Har tatuerat mig..

 

Var förbi Jonte för att se om han hade en tid så vi kunde göra klart stjärnorna och för ovanlighetens skull så hade han tid direkt. Så nu är stjärnorna klara.. Det ska till lite stuff runt stjärnorna och nästa tid är 30.e mars för då har dessa hunnit läka :-) Längtar redan för man får en "kick" av att tatuera sig.. ;-)

 

Sen har jag gjort något lyxit idag, nämligen shoppat grejer till MIG själv! Bilder på det kommer senare eller i morgon. Jag är såå nöjd med denna dag. Det har verkligen varit en bra fredag!


Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Naaaw tjejen, klart du är värd hela denna dag med tattoos och shopping, vill gärna se bilder på det du har köpt. Det är så sällan man som småbarnsförälder unnar sig kläder, smycken osv. DU ÄR VÄL VÄRD DETTA! Har tänkt på dig vännen, hoppas att allt ordnar sig som det ska.

2010-02-19 @ 19:05:59
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Princess Charming

åh vad bra att ni pratat ut och att det känns bättre. Hoppas ni kommer kunna vara tillsammans. Härligt att du kommit iväg idag och bara haft det härligt. Det behöver du. Är såå nyfiken på dina inköp :). Har ni haft en trevlig Fredagskväll? Har du barnen själv nu hela tiden eller delar ni på det? Här ska två trötta barn läggas,..hujedamej , känns som det kommer bli svårt ikväll,hehe. Ha det gott. kram

2010-02-19 @ 21:30:35
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming
Postat av: lisa!

härligt! om ett par månader lägger jag mig framför nålarna, för första gången faktiskt! :D

2010-02-19 @ 22:07:45
URL: http://llisahedman.blogg.se/
Postat av: emma

jag håller helt o hållet med Emma-Lou! du är värd shopping o tatuering!

den blev väldigt snygg! gjorde det ont?

vad hittar du på i helgen för ngt?

2010-02-20 @ 01:25:38
URL: http://www.emis.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0