Vi har gjort stan!

 

Vi har gjort stan idag. Var nere en sväng och kikade runt lite. Sen ville barnen till leksaksaffären så vi gick dit och de fick välja en varsin leksak för sina julklappspengar. Alvar valde en lastbil av lego of course ;-) Izabella valde en brödrost med tillbehör och karln, ja han räknas som ett barn idag, valde ett spel ;-) Antar att han kommer vara upptagen med det i kväll när barnen somnat hehe.

 

Var även inne på Silja line och bokade en kryssning så den 1-3 mars åker vi :-) Jossan, vi får fira dig antingen innan eller efter! Ja, vi valde Silja line i stället för vikingline. Dels för att Silja är större och har bättre utbud för barnen och dels för att det var billigare :-) Izabella fick med sig en katalog hem med bilder på båtarna och har kollat massor i den, överlycklig!

 

 

När vi kom hem hade posten kommit och idag fick Izabella ett paket med posten. Det var den rosa barnkammarboken och en ljudbok för busiga barn som kommit ifrån barnens bokklubb som vi är medlemmar i :-) Så dom ska vi undersöka sen ;-)

 

Vad har ni gjort idag?


Lämna ett avtryck
Postat av: Fanny

Vilka söta barn du har:)!

2010-01-12 @ 18:32:50
URL: http://ninija.blogg.se/
Postat av: Anonym

roligt att åka på kryssning! hade jag med velat mes stoffe är lite sjösjuk så det är väl inget bra då kanske=)'

fina saker ni har handlat idag! roligt för barnen o handla ngt för sina egna pengar ju=)

2010-01-12 @ 19:05:56
Postat av: Anonym

Fick inte du välja något när ni var i stan? Låter mysigt med en kryssning :) Vad jag har gjort idag? Jobbat och handlat och nu sitter jag här framför tv:n med datorn i knäet, inte ett dugg spännande :/ Kram

2010-01-12 @ 19:57:56
URL: http://www.metrobloggen.se/annelittan
Postat av: Emma

det är en sån där diet när man dricker shakar och soppor..vet inte om jag klara o byta ut alla måltider men hoppas på det..

2010-01-12 @ 20:13:23
URL: http://www.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Åh, barnkammarboken är ju så bra! :) Vi har dock den traditionella varianten :) DUPLO är verkligen en bra leksak, rogivande och utvecklande.



Låter som en bra idé att åka på kryssning i början av mars, kanske vi syns på båten? ;-) Har som sagt funderat på en kryssning i mars, dock inget datum bestämt. Vi åker helst med Silja också :)

2010-01-12 @ 20:22:17
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Emelie, Elliotts mamma

ååå..va skoj med shopping idag igen=) Haha..ja, fullt upp kan man ju verkligen säga att jag har. De lär väl inte bli bättre sen när han väl kommer upp i soffan själv kan jag gissa =/ händer en kväll som denna? kramis

2010-01-12 @ 20:38:55
URL: http://emlisch.blogg.se/
Postat av: jossan

BUUUUU! Nu blir jag ledsen i ögat!

2010-01-12 @ 20:39:42
Postat av: Emma-Lou

Jag kanske ska stalka er på båten, hahaha :) skrattar väldigt högt just nu Skojar naturligtvis.

2010-01-12 @ 20:44:42
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Skickade iväg kommentaren lite snabbt: jag hoppas denna kortisonspruta hjälper med. Visserligen blev jag av med lite stelhet, men ändå. Lite av smärtan kom tillbaka :/

2010-01-12 @ 20:45:46
URL: http://emmalou.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0