Påsken

 

Långfredagen spenderades först på jobbet, vi dukade fint åt de boende och åt god mat tillsammans med dom. När jag jobbat klart så mötte jag upp mina älsklingar och gick hem till min mamma. Syster med familj var också där och vi åt god mat och efterrätt. Umgicks och hade det trevligt. Barnen fick stora påskägg (se bilderna) som innehöll lite godis, en varsin tröja och ett par skor :-) Kvällen blev lugn och jag somnade tidigt. Trött som jag var.

 

Påskaftonen dvs igår, var vi hemma hos min pappa och hälsade på lite. Hans frus barn och barnbarn var också där och det bjöds på god mat och efterrätt. Vi satt och pratade en del och barnen fick ytterligare varsitt påskägg. De fick även påskägg av oss på förmiddagen så totalt tre påskägg denna påsk. Jisses. Men vi hade det väldigt trevligt och alla barnen lekte med varandra och hade riktigt roligt med tanke på hur mycket de skrattade :-)

 

Påskdagen, ja idag ägnade vi förmiddagen åt att städa och fixa lite här hemma. Skönt att ha det gjort och efter lite lunch tog vi en promenad runt strömmen här i stan, det är väl ca 2,5km runt skulle jag tro. Vi matade lite ankor och avslutade promenaden med lek i folkparken. Nu har vi varit hemma en liten stund och eftermiddagen/kvällen blir lugn med lite mys och en film eller två.

 

Har ni haft en bra påsk?


Lämna ett avtryck
Postat av: En chic mammas bekännelser

hej, jag håller på med en studie kring diskussionerna om att ta bort lustgasen, eftersom du är mamma så har du gått igenom en förlossning och kanske använde du mycket lustgas, hur skulle du reagera om du inte längre fick möjlighet till lustgasen !



ha en fin kväll kram !

2012-04-08 @ 16:12:45
URL: http://frureinhold.se
Postat av: Johanna

Min påshleg har varit kanon än så länge.



låter som er påsk med varit bra

2012-04-08 @ 16:26:28
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: En chic mammas bekännelser

nä men precis, vad kommer det sig att du aldrig hade lustgas? :) grymt bra jobbat !

2012-04-08 @ 20:12:49
URL: http://frureinhold.se
Postat av: En chic mammas bekännelser

okej ja jag kan tänka mig att många får panik av masken, jag har dykt mycket så det är ungefär samma känsla :) men sen att det gick så fort med gör ju att man aldeig får en vilochans :)



ha en fin dag och tack för ditt svar

2012-04-09 @ 09:01:26
URL: http://frureinhold.se
Postat av: ♥ Sojkas framtid ♥

Vad mysigt! :)



Ja vi har haft en mysig helg. :) Underbart att vara hemma med familjen så många dagar! :)



Kram

2012-04-09 @ 09:39:29
URL: http://www.sojkasframtid.se
Postat av: Elise

Har precis dragit igång en ny Veckans Blogg-tävling. Kika bara in på detta inlägget för att se hur du deltar: http://eliseahlgrenolsson.bloggplatsen.se/2012/04/08/7692051-veckans-blogg/



Kram! :)

2012-04-09 @ 09:47:02
URL: http://eliseahlgrenolsson.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0