Pyssel och sjukstuga.

Har stickat en mössa och halsduk till en av Izabellas dockor.
 
Här hemma har vi sjukstuga. Izabella började kräkas massor igår kväll och idag har hon feber och är jätteslö. Lilla stumpan då! Själv har jag en släng av feber och huvudvärk. Har även ont lite här och var i kroppen. Brukar väldigt sällan bli sjuk, men det här är andra gången i år! Usch, fy och blä. Igår kväll så passade jag på att sticka lite till Izabellas ena docka som ni kan se på bilden. Kände mig så rastlös så det var en perfekt sysselsättning.
 
Blir inget jobb i helgen för min del dårå, känns lite trist att förlora 20 timmar men jag är hellre hemma och tar hand om min plutta som är så sjuk. Jag klarar mig alltid, lite feber påverkar mig inte så mycket faktiskt.
 
Ska väl fortsätta pyssla lite idag men först måste jag ta en huvudvärkstablett så det inte blir värre, blir lätt det om jag inte tar den där tabletten i tid. Har ju lärt känns min kropp och dess signaler nu när man levt i den i 27 år haha. Hoppas ni får en toppenhelg allesammans!

Lämna ett avtryck
Postat av: ♥ Sojka ♥

Krya! :)

sv:Låter som en bra resa då! :)

2013-02-16 @ 12:20:52
URL: http://www.sojka.se
Postat av: anniepiie

Men så tjusigt!! :) va duktig du är!! SV: Jaa, de blev jättesnygga, lägger upp en bild så fort jag hinner på resultatet! :) Kram

2013-02-17 @ 10:15:55
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hoppas ni mår bättre nu efter helgen.
Kram

2013-02-18 @ 13:11:04
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: kaffehörnan

Vad fin docka hon har, krya på er

2013-02-18 @ 16:27:26
URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0