Våran söndag.


Den här söndagen har bjudit på en del lek. Vi har bland annat byggt med tågbanan och pysslat med mosaik"grejen" som Izabella fick i julklapp. Vi har även läst böcker och gått en promenad till affären. Det här vädret som vi har går mig minst sagt på nerverna. Igår kväll/natt snöade det massor och idag smälter det bort. Kan inte snön bara få vara borta nu? Vill inte ha mer snö!

Nu ska vi ta och fixa lite mat och sen blir det nog en film innan barnen ska göras i ordning inför natten. I morgon är det dagis för barnen och skola för min del. Kul att komma igång och att få träffa alla igen!

Lämna ett avtryck
Postat av: Tobias Martinsson - PhotoFrame

sv; usch då. Hoppas de är bättre nu. Med mig äre fint, lite måndagsångest bara :P Vad är planerna för dagen?

2011-01-17 @ 08:50:43
URL: http://photoframe.blogg.se/
Postat av: Anniepie

Låter som du haft en bra söndag! :)Fina bilder på barnen oxå. Önskar dig en härlig måndag nu oxå, här är det milt och det droppar från taken! ;) Kram

2011-01-17 @ 09:22:29
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: Tobias Martinsson

sv; hehe. ne ångest är inte direkt bra kanske, men nu är den över efter att fått komma hem från jobbet och ta det lugnt :P hehe..

2011-01-17 @ 16:00:12
URL: http://photoframe.blogg.se/
Postat av: Kaffehörnan

En trevlig dag blev det ju

kram

2011-01-17 @ 19:09:43
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Vardagsprincessan

hej vännen,..jag har haft problem när jag ska in på din blogg så jag har inte kunnit skriva till dig,..sorry. Men nu så =). Hoppas alltär ok med dig och barnen. Känns allt lite bättre nu? Här är det lite sorgligt för mina föräldrars hund och delvis min,..har flyttat till himlen. Den hunden betydde verkligen allt för oss alla så det är tråkigt. Jobbigt att se och höra mamma o pappa så ledsna :(. Annars är det rätt ok med oss faktiskt. Jobbar och står i,..men är megatrött. H adet bäst...nu ska här sovas. kramisar

2011-01-17 @ 21:44:14
URL: http://www.vardagsprincessan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0