Gjort lite nytta.

Tack för att ni har delat med er av era åsikter angående föregående inlägg. Vi har fortfarande inte bestämt oss, men det lutar åt att hon får börja på en annan skola där hon kommer bli kvar. Det är viktigt för oss att hon får en trygghet och det kan bli jobbigt för henne att behöva byta skola om ett år igen.

Idag har vi alla varit lediga så vi har gjort lite nödvändigheter som att handla hem lite mat, varit hos frisören och klippt av mig håret ;-) Har faktiskt väldigt kort hår nu men jag trivs bra i det. Bild kommer i morgon när man gjort sig fin i övrigt också haha. Alvar klippte sig också och resultatet ser ni på bilden. Hans hår hade blivit så långt i nacken och på sidorna så han behövde verkligen en klippning. Har också köpt en liten present och ett kort till min mamma som hon ska få i morgon. Egentligen fyller hon år idag men kalaset blir i morgon. Grattis älskade mamma!

Nu ska jag snart slänga ihop en middag. Det blir egen pastasås med skinka i och så pasta till det. Finfin fredagsmiddag men vi bestämde oss för något enkelt och gott är det ju också..ibland.. är inte så mycket för pasta egentligen. Nåja, hoppas ni alla har haft en fin fredag och får en fortsatt bra eftermiddag/kväll.

Lämna ett avtryck
Postat av: Malin

Sv: Hahah okej:) Jag brukar inte spela XBox, bara lite Kinect ibland och ett annat Need4Speed som vi bah hade lånat. Carbon hette det, så jävla kul!;D

2012-04-20 @ 16:58:25
URL: http://maolions.blogg.se/
Postat av: Johanna

Förstår det och det tar ju ett tag innan man blir trygg på en ny skola, det kan nyss landat när hon måste byta... :/ Så det gör ni rätt i=)

2012-04-20 @ 18:33:30
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: ♥ Sojkas framtid ♥

Nu har våren kommit hit till oss iaf! :)

Hoppas du får en mysig helg! :)

Kram

2012-04-20 @ 22:08:35
URL: http://www.sojkasframtid.se
Postat av: Dragana

Varför har han en grön kors i håret?

2012-04-22 @ 14:13:06
URL: http://iseedee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0