Vi har kalasat lite grann.


När barnen kom hem förut så blev det ett stort kramkalas och myspys en stund. Sen ville de ge pappsen hans present och de fick även hjälpa till att öppna. I det stora paketet låg två t-shirtar som ni kan se på bilden till höger.




Efter presentöppningen blev det dags för tårta. En chokladtårta som inte såg mycket ut för världen men den blev supergod! Izabella gjorde faktiskt det mesta på tårtan. Jag fick skriva haha, blev inte så bra, men hon la dit godiset och kladdade på chokladen och grädden och grejade. Duktiga flicka :-)

Nu ska vi pyssla lite. Köpte hem pärlor och pärlplattor häromdagen så det ska vi roa oss med nu en stund innan det är dags för att göra ordning sig inför natten. I morgon är det tillbaka till verkligheten som gäller. Upp tidigt till dagis och skola.

Alla bilder är klickbara.

Lämna ett avtryck
Postat av: Madde

Hej gumman. det är så där känner mig sjuk och har varken tid eller råd till det. men helgen har varit bra vi har köpt ny vagn och william har kissat på pottan för första gången.

hur har helgen varit själv? Kalasande ser jag. :D

Kramar.

2010-02-28 @ 20:31:12
URL: http://metrobloggen.se/vhdbrud
Postat av: Kaffehörnan

Vilka fina bilder o fina presenter

Gott me tårta,då var hon stålt att hon fick göra tårta. kramar

2010-02-28 @ 21:17:53
URL: http://www.metrobloggen.se/planket
Postat av: Sandra och Novalie

Kul med kalas, och vilken fin tårta ni har skapat tillsammans! Kul och se att ni är en familj igen. Kram

2010-02-28 @ 21:38:21
URL: http://mammasandraa.bloggplatsen.se
Postat av: Emma-Lou

Pärlplattor gillas! Superfina bilder, ni verkar ha haft en bra dag. Du ser dock lite trött ut på bilden, men vi snackade ju lite lätt om det häromdagen = det är ganska normalt att vara trött som småbarnsförälder :-P Vad duktig Izabella är som kan baka så fin tårta?!

2010-02-28 @ 21:46:03
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Princess Charming

Hej gumman. åh va härligt ni haft det. Fina bilder på dig och din kille. Ni verkar ha ätit god mat och haft det supermysigt ju. Ni passar verkligen ihop =). Gulligt att izabella gjort tårta till sin pappa, den ser både fin och god ut. Duktig hon är. Antar att barnen var duktiga på att äta upp tårtan också?..hehe. Nu börjar ögonen sjunka ihop här,..men vi hörs...stora kramar

2010-02-28 @ 22:29:22
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming
Postat av: emma

vad roligt med kalas! det ser ut att ha varit lyckat!!

2010-03-01 @ 08:46:43
URL: http://www.emis.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Hoppas på att se lite bilder sen :-) Det är ju så enkelt att lägga pärlor, rogivande. Hur länge fick du barnen att sitta still? :)

2010-03-01 @ 10:05:08
URL: http://emmalou.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0