BVC besök.

 

Jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Spelar liksom ingen roll hur mycket eller hur lite jag sover, är lika trött för det. I natt fick jag sova heeela natten utan att bli störd, gick upp vid 06.30 och orkade knappt hålla ögonen öppna, la mig en timma senare och sov i ytterligare tre timmar! Är lika trött för det?! Kan nämnas att jag la mig vid 23 igår kväll och somnade bums. What´s wrong with me?!

 

Bvc idag med barnen, allt gick toppen bra och Izabella både ser och hör bra, även om man inte kan tro det ibland ;-) Skämt å sido.. Alvars tal var inget att oroa sig över tyckte han på Bvc, utan han pratar bra för sin ålder även om han inte riktigt pratar rent.

 

Ja, det var väl det jag hade på hjärtat just nu. Väntar på att middagen ska bli klar, är hungrig som tusan, så det ska bli gott. Glöm inte att ställa en fråga om ni har något ni undrar över :-) Svarar på frågorna i morgon eftermiddag!


Lämna ett avtryck
Postat av: julia

sv; hihi ok, samma här ;)

2010-11-22 @ 16:37:02
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/
Postat av: Emma-Lou

Usch, vad jobbigt att må sådär hela tiden. Gå till Vårdcentralen och be dem ta prover på dig, så att du får reda på vad det handlar om.



Jodå, det var trevligt på pressvisningen, lagt upp mängder av bilder och massor av text :-)

2010-11-22 @ 17:24:31
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: kaffehörnan

skönt de gick bra

De verkar som inte du e helt 100

kram

Är de iphone pågen håller

2010-11-22 @ 17:53:58
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: jossan

det kanske är för att du äter sån där konstig mat!

2010-11-22 @ 18:56:39
Postat av: Anniepie

Skönt att det gick bra på BVC så att allt är som det ska! :) Hmm tröttheten kanske beror på att det blir så mörkt nu tidigt, jag känner att det tar på mig oxå och gäspar mer än vanligt! Åhh tack, jo jag gillar fickorna som är på sidorna och skinndetaljerna på knäna! :) Trevlig kväll nu. Kramar!

2010-11-22 @ 19:06:16
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: Emma-Lou

Oj, vad du var snabb att kommentera, skrev precis inlägget!



Vad bra att du ska till Vc imorgon, kan vara bra att kolla upp för säkerhetsskull. Förhoppningsvis handlar det "bara" om att du är övertrött och kanske dels pga. praktiken. Hoppas att du mår bättre snart iaf.

2010-11-22 @ 20:24:36
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: rock n roll mamma

härligt att barnen följer utvecklingen som de ska! fast ngt annat trodde jag inte heller=) de är så fina och vad jag har läst så är det superduktiga och fina till sättet!!!

2010-11-22 @ 21:15:35
URL: http://emis.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0