Ny vecka...igen..

 
Lite lugnare jobbvecka väntar, dock har jag på onsdag jobbat 10 dagar i sträck och nu börjar det kännas rejält. Är helt slut. Att det står ev. jobba på fredag beror på om jag kan byta med en eller inte. I så fall blir jag ledig nästa fredag istället. Skulle va kul att få byta för i så fall får jag jobba med bästa Tuula :-)
 
Har inte orkat blogga på några dagar då jag varit helt slut efter jobbet. Jag förstår inte hur man efter fyra veckor på ett jobb fortfarande inte klarar av att göra någonting! Jag blir irriterad och ännu tröttare då jag får göra i stort sätt allt själv! Det är inte bara jag som klagat på denna vikarie utan det är flera, men som tur är jobbar vikarien bara ett par veckor till. Okej, ska inte klaga mer på det nu.
 
Har inte så mycket roligt att skriva om för jag har inte gjort något speciellt. Bara jobbat och det är inte så skoj för er att läsa om det hela tiden. Tänkte bara visa att jag lever i alla fall :-)

Lämna ett avtryck
Postat av: Thessan

Det tycker jag oxå =)hoppas du har en bra kväll, jag har precis varit på bio med syrran, riktigt trevligt

2012-07-16 @ 20:34:09
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Förstår du är slut när du jobbat så mycket

ja sthlm var kanon

2012-07-16 @ 23:46:10
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Dragana

Oj, det är en hel del jobb för din del! :S Härligt att du får många pass i alla fall. Det är mer än vad jag kan säga... :(

(Svar: Jag är tillbaka från resan sen två veckor tillbaka. Haha. Håller bara på att ta igen med bloggen. :P)

2012-07-17 @ 00:25:47
URL: http://iseedee.blogg.se
Postat av: Kaffehörnan

Säkert nån avis förälder som tagit de me flit
Helt regnställ kan man ju inte bara få med

2012-07-17 @ 10:15:12
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Dragana

Svar: Jag vet faktiskt inte varför jag inte har fått så många pass i år. Jag har jobbat på det här stället i 6 år nu, och denna sommaren så lurade de mig känns det som. Jag fick typ 2, max tre pass per vecka. Ibland inga pass alls... och det känns jätte snopet. Efter så många år hos de... men jag börjar nog närma mig "tvång till fast anställning"-stadiet antar jag.

2012-07-17 @ 13:40:57
URL: http://iseedee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0