Måndag igen..




Klickbara bilder

Bilderna är från igår och jag gillar att Izabella skulle ha hjälmen på sig även när hon inte cyklade ;-) Vi hade en trevlig dag ute igår, även om vädret inte var det bästa. Lekte mycket i sandlådan, plockade blommor, gungade och snurrade. Barnen hittade även en äcklig mask som de ville leka med, men det gick inte så bra. De la tillbaka masken i buskarna igen. Tur det, för maskar är verkligen äckliga!

Måndag igen, tillbaka till vardagen och alla bestyr som kommer med den. Efter att ha varit ledig några dagar så känns det helt okej med vardag igen. Blir ju lite rubbade rutiner under ledigheten, även om vi försöker hålla rutinerna vardag som helg så blir det lite annorlunda när man är ledig.

Nu ska jag sätta fart med pluggandet, sen ska jag iväg på ett möte vid 13 tiden. Väntar även på att sjukan ska ringa upp. Ska se om jag kan skynda på operationen lite.

Hoppas ni får en bra måndag!

Lämna ett avtryck
Postat av: Emelie

fin blogg följa varandras på bloggovin?:)

2010-05-17 @ 10:31:54
URL: http://filmhelaveckan.blogspot.com
Postat av: Ackelina.webblogg.se

Allt bra idag? :)

2010-05-17 @ 10:38:20
Postat av: Emma-Lou

Åh, vad skönt att ha talat med kirurgen :-)

2010-05-17 @ 12:19:55
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: emilia

nej jag vet :/

2010-05-17 @ 13:40:35
URL: http://emiliajosefine.blogg.se/
Postat av: princess charming

Ja aldrig fel att få lite extra pengar ibland. Sålde för några hundra i alla fall. Ganska bra med tanke på att vi sålde mest leksaker =). Åh vilka härliga bilder du lagt ut...mysigt ni har det! Gillar bilden på izabella när hon sitter i det gröna gräset och plockar blommor med cykelhjälm på huvudet ;). Alvar var så söt när han grävde. Japp fina barn har ni =). Tack för utmaningen , ska svara på frågorna , kunde inte kopiera så får skriva ner dom..gaah =). Vad ska ni göra ikväll? Förresten hur gick samtalet med sjukan? Hoppas de kan op dig snart. Tänker på dig. kram

2010-05-17 @ 18:01:43
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming
Postat av: Emma-Lou

Vad söt hon är med flätorna och vilket fint sandslott sen! :-D Vi hade som sagt i bilder, en skööööööön måndag :-) Underbart väder verkligen!

2010-05-17 @ 18:32:13
URL: http://emmalou.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0