Vecka 36

Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor.

I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta.

Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand ...

Vecka 36 är en deckare som vågar ha höggravida kvinnor i huvudrollerna och som har ett slut som kommer att få dig att tappa andan och längta efter mer ...
 
Ni måste bara läsa den här boken, den är så himla bra och det är svårt att lägga den ifrån sig när man väl har börjat läsa den! Väldigt spännande och man kan verkligen leva sig in i allt som sker i boken. Rekommenderas starkt!

Lämna ett avtryck
Postat av: Liene

Tack för rekommendationen:) om jag bara läste skönlitteratur.

2012-10-31 @ 10:48:00
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Moa

Slutar den bra eller finns det en uppföljare?

sv. Haha ja du får testa! =)
Äsh, vissa ordspråk eller så är rätt roliga! ;)

2012-10-31 @ 11:43:40
URL: http://lillagroda.blogg.se
Postat av: Delila

Den verkar enligt din beskrivning vara bra !
Ha en rolig dag :D

2012-10-31 @ 11:49:17
URL: http://Basic.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0