Torsdag 12-06-21

 
Igår fick jag en glad suprise. Min älsk ringde vid lunchen och vi möttes upp för att äta lunch tillsammans. De brukar vanligtvis inte ha tid med sånt så det var lite extra trevligt. Som ni vet så hinner vi ju inte ses så ofta nu när vi båda jobbar som vi gör så man får passa på de tillfällen som ges. Joppe var också med och käkade och vi hade trevligt. Sen ringde de från deras jobb och de fick åka iväg med illfart och jag knallade hem för att fortsätta med tvätten.
 
Idag har vi varit och hälsat på Izabellas blivande skola så hon fick se hur det ser ut där och så pratade vi lite. Det kommer nog bli riktigt bra :-) Efter det fick barnen gå till dagis och ha lite midsommarfirande och sen hämtar mormor dom där för att åka hem till min syster på kalas. Systers bonusdotter fyller nämligen år idag. Grattis till henne! Har hunnit med en sväng på stan också och kikat runt på diverse saker och nu blir det att bara ta det lugnt innan det är dags för en jobbkväll.
 
Ha det fint kära vänner och bloggläsare.
 

Lämna ett avtryck
Postat av: anniepiie

kul med överraskningar ju! :D SV: De jeansen kostade 1300 spänn så antagligen lite bättre kvalite. Vet ej, men funkar fortfarande iaf! :) Och jag har inte vuxit ur dom heller! :P hehe kram

2012-06-21 @ 22:28:49
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Så mysigt att ni hann luncha i alla fall:)

Ha nu en fin midsommar:)

2012-06-22 @ 07:45:03
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: madde-highheelslady

hej hej, jag ville bara komma in o säga att jag har min första goodiebag tävling som startar den 20:e juni, om du vill vara med o tävla så kom in hos mej :)

http://highheelslady.bloggplatsen.se/2012/06/20/8118365-goodiebag-tavling/

2012-06-22 @ 11:53:02
URL: http://highheelslady.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0