Im an busy woman!

Nu var det länge sen igen, men har man fullt upp så har man. Jobbar mycket och när vi inte jobbar så är det annat som måste fixas. Vi har såklart gjort lite skoj också. Vi var uppe i Stockholm och hälsade på barnens faster och kusin och så blev det ett besök på Naturhistoriska museet.
 
Det går bra för min karl nu med jobb, det finns två företag som sliter i honom så han har mer än heltidsjobb. Dock lite tråkigt att vi knappt hinner ses mer än varannan helg då vi båda är lediga. Nu i helgen är en såndär "ledig tillsammans" helg. Vi har funderat på att åka till Children i Hallsberg. Är det någon som varit där? Tror det kan bli skoj för barnen. Då de gillar att utforska och upptäcka.
 
Har hunnit med besök till tandläkaren med barnen också, den årliga kontrollen. De fick MVG i betyg i sina tänder. Skönt det, då vet man att man gör ett bra jobb hehe.
 
Black ops 2 har också kommit ut, riktigt bra spel. Har dock inte hunnit spela det så mycket eftersom man har fullt upp med annat som sagt. Men har provat lite grann och jag gillar spelet än så länge. Zombie banan är riktigt rolig. Ett spel jag kan rekommendera er att prova om ni inte har gjort det ;-)
 
Nej, nu måste vi äta frukost och greja innan jag ska lämna barnen på dagis/skola. Ha en fin dag allesammans!

Ledighet är inte alltid bra!

Alvar i väntrummet på ögonkliniken.
 
Min andra lediga dag har knappt börjat, men jag känner mig redan rastlös. Hm.. Igår hade jag en mor och son dag medan Izabella var i skolan. Jag och Alvar åkte och hälsade på min syster + son och blev bjudna på saft och bullar. Barnen lekte för fullt och det lät som ett helt dagis var i farten ;-) Men det var trevligt. Var även på ögonkliniken med Alvar igår. Han är något översynt och ska ha glasögon ett tag för att se om det blir bättre. Jag var det med som liten men det växte bort, så förmodligen gör de det på honom också :-)
 
Fredag idag och det enda som händer, vad jag vet, är att Izabella ska till tandläkaren. Vi har inga andra planer. Antar att karln kommer vara lika trött som vanligt när han kommer hem. Men kan förstå honom då han måste upp kl.05 varje morgon för att komma till jobbet. Han är i Linköping och jobbar den här veckan så det tar ju lite längre tid för honom att komma hem också. Nackdelen är att jag ALLTID vaknar av larmet på hans klocka varje morgon och har så svårt för att somna om så ja, det blir inga sovmorgnar för mig även om jag är ledig.
 
Denna helg är jag ledig så vi får se vad vi hittar på. Något kul måste vi i alla fall göra. Blir tokig av att bara sitta hemma hehe. Kanske blir en sväng till Örebro i morgon för att hälsa på Tim och hans familj. Vi har inte träffat dom på jäääättelänge nu så det skulle va skoj. Som sagt något skoj måste vi hitta på.
 
Hoppas ni alla får en bra fredag nu!

Helgens bravader.

 
Då har det gått några dagar sen sist, men har haft fullt upp med jobb och annat så har inte orkat skriva något här helt enkelt! I fredags så jobbade jag 14-20.30, Innan jobbet åkte jag och barnen ut till min brors grav och tände ljus och lämnade blommor. Det var väldigt fint där ute.
 
Lördagen spenderades till en början på jobbet då jag jobbade 7.30-13 sen åkte vi hem till Micke och Malin på en fika och lite skitsnack. Alltid lika trevligt att komma ut dit :-) TIden sprang iväg och vi blev även bjudna på middag. Gott och trevligt! Sen var lördagen slut då vi kom hem ganska sent och var trötta.
 
På söndag förmiddag tog vi det bara lugnt och slappade till en film. Jätteskönt! Myste hela familjen i soffan. Sen åkte jag och jobbade ett pass 14.30-20.30 medan karln och barnen fick ta hand om all tvätt hehe. Så den dagen försvann fort också.
 
Igår jobbade jag heldag 7.30-20.30 så det finns inte så mycket mer att säga om den dagen.
 
Idag är jag dock leeeedig. Skönt! Ska ev. hem till Julia på en fika annars blir jag nog bara hemma och tar det lugnt. Får passa på när möjligheten finns för i morgon blir det mer jobb. Då jobbar jag 12-21 så hinner inte med så mycket under dagen. Sen är jag ledig ganska många dagar om jag inte får mer jobb vill säga. Men har annat att pyssla med då.
 
Hoppas ni haft en bra helg allesammans och fått en bra start på veckan!

Alvar 5år idag!!


En riktigt bra dag!

Pappsen och Alvar bygger med lego.
 

Denna torsdagen rullade på i en rasande fart. Vaknade redan klockan 05 av att gubbens klocka ringde. Kände inte riktigt för att gå upp då men lyckades inte somna om. Barnen vaknade bara en liten stund efter så då gick vi upp och gjorde oss redo för dagen. Lämnade barnen på frita/dagis och gick hem igen. Försökte vila en stund men det gick inget vidare då heller så slängde mig i en dusch och plockade ordning lite här hemma.
 
Framåt 11-tiden så åkte jag hem till fina Helene på en fika och vi hade väldigt trevligt. Hon bjöd på en god paj och jag spenderade ett par timmar där innan jag åkte hemåt igen för att hämta upp barnen och fortsätta städa lite här hemma. Sen kom min syster, Dante och mamma för att fira Alvar lite som fyller år i morgon. Fick ha lite kalas idag då jag jobbar hela helgen och känner att jag inte orkar hålla på med kalas då. Nästa vecka ska min pappa ta med sig Alvar ner på stan så han kan få välja en present helt själv och så ska de ta en fika och umgås. Blir kul för honom :-) Nu är jag riktigt trött och ska göra barnen redo för natten så vi kan gå och sova sen.
 
Dagen har med andra ord varit riktigt bra och Alvar är så nöjd med alla presenter han fick :-)

Där tvivlet gror

En kväll blir Eric Moores tonårsson Keith ombedd att sitta barnvakt åt grannens åttaåriga flicka Amy. Nästa morgon är Amy spårlöst borta. Plötsligt är Eric en av de föräldrar som han har sett på teve, de som bedyrar sitt barns oskuld. Det är bara det att han själv inte är övertygad om att sonen är oskyldig. Och om Keith är skyldig ? och kanske skulle göra samma sak igen ? hur ska då Eric som pappa handla?
 
En väldigt spännande bok, där man verkligen kan känna hur Eric känner sig i allt som sker under bokens gång och man får verkligen "se" hur en familj kan påverkas av en sån här händelse. Helt klart läsvärd och man kan inte förutse slutet även om man många gånger tror sig göra det.

RSS 2.0