GOTT NTT ÅR!


Årets sista dag..

Sista dagen på året. Läskigt. Tycker året har gått läskigt fort och det har varit ett ganska svängit år. Tänkte inte göra någon större resumè av året utan punktar nog bara upp de stora händelserna eller vad man ska säga, får se hur det blir men det kommer hur som helst senare under dagen. Vad har ni för planer ikväll? Hur ska ni fira in det nya året?

Jag har två nyårslöften och det är att göra 2011 till ett så bra år som möjligt och att försöka gå ner en massa kilon i vikt. Har ju blivit lite slött på den fronten då det varit så mycket skit på sistonde. Jag ser fram emot 2011 och hoppas som sagt att det blir ett toppen år med massa roligheter :-) Det blir vad man gör det till...right? Har ni några nyårslöften?

Jag kommer dock inte fira in nya året tillsammans med barnen, känns lite tråkigt om jag ska vara ärlig. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra ikväll. Antingen hem till mamma + man där även en av mina mostrar och min ena morbror + respektive kommer vara, äta god mat och umgås eller följa med Bettan på party. Men det partyt är nån slags latino grej som inte ALLS är min stil på något sätt. Så nja.. det lutar att jag går hem till mamma faktiskt. Är inte så sugen på någon stor fest utan mer en lugn och trevlig kväll. Är jag tråkig? Hm..

Jag x2

Före: Ser blek och sjuk ut.

Efter: Lite färg, mycket bättre :-)


Nightmare!


Alvar.

Min älskade lilla plutt på juldagen när vi var hos mina syskons pappa.


Tidig morgon.

God morgon!

Vad gör jag uppe nu undrar ni, jag är ju ledig och barnen är inte hemma. Jo, som den snälla storasyster jag är så ska jag följa med min syster till sjukan. Ska vara där om en timme ungefär så därför är jag uppe nu. Tidigt som tusan och ögonen vill knappt hålla sig öppna. Får väl sova en stund till sen när jag kommit hem igen.

Jag tycker ju att ni har blivit dåliga på att lämna kommentarer nu igen ;-) Jupp, jag tjatar men säger bara sanningen hehe.

Byxorna jag köpte häromdagen är bara sååå skönta!! Riktigt nöjd med köpet och då de var på rea så fick jag betala 179kr för dom, eller egentligen inte då jag hade presentkort ;-)

Nej, nu ska jag ta och göra ordning mig lite. Hoppas ni får en bra dag!

Lite shopping.


Hallå

Igår hade jag faktiskt ingen ork till att blogga, ingen direkt lust till det heller.

I lördags åkte barnen till sin pappa och på kvällen var jag ute med Bettan. Vi hade grymt kul och skakade massa rumpa ;-) Söndagen var mindre kul dock. Jag och Bettan låg i en varsin soffa och slöa större delen av dagen, framåt kvällen begav vi oss hem till min mamma som ville bjuda oss på mat och det var väl knappt att vi hade piggnat till tills dess ;-)

Igår träffade jag min syster och lilla Dante, vi gick en sväng på stan och shoppade lite. Jag hittade dock inte så mycket faktiskt. Bilder på det jag köpte kommer senare. Vi åt mat på Cupolen innan vi skildes åt. Jag åt en grymt god tacotallrik, den kommer jag absolut äta fler gånger :-)

Idag tänkte jag ta och städa lite här hemma, ska se om jag finner ork till att bege mig ut till Jysk, skulle behöva fler förvaringslådor till barnens leksaker. I eftermiddag ska jag vara barnvakt åt lilla Dante en stund, men annars har jag nog inga planer för dagen.

En liten snabb update om de senaste dagarna. Hoppas ni får en bra dag!

Party med Bettan!

Igår gick jag och Bettan till Harrys och skakade rumpor ;-) Vi hade riktigt skoj och det var massa folk ute, men så är det väl varje år på juldagen!


Mosters lilla sötis :-)


Julklappar

Izabellas julklappar

Bäddset, Badhandduk, Pysselbok, Tröja, Klänning, Trosor, Strumpor, Sjungande Ariel med tillbehör, Halsband med Ariel, Sagobok, Memory spel, leksaks hamster som låter och har sig, pengar

Alvars julklappar

Tröja, Gosig jacka, Boxershorts, Strumpor, Badhandduk, Två böcker, Polishelikopter, Bil som kan låta, lysa och köra själv, Leksakshamster som låter och har sig, pengar.

Min underbart fina jacka som jag fick.

Min sodastream och bordslamporna jag fick

 

Fick även parfym, mascara, ögonskugga, pengar, presentkort, chokladaskar och strumpor. Har säkert glömt något nu men jag orkade inte ta bild på allt.

 

Stort tack till min Mamma, Jens, Jossan, Ronny, (gammel)mormor och Jesper för alla fina julklappar vi fick!!


Julafton - eftermiddagen/kvällen hos mormor

 

Eftermiddagen/kvällen spenderades hos min mamma (barnens mormor) och man. Vi åt god mat och spelade spel, hade väldigt trevligt och vi kom hem ganska sent. Barnen är supernöjda med alla julklappar de fick och jag är jätteglad för alla fina saker jag fick. Tack så mycket för alltihopa!!


Julafton - förmiddagen hos morfar.

 

Julaftonen började med att vi gick till morfar (min pappa) + fru. Där fick vi frukost som bestod av risgrynsgröt och skinksmörgås. Barnen fick sedan öppna sina julklappar.


Alvar fick: Olika tågbanedelar + pengar

Izabella fick: En leksaksdator, en hello kitty väska + plånbok och pengar

Jag fick: Pengar en ganska stor summa


Julafton - morgonen hemma.

Izabellas julklappar ifrån oss.

Alvars julklappar ifrån oss


God Jul!


En fin blomma.

Fick en jättefin blomma idag :-)


Julmusik

Wham - Last Christmas

John Lennon - Happy Christmas

Busungarna - Tomten jag vill ha en riktig jul

Tommy Körberg - Julen är här

Billy Idol - Jingle Bell Rock


Dagens middag.

Lasagnette och en sallad.


Children´s outfit for the day

(Alvar har blivit smörjd med salva, därför han ser glansig ut i ansiktet.)


Its very cold outside..

En busunge!

 

God morgon denna kalla onsdag.

 

Vi har precis ätit frukost som bestod av kokta ägg, smörgås, mjölk och te för min del. Izabella älskar ägg och ville ha flera stycken, men hon fick nöja sig med ett ägg + lite på smörgåsen. Nu tittar barnen på barnprogrammen så tänkte passa på att skriva några rader här då.

 

Vi har inga planer för dagen förutom att jag ska tvätta i eftermiddag. Det är ju sååå kallt så man har liksom ingen lust att vara ute några längre stunder, fast en liten stund går vi nog ut. Tar en promenad eller leker en stund. Vi får se hur det blir. Snöar gör det nu också, som att det inte räckte med en meter snö som redan har kommit? Nja, okej kanske inte precis en meter, men en himlans massa snö har det i alla fall kommit!

 

Vad ska ni hitta på idag?


Kidsen <3


Dagens middag.

En festmåltid mitt på en tisdag, smarrigt värre!


Damn good song!

Nickelback - Burn it to the ground
Lyssna!

Time runs away..

Idag är det tisdag. Vi har precis ätit frukost. Smörgås och blåbärssoppa. Inte så nyttig frukost kanske, men ibland får man väl lyxa till det lite. Barnen är så svåra med maten...igen. Det går i perioder det där. Ibland kan de äta hur mycket som helst och vad som helst och sen kan det vända över en natt och de rör knappt någon mat alls, petar lite i den och sen är de mätta. Nu är det en "peta-i-maten-och-bli-mätt-period" Mycket tråkigt!

Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på idag. Blir väl att gå ut en sväng i alla fall. Tråkigt bara att det ska vara så himlans kallt ute! Har ingen lust att vara ute i flera timmar, men vad gör man inte för barnen? De gillar snön så det är klart att de ska få vara ute och leka.

Trött är jag också men som sagt det är inget ovanligt när det gäller mig, har kommit in i en period där jag sover väldigt illa. I natt fick jag väl ett par timmar mer sömn än vanligtvis, men det är ändå för lite för att jag ska känna mig pigg och utvilad.

Aja, nu ska vi göra ordning oss lite för dagen. Hoppas ni alla får en toppendag!

En kall måndag.


God kväll kära vänner där ute i bloggvärlden. Idag har det minsann varit en kall och snöig dag. Vi tog en tripp till Linköping på förmiddagen. Tågen hade dock fastnat så fick åka dubbeldäckare dit, spännande tyckte barnen. Väl i Linköping uträttade vi lite ärenden och sedan åkte vi hem igen. Inte direkt hem dock utan stannade till och åt lite mat på stan och så handlade jag de sista julklapparna och lite andra nödvändigheter.

Har varit ganska trött hela dagen så när vi kom hem somnade jag på soffan en stund. Skönt var det och skulle lätt kunna somna snart igen, men ja, några timmar till ska jag väl försöka hålla mig vaken ;-)

Ska se om jag hittar någon bra film som man kan se. Har ni några bra filmer som ni kan rekommendera? I brist på andra filmer så kan vi ju alltid se på Saving private Ryan hehe. Min favoritfilm ;-)

Hoppas ni alla har haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll!

Far och son


Fler bilder från i fredags.


Vi


Helgen.

 

Jag hade grymt kul i fredags! Bästa klassen, vi drack flera shotkanor, öl och cider, åt god mat och hade jättetrevligt. Jag och Linda drog vidare själva till slut och ja...vi hamnade lite överallt haha. Nej, det får vi absolut göra om någon dag. Jag väntar på att en klasskompis ska slänga in sina bilder på facebook, så jag kan sno några så får ni se fler bilder från kvällen. Hon tog några på mig med, men man vet ju aldrig hur de blev haha.

 

Igår var jag sååå seg, fick inte sova många timmar, jag och barnen gick hem till Millan och hennes son så barnen kunde leka av sig lite. Hade det trevligt och vi blev bjudna på god mat. Inte så roligt att gå hem dock, barnen var väldigt trötta och började bråka lite extra med mig, men hem kom vi till slut och barnen somnade nästan direkt. Jag kollade lite på tv innan jag också gick och la mig.

 

Det är söndag, fjärde advent va? Har ingen koll på det där, för i år har jag banne mig inte fått någon julstämning än. Kanske kommer det, kanske inte. Men det har väl med all skit att göra.


Några bilder från igår.

Vi hade verkligen superkul! Lång natt blev det och fem olika ställen var vi på ;-)


Duplo

I morse i väntan på att gå till dagis så lekte Alvar med sitt duplo.


Children´s outfit for the day


Fredag!

Ännu en dag då humöret är bra. Det känns toppen. Igår hade vi det väldigt mysigt och barnen var så snälla och skötsamma, dock inte lika snälla nu på morgonen. De har bråkat om en leksak och jag försökte få de att komma överens och locka med en annan leksak, det funkade inte utan de fortsatte bråka om samma leksak så fick ta bort den. Nu är det lite lugnare. Barnen ska till dagis om en timme och medan de är där ska jag passa på att vila lite. Fick ju gå upp så tidigt idag och ska jag orka med kvällen/natten så är det bäst att vila nån timme till eller så ;-)

Ska faktiskt bli roligt att komma ut lite ikväll. Ska ju som sagt först äta med klasskompisarna och sen ska vi vidare ut och skaka lite rumpa haha. Min söta lillebror kommer hit och tar hand om barnen under tiden. Får hoppas barnen är snälla mot honom då hehe.

Vad ska ni hitta på denna fredag?

Children´s outfit for the day


God morgon.

Humöret är mycket bättre idag, tänk vad det kan svänga hela tiden. Känner mig ganska glad faktiskt, skönt om jag får säga det själv. Barnen är på dagis och jag ska vila lite, sen blir det att fixa lite här hemma och i eftermiddag ska jag tvätta. Låter inte som en rolig dag, men trots alla tråkiga måsten så är jag glad! Äntligen!

Igår var jag hos min vän igen på en fika, jag köpte med lite fikabröd och så snackade vi en massa skit. Skönt att ha någon att ventilera med, för det är ju inte så bra att hålla allt inom sig. Fick även ett nummer av henne som jag ska ringa för att få någon att prata med. Jag är inte kristen eller troende, men det är inom kyrkan. De erbjöd samtalshjälp vid livskriser, familjerådgivning osv.. så kanske kan det ge mig något att prata med någon där. Jag är öppen för allt just nu, bara jag får någon hjälp så är jag glad.

Jag ska försöka att bli lite roligare här på bloggen och inte bara skriva om allt tråkigt som sker och att jag mår dåligt, inte så lätt då det är så min vardag ser ut just nu, men ett försök kan jag göra ;-)

Nu ska jag vila mig lite, sen blir det en dusch innan jag sätter fart med allt som måste göras. Måste även ner på stan någon dag och fixa de sista julklapparna för det har inte blivit av än. Usch, måste jag gå där med alla stressade sista minuten människor.. blää... tur att jag vet vad jag ska ha ;-) Är ni klara med alla julklappar?

Jag..

 

Trots all skit som är så lyckas jag på något vänster hålla skenet uppe. Jag har valt att inte ta åt mig av mer skit, ingen ska få trampa på mig mer. Jag ska resa mig och åter bli stark!!


Onsdag.

Jag är arg, ledsen och besviken... inte ledsen för min egen skull, men ändå ledsen. Det är dagens humör.

Igår vad jag och fikade hemma hos en vän. Väldigt trevligt och skönt att få ventilera lite. Vi kanske skulle ses i helgen så barnen får leka lite med varandra.

På fredag ska jag ut och äta med klassen och så är vi några som ska vidare till Harrys eller Bakfickan efteråt. Ska bli jätteroligt! Slutar skolan idag så från och med idag har jag "jullov" känns lite skumt att vara 25år och ha jullov haha.

Ni är dåliga på att lämna kommentarer nu igen... men jag förstår er... jag är inte bättre själv och har inte uppdaterat bloggen så mycket den sista tiden, men ska försöka ändra på det nu.

Lek i snöhögar..


Luciafirande på dagis.


Måndag igen..

God morgon!

Jag vet att många undrar vad som har hänt, men jag har ingen lust att skriva ut allt här på bloggen. Det är liksom för privat. Jag kommer skriva till några få av er vad som hänt, de jag känner att jag kan berätta för, men jag gör det lite senare.

Igår var Izabella på kalas, allt hade gått bra och hon hade sååå roligt. Min stora flicka, hon var så fin med sin klänning och tofs i håret :-) Medan Izabella var på kalas så var jag och Alvar en sväng på stan med min mamma. Var tvungen att köpa en ny hemtelefon då våran lagt av helt. Hittade en men då fick min mamma för sig att hon skulle betala den, tack mamma. Shoppade även lite nya underkläder till mig själv :-) Sen hittade jag en grymt snygg jacka och mamma tyckte också den var snygg så den ska jag få i julklapp av henne ;-) Vilken pingla jag kommer bli hehe.

Idag är det dagis igen för barnen och jag ska till skolan. Det är även lucia firande på dagis idag så ska dit och titta på barnen när de sjunger. Lite mysigt faktiskt. Min mamma och mina syskon kommer också. Sen ska vi fika lite tror jag. Myspys måndag.

Jaha, nej nu måste jag göra ordning mig lite innan det är dags att gå. Hoppas ni får en bra måndag!

Över.

Tänk att det kan vända så fort, något som man trodde var bra blev så dåligt. Nu är det över, jag orkar inte mer, tar inte vad som helst.

Ute i snön.


Cataclysm

Karln med sin cataclysm skylt ;-)


Ljus och vit ischoklad.


Suprise!

Fredag idag mina vänner och jag känner mig på bra humör även om jag är lite trött. Mina älsklingar saknade mig minst lika mycket som jag saknade dom, så igår kväll blev jag glatt överraskad när de kom hem! Var inställd på att de skulle komma i morgon, men så kom de redan igår. Weehooo.

Idag har vi varit nere på stan och köpt luciakläder till barnen, i år blir de pepparkaksgubbe och gumma. De fick välja själva och ville absolut var pepparkakor. När vi kom hem igen gjorde vi ischoklad. Inte vanlig, med mörk choklad då jag inte tycker om det, utan vi gjorde med ljus och vit blockchoklad. Några blandade vi i också. Får hoppas det blir godare än de "vanliga" mörka. Ni ska få se bild på det sen.

Jo, karln fick ju en Cataclysm skylt från Gamestop förut. Haha. Nördigt jag vet, ni får se bild på den med sen. Måste medje att den är ganska cool, men nja jag vet inte om den passar med inredningen här hemma haha.

Nej, nu ska jag fortsätta umgås med mina älsklingar, återkommer senare. Hoppas ni har en bra fredag!

Mina ögonstenar!

Mamma, saknar er men vi ses snart!


Två av tre älsklingar..

Fick en bild på mina grabbar igår. Alvar har klippt håret. Saknar er!


En ny morgon..

Ännu en gång, tack för era söta kommentarer :) Jag blir lika glad varje gång jag läser det fina ni skriver, att ni stöttar mig som ni gör betyder otroligt mycket för mig ska ni veta!

Jag mår bättre faktiskt, känner mig gladare idag, så nu hoppas jag att det förblir så och inte går neråt igen. Jag längtar som tusan till på lördag då mina älsklingar kommer hem igen! Izabella ska på kalas då och hon har längtat massor efter det, min stora fina flicka!

På söndag ska vi ha en familjedag då vi bara ägnar oss helt åt familjen. Vi har inte bestämt vad för aktiviteter vi ska hitta på men något skoj blir det säkert :)

Jag längtar som en tok till helgen nu! hehe. Vill inte vara ensam längre, det är jobbigt! Vill ha mina älsklingar här så jag kan pussa och krama på dom precis när jag vill!

Just me..


Onsdag.

Vill börja med att säga tack för alla era fina och stöttande kommentarer, de värmer :-)

Det är så tomt här hemma och jag känner mig mer ensam än någonsin. Ett par dagar går bra, men sen kommer tomheten ifatt mig, saknaden efter mina älsklingar är enorm!

Jag vet ju att detta är bra för oss alla, men jag vill inte ha det såhär, jag vill att det ska vara som innan, när vi var glada och lyckliga! Vi höll på att glida isär, men jag tror vi upptäckte det i tid och har nu valt att göra något åt det innan vi glider isär helt. Vi är båda beredda att kämpa för att det ska bli bra igen och det känns lite bättre, men det kunde ha varit ännu bättre, jag hoppas att allt blir som det en gång var...snart...

Jag har ringt vårdcentralen men de verkar inte förstå mig alls. De säger bara att det är många som känner sig lite nere under vinterperioden! Blir fan idiot på dom...usch! Nej, min mamma ska ringa dit också så får vi se om de lyssnar bättre på henne.

Lite bättre men inte helt bra..

 

Idag känns det lite bättre och jag är inte alls så ledsen som jag var igår. Det bara brast för mig igår och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka längre. Det har varit så mycket skit på sistone, men nu börjar jag se ett ljus långt där borta igen. Jag hoppas komma närmre ljuset för varje dag som går. Det är tufft och det är jobbigt, men jag ska klara detta, jag ska bli den jag var förut...Det är han och jag mot världen, precis så som det alltid har varit! Jag brukar vara stark, jag har klarat det mesta, men hur länge orkar man vara stark? Hur länge orkar man? Jag har burit på en massa känslor inom mig i många år, känslor som nu hinner ikapp mig. Jag är glad att jag har nära och kära som stöttar mig, att jag har en karl som är villig att göra allt för mig...men tyvärr har jag så svårt för att berätta vad det är, att få ut mina känslor, när jag blir depp så stänger jag in mig i mig själv och går där som en zombie. Som jag har sagt tidigare så är jag beredd att göra vad som helst för att få må bra igen och för att få bli glad igen...

 

Rörigt inlägg jag vet..


I am so sad...


Children´s outfit for the day


One in a lifetime..

Redo för dagis.

 

Igår eftermiddag kom min karl hit, för att vi skulle prata, umgås med barnen och han skulle hämta lite grejer. När barnen hade somnat så tände vi lite ljus, satte på lite soft musik och låg i soffan. Pratade gamla minnen och om hur vi ville att framtiden skulle se ut. Natten blev en one in a lifetime upplevelse. OMG! haha. Vi hade väldigt mysigt i alla fall och har kommit fram till ett beslut om hur vi ska ha det som vi båda känner oss nöjda med just nu :-)

 

Barnen är på dagis nu och vi ska packa ihop lite kläder och annat som de ska ha med sig sen när de åker. En vecka utan karl och barn, hur ska jag klara mig? Jag vet att detta är nödvändigt då jag mått så dåligt på sistone och jag hoppas på att snart må bättre. Jag ska ringa vårdcentralen idag med och se om de vill ta mig på allvar nu! Min mamma sa igår att om de inte hjälper mig så ska hon ringa och se till att jag får den hjälp jag behöver! Söta lilla mamma ♥


I wish you were here..


Busungar!

Mina fina <3

Children´s outfit for the day


Söndag.

Bild i repris.

 

Jaha. Tre timmars sömn fick jag inatt. Känner mig mer död än levande. Hur ska man orka med hela långa dagen? Jag vill bara sovia, men barnen vill något annat. Nej, jag får hoppas på att kunna vila någon/några korta stunder under dagen så jag orkar med.

 

Igår kväll såg jag och barnen på Kung fu panda. De somnade dock ifrån filmen båda två. Så jag fick sitta där i min ensamhet sen. Hade dock sällskap på msn, så det var ju inte så farligt.

 

Om jag orkar sen, så går vi nog ut och åker lite pulka. Eller ja, barnen får sköta pulkaåkningen ;-) Ja, annars händer det väl inte mycket mer idag. Förutom det och att mamma kommer i eftermiddag förstås. Vad ska ni hitta på denna söndag?


Ändringar..

Hej och hå. Bloggen har kommit i skymundan igen! Boring i know, men vad gör man när man inte har något liv? Nädå, blev lite ändrade planer igår, så mamma hämtade barnen på dagis och sen skjutsade dom ut barnen till min syster och där sov de inatt. Allt har gått bra och de kom hem förut vid 15 tiden. I morgon är jag ledig och då ska vi nog ut och åka lite pulka en stund.

Min mamma kommer i morgon eftermiddag och hjälper mig att fixa ordning lite här hemma. Det är en del saker som ska upp på vinden och så. Lite lättare om man är två eftersom barnen är hemma också. Det har också blivit lite ändringar angående nästa vecka, barnen åker till pappa redan på måndag och inte på tisdag som vi hade sagt först, sen blir de borta enda till söndag! Hur ska jag klara mig en vecka utan barnen? Kommer bli tomt här hemma om inte annat.

Just nu ser vi, eller ja barnen ser på Kung fu panda som går på tv.n. Jag tänkte passa på att uppdatera lite här, så det inte blir så väldans tomt på bloggen.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!

Veckans vägning.

Veckans resultat -1,5kg

Totalt: -6,2kg

Det går sakta men säkert framåt med min viktminskning och det känns väldigt, väldigt skönt. Snart har jag nått mitt första mål, att gå ner 10kg. Yeah!

Fredag.

 

Igår hade jag egentid med Alvar då Izabella var iväg med min mamma och syster till Ikea. Izabella hade skött sig bra när hon var iväg och Alvar var så mycket lugnare och snällare igår när han var ensam med mig. Han är en riktig vilding och bråkstake när syrran är hemma.

 

Jag fick bara tre timmars sömn inatt så jag känner mig helt slut. Ska jobba ikväll, känns inte så lockande faktiskt. Mamma är snäll och hämtar barnen på dagis sen och är med dom en stund, sen ska hon iväg men min syster och bror kommer och ser efter barnen tills jag kommer hem igen :-) Vilken tur att man har så fin familj! Dessutom ska min syster sova här så hon kan ta barnen i morgon medan jag jobbar. Jobbar dag då, sen söndag kväll och då är min mamma med barnen igen. Ett himlans pusslande denna helg.

 

På tisdag-söndag om allt blir som det ska, åker barnen till sin pappa och är där. Passar bra eftersom jag kommer ha praktik hela veckan, är bara ledig på tisdagen. Nu tänker ni säkert, Va? åka till sin pappa? vad har hänt? Jo, jag kan säga såhär att just nu är det komplicerat. Vill inte gå in på mer detaljer här och nu. Vi får se vad som sker i framtiden..

 

Nej, nu ska jag fixa ordning mig och barnen, göra lunch och sedan lämna de på dagis.


Children´s outfit for the day


Min diet.

Jag tänkte skriva lite om min diet, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är så dålig på detta, men ska göra ett försök.

Jag bestämde ju mig för att äta nyttigare och försöka gå ner i vikt. Till frukost dricker jag såndär dietdrink. Lunchen och middagen ser lite olika ut beroende på när jag har praktik. När jag är på praktiken dricker jag bara dietdrink men hemma så äter jag ett lagat mål mat om dagen men då försöker jag undvika kolhydrater så mycket det går.

Några middagar kan ni se under kategorin Hälsosammare liv. Där har jag lagt ut veckans middagar.

Ja, nej jag vet inte vad jag skriva mer om min diet. Det är väl så den ser ut. Äter även frukt till mellanmål och mindre portioner mat än innan. På lördag är det vägning igen, ska bli spännande att se vad vågen visar denna vecka :-)

Vad gör jag?

Det är några som undrar vad jag pluggar till och vad jag vill jobba med sen, så tänkte faktiskt ta och skriva ett inlägg om det.

Jag läser omvårdnad på Tankerum och ska välja inriktining mot behandlingsassistent/psykiatri. Under den första terminen har vi läst, Etik, Människan - socialt och kulturellt, Vård- och omsorgsarbete och Psykologi A + 5 veckors praktik inom hemtjänst eller äldreboende. Andra terminen kommer vi att läsa Medicinsk grundkurs, datorkunskap, omvårdnad och social omsorg + ha fältstudier. Tredje terminen läser man den inriktning man har valt + 5 veckors praktik.

I framtiden vill jag jobba antingen inom kriminalvården eller på ungdomsboende. Ta hand om ungdomar som hamnat snett eller som det är på väg att gå utför för i livet. Been there done that.. så tror att det kan passa mig :-)

RSS 2.0