

Det har varit driftstörningar på bloggen, så har inte kunnat skriva förrän nu. Éller jag hoppas att det funkar nu så det inte blir nåt fel när jag ska publicera detta inlägg. Sånt som märks.

 

Idag fotograferades barnen på dagis. Igår tog de gruppbild och idag var det enskilda foton som skulle tas. Vi valde dock att ta syskonkort, ska bli spännande och se hur bilderna blev sen :-) Efter att vi var klara på dagis, så åkte vi som sagt och handlade. Ogillar att handla när barnen är med då jag vet hur tråkigt dom tycker det blir efter en stund, men idag gick det jättebra! De skötte sig alldeles utmärkt och tjatade inte om någonting, inget gnäll heller som det lätt kan bli då de är uttråkade.

 

Nu ska jag se en film och sen gå och lägga mig. Har blivit så trött av mig på kvällarna, vilket bara är bra då jag förr kunde sitta uppe till långt efter midnatt, nu sover jag gott redan vid 22-23 tiden :-)

 

Ha en bra kväll allesammans!


Byxor eller tröja? Tröja eller byxor?

 

Detta klädesplagg som kan användas både som byxor och som tröja, fick Izabella av Jossan idag. Coolt plagg eller hur? Tack Jossan!


Kikar in..

En snabbis nu då. Ja, alltså ett snabbt blogginlägg menar jag, så ni inte får för er något annat ;-)

Kom hem från skolan för en liten stund sen, fick sluta tidigare idag. Ska strax iväg till barnens dagis där de ska fotograferas. Ett syskonkort blir det :-) När vi är klara där ska vi åka och handla lite, men återkommer senare. Hoppas ni alla har haft en bra dag hittills och får en fortsatt bra dag/kväll.

Children`s outfit for the day


Tröttisar!

Min älskade lilla tröttis!

 

Strax innan barnen skulle gå och lägga sig, så kom Alvar med en filt och sin kudde, sen la han sig i våran säng och myste. Det tog inte lång stund innan han somnade. Izabella somnade fort hon också. Trötta barn! Jag ska strax göra detsamma tror jag. Är väldigt trött nu!

 

God Natt!


Rockiga barn och en massa beröm!

Rockiga barn ;-)

 

Snart är det dags att hämta hem de små trollen, men först ska jag stoppa i mig något mellanmål. Känner att jag behöver det nu. Man blir liksom hungrig av att plugga.

 

Idag hade vi presentationer av olika religioner, inriktad mot omvårdnad, sjukvård, dödsfall och begravningar. Min grupp hade Jehovas Vittnen och presentationen gick kanon, jag fick även en massa beröm av läraren efteråt :-) Ni ska veta att jag är inte en sån som gärna ställer mig och pratar inför en större grupp människor. Nepp, jag är snarare åt andra hållet. Lite blyg sådär och tycker det är väldigt jobbigt. Kunde ni inte tro va? Men i alla fall, så lyckades jag ta mig igenom det och läraren tyckte jag var kanon duktig, då jag dessutom diskuterade lite extra med de andra som lyssnade och ställde frågor :-)

 

Efter lunch så satt då det vanliga "gänget" och pluggade på enhet 3 i VOA kursen. Vi blev klara och väldigt nöjda med resultatet, nu får vi hoppas läraren blir lika nöjd också haha.

 

Nej, mellanmål var det ja..


Tiiidig morgon!

Jag ger upp, har provat att lägga in en bild på bloggen nu, men det vill inte funka. Blää.. Får väl prova senare under dagen om det vill funka då.

Ännu en tidig morgon. Klockan visade 05.41 när Izabella kom smygandes och ville se på barnprogrammen. Alvar vaknade en stund senare och då var morgonen igång på riktigt. Fullt ös på barnen. Jag har hunnit med en varm och skön dusch och så slängde jag ihop lite havregrynsgröt till frukost idag, så nu är vi mätta och belåtna. Känner mig lite seg i huvudet, men det ger väl med sig snart. Är alltid seg på morgonen!

Hoppas ni alla får en bra dag!

Måndagen snart över..

 

Jahapp, så var denna måndag snart över. Vad fort dagarna går. Efter att ha hämtat barnen på dagis så lekte vi en stund i lekparken, men det blåste storm, så det blev inte så långvarigt. Väl hemma tittade barnen på Snövit och de sju små dvärgarna, sen blev det lek och middag. Min pappa kom förbi efter att han slutat jobbet också, dock bara en snabb visit, men det är alltid trevligt :-) Ja, mycket mer har väl inte hänt idag.

 

Nu ligger barnen och sussar sött i sina sängar och jag ska se en film innan jag själv kryper ner i sängen. Skola i morgon, en kort dag men ska stanna kvar och plugga tillsammans med de andra. Vi är en liten grupp på 5-6 stycken som brukar stanna kvar och göra uppgifterna tillsammans.

 

Hoppas ni alla får en bra kväll!


Children's outfit for the day


En sammanfattning...


I lördags hade vi väääldigt roligt, det blev party hela natten lång, eller ja inte direkt hela natten men större delen av den ;-) Vi var först hemma hos Adde och Marie, där vi spelade musik, snackade och hade skoj. Sen bar det av utåt, först var det tänkt att vi skulle gå till Bakfickan, men vakterna där tyckte Adde var för full haha, så vi begav oss vidare till Harrys där vi kom in utan problem. Dansade och hade skoj, tappade bort varandra bland allt folk, men hittade varandra efter en stund, en lyckad kväll med andra ord.

Igår kände man ju av partykvällen, men inte så att man var bakis utan mest trött då man inte hade sovit alltför många timmar. Hämtade barnen hos mamma vid 11-tiden och begav oss bort till Vasaparken, det blev en massa lek ute i blåsten och efter några timmar begav vi oss hemåt för att äta pannkakor. Resten av gårdagen blev lugn med mycket slappande. Lite lek och bus blev det också såklart.

Idag vaknade barnen redan klockan sex, men fick de att somna om till 07.30 då var det bara att studsa upp och sätta igång med alla morgonbestyr och nu har jag precis lämnat av de på förskolan. Jag ska sätta mig och plugga en stund och så ska jag försöka hinna städa lite här hemma innan det är dags att hämta barnen igen. I eftermiddag får vi se vad som händer. Hoppas på att min syster som hade BF i lördag, vill klämma ut bebisen snart ;-) Hon hade lite känningar igår, men sånt kan ju hålla i sig i flera dagar eller också kan det gå väldigt fort, men ingen bebis i siktet än.

Grabbarna underhöll oss...

Hittade ett videoklipp från igår på min mobil ;-)


Party all night long...

Karln och Adde gör sig till!

Andreas

Me myself and I

Sötaste paret, Adde och Marie

Adde rockar loss med luftgitarren

Vi fyra

Emma och Björn

På Harrys, glada pojkar!

Glada pojkar igen

Någon jag inte minns namnet på och så Emma!

 

Vi hade verkligen en toppenkväll igår, det märks idag om inte annat hehe. Nu ska vi hämta barnen och sen vara ute och leka en stund i solen :-)


En massa lek!


God morgon!

Jag skrev ett inlägg igår kväll, men sen försvann allt innan jag hann publicera det och då orkade jag inte skriva om allt igen. Jag såg på Idol igår och favoriten är fortfarande Jay Smith, hans röst är ju helt underbar, en riktig duktig kille. Bland tjejerna är favoriten Linda. Har ni några favoriter?

Idag ska vi förmodligen gå ner till Vasaparken och leka lite. Sen i eftermiddag vid 17 tiden ska barnen till mamma men innan dess ska vi nog hinna med en massa lek och bus :-)

Vad ska ni hitta på denna lördag?

En liten jag..

Det är foto på foto så kvalitén är inte den bästa.

 

En gång i tiden så var jag också liten..


Children`s outfit for the day


Fredag.

Det är fredag idag mina vänner. Fredag betyder sista dagen i skolan för den här veckan, det betyder också att jag slutar 12 idag. Härligt. Tyvärr så sviker vädret lite då det har regnat i natt och regnade lite nu på morgonen också, men förhoppningsvis blir det bättre under dagen.

Nu måste jag ta och göra ordning mig lite, sen är det dags att klä på oss och gå bort till dagis och skola. Hoppas ni alla får en riktig bra dag idag!

RSS 2.0