En bra dag!

Åh, vad kul det var att träffa Pamela igen över en fika. Vi har sagt så länge att vi måste ses men det har inte blivit av tidigare. Vi gick på gymnasiet tillsammans så det blev mest att prata gamla minnen idag.

Inte nog med det, utan stort GRATTIS till Adde och Mimmi som idag äntligen fick sin efterlängtade lilla dotter. Estelle ska hon heta.

Pluggandet på förmiddagen gick rätt så bra. Är klar med en enhet så ska renskriva och lämna in den bara. Nice, nice.

Nu har jag tyvärr inte så mycket tid att sitta här utan ska springa bort och hämta barnen på dagis och sen hem och fixa middag. Är hungrig nu då jag bara fått i mig lite frukost och fika under hela dagen. Jag svarar på era kommentarer lite senare när jag får tid igen.

Hoppas ni haft en bra dag!

Filmtips - Thor

 

Den kraftfulla
men arroganta krigaren Thor blir utkastad från det fantastiska riket Asgård och skickas iväg för att leva bland människor på jorden, där han snart blir en av deras bästa försvarare.

Jag gillar vanligtvis inte denna typen av film, men blev väldigt positivt överraskad. Jag kan rekommendera er att se denna film för den var riktigt bra och välgjord.

Shopping och bus!

Finaste barnen i stan :-)

 

Oj,oj,oj vilken lång dag det har varit idag! Var som sagt i skolan och hade socialpsykiatri. En väldigt intressant lektion måste jag säga. Efter skolan hämtade jag barnen och mötte syster och systerson.

 

Vi åkte ut till Jysk där jag köpte ett par örngott och en soffa, men den kommer inte förrän om 1-2 veckor. Sen fikade vi lite och begav oss vidare till Rusta för ytterligare lite shopping. Köpte matlådor, en matta som matchar nya soffan och annat småplock och sen gick vi in på Bolagret en snabbis där jag hittade döskallespeglar, så det fick bli två såna och eftersom barnen skötte sig så bra så blev det ett par timmars lek inne på busfabriken innan vi begav oss hemåt.

 

Tyvärr dog batteriet i telefonen strax innan vi kom till busfabriken så jag fick inga bilder därifrån, lite tråkigt men vi kommer ju åka dit fler gånger. Bilder på soffa, matta och speglarna kommer när allt är klart, men det dröjer ju lite dårå eftersom vi måste vänta på soffan ;-)


Early mornings should be banned.

Igår syntes en regnbåge på himlen.

 

Damn, vad trött jag är idag. Det borde vara förbjudet att gå upp så tidigt. Vaknade halv sex då älsklingens klocka ringde och sen kändes det onödigt att somna om då jag ändå ska lämna barnen på dagis halv åtta.

 

Ska till skolan idag, har socialpsykiatri mellan 9-12 och sen blir det att hämta barnen och ner till station för att möta upp syster yster och Danteman. Får se vad vi ska hitta på, men något kul blir det nog. Det kommer tyvärr bli lite tomt på bloggen under dagen, men ni överlever nog.. eller hur?


Dagens middag

 

Forell med ugnsrostade grönsaker. 4port.

4 filèer av regnbåge eller öring

2 morötter, skivade

1 gul lök, hackad

2 purjolökar, skivade

2 palsternackor, skivade

1 liter fiskbuljong

 

Värm ugnen till 200 grader. Lägg morötter och palsternacka i en kastrull med kokande vatten och koka dom mjuka i 10 minuter. Häll av vattnet och lägg morötter, palsternacka, lök och purjolök i en stor ugnsfast form. Lägg filèerna ovanpå grönsakerna med skinnsidan nedåt. Häll över fiskbuljongen och täck över formen. Ställ den i ugnen i ca: 30-40 minuter. Servera med kokt potatis.

 

Smaklig måltid!


Snigelfart.

Alvar ser på tv och käkar banan till mellanmål.

 

Satan vilken seg måndag. Känns som jag har gjort hur mycket som helst idag och ändå är klockan inte mer än 14.45! Har pluggat lite med ett par klasskompisar och varit hos tandläkaren med Izabella, vilket gick jättebra! Har även hunnit handla lite som saknades till middagen. Konstig det där, var och storhandlade häromdagen men ändå känns det som man glömde hälften, så man får springa till affären ofta. Not fun at all, men så är livet när man är gammal och senil ;-) Inte nog med det, vi har varit ute och lekt en stund också. Okej, det kanske inte var så mycket ändå, men alla saker tar ju tid att utföra så det känns som att klockan borde ha varit mer nu haha


Children`s outfit for the day


Dagens middag.

 

Wok med nötstrimlor och ananas. (4 port)

500g innanlår, strimlat.

2msk rapsolja

400g wokade grönsaker, frysta

1dl konserverade ananas i bitar

1tsk salt

4msk sweet chili sås

 

Stek köttet i olja i en stor panna med höga kanter tills det fått färg. Tillsätt grönsaker och stek ytterligare ca: 5 minuter under omrörning. Lägg i ananas och låt allt bli varmt. Ringla över sweet chili sås. Servera med ris.

 

Enkelt och väldigt gott!


Pyssel.

Pysslade ihop denna idag :-)

 

Jag är verkligen ingen pyssel-människa snarare tvärtom, men ibland får jag ett "ryck" och pysslar lite. Jag är inte ett dugg bra på det och skulle vilja kunna pyssla ihop det ena och det andra men de gånger jag har försökt så ser det ut som shit ;-)

 

Har städat som en gnu idag, tänkte att det är lika bra och ta allt på en gång, ska ju spendera eftermiddagen åt att tvätta så då kan man lika gärna ta städningen också så är allt klart sen. Har dock lite ont i nacken idag, har nog sovit illa, usch. Nåja, vi har ju inte bara städat utan vi har varit ute en sväng också så att barnen fick sparkcykla lite :-) Nu har jag inte mer tid att sitta här, ska svara lite snabbt på era kommentarer, sen ner i tvättstugan, upp igen och laga mat. Men skriver nog ett par rader lite senare.


Söndag dårå.

God morgon där ute, jag vaknade och tittade i spegeln, såhär vacker är jag idag (se bild) haha. Nej då, jag bara skojar. Känner mig mer som ett vrak. Är trött även om jag fick lite sovmorgon. Hm..

Söndag idag då. Vi har inga planer alls för dagen, men det blir väl att städa lite och så ska jag tvätta i eftermiddag. En typisk söndag. Får väl se vad man mer hittar på. Vad ska ni göra idag?

Hade en riktigt bra dag igår måste jag säga. Var ju nere hos Jonte ett tag eftersom karln tatuerade sig. Barnen satt och ritade lite och så fick vi sällskap av Adde och Mimmi. Vi köpte även en varsin glass och snackade lite skit. När älsklingen var klar åkte vi ut till Jysk och kom hem med en skohylla.

Jo, igår var Sverige Demokraterna istan och självklart skulle vänsteraktivisterna vara där, de gapade och skrek bara för att SD inte skulle höras. Mycket larvigt tycker jag. De är med i riksdagen för att folk har röstat in dom och inte fan är det några som härjar när vänstern är ute på "turnè" Alla har rätt att tycka och tänka vad de vill och SD har faktiskt en del bra saker även om jag inte håller med om allt. Aja, ska inte snacka politik här för det är ganska tråkigt eller hur? haha

Nej, nu ska vi äta lite frukost och sätta fart så man får något gjort. Ha en bra dag!

Ps. Har gjort en ny header igen, vad tycks?

Izabella idag.

 

Alvar ville inte vara med på bild idag, vilket han självklart inte måste, Så därför blir det bara bilder på Izabella.


It´s Saturday!

Jaha, då var det lördag då. Sol och varmt det var länge sen vi hade sånt väder. Eller i alla fall ett par veckor sen ;-) Natten var skit. Vaknade femtioelva gånger pga olika anledningar men life is a bitch sometimes. Är väl inte superpigg men inte jättetrött heller så ska nog överleva dagen ändå. Vet inte vad vi ska hitta på under dagen, karln ska i alla fall ner och tatuera sig, kanske gör vi sällskap eller så hittar vi på något annat under tiden. Sen har vi fortfarande inte bestämt oss för vad vi ska göra ikväll, men det är sånt som märks och med tanke på den lilla sömn jag fick så får vi se hur mycket jag orkar med framåt kvällen.

Förresten på bilden ser ni Izabella med sin nya barbie hon fick. Trycker man på klänningen så spelar den en truddelutt och blinkar ;-)

Nej, ska väl ta och göra mig redo för dagen då. Ha en fin dag!

Storhandlat.

Fy nu är jag trött i kroppen, handen börjar värka lite igen men jag överlever. Har inga piller kvar då jag tog sista kuren igår kväll. Jippie..eller inte. Aja, hämtade barnen förut och mötte sen upp min mamma som gjorde oss sällskap när vi storhandlade. Men innan dess så kikade vi i några affärer och jag shoppade en skjorta och en tröja (se bild) till mig själv, så nu har jag lite att ta på mig igen :-) Sen hämtade min pappa upp oss så vi fick med oss alla påsar hem och nu har jag packat in allt i skåpen, pussat på älsklingen som kom hem strax efter oss och han blev jätteglad över sakerna han fick. Har även hunnit beställa pizza som får bli dagens middag, är för trött för att orka laga mat idag och nu sitter jag här en stund. Väldigt skönt för mina fötter ;-)

Ikväll blir det xbox och mys med älsklingen och ett par vänner. En lugn fredagskväll efter en hård vecka. Ja, inte för mig dårå men för älsklingen hihi. Sen får vi se vad resten av helgen har att bjuda på. Vi har lite olika alternativ att välja på.

Children`s outfit for the day

Oh no, rosa och blått igen.. men barnen HAR VALT KLÄDER SJÄLVA! så nu vet ni det ;-)


Presenter till den bästa!

Hämtade ut ett paket till min älskling nu på morgonen. Ozzy Osbourne glasögon, bältesspänne och två halsband. Hoppas han blir glad när han kommer hem :-)

 

Några har frågat om min tatuering jag gjorde igår står för något speciellt. Ja, det gör den och det ska jag berätta nu. Den blåa rosen står för vänskap och livet. Solen som har en mörk och en ljus sida står för mörkret och ljuset i mitt liv. Muren står för muren som var mellan mig och älskling när han efter att ha skyddat mig fick åka på ofrivillig semester. Den rutiga flaggan är..ja, den är jag på något sätt. Jag gillar Rock n roll, rockabilly, jänkare, raggare, 50-tal osv. Maltesekorset är där bara för att fylla ut och för att det är snyggt ;-) Alla mina tatueringar har en symbolisering för någonting, men tänkte ta och göra ett kollage av alla och berätta lite om vad de står för dock får det bli en dag då jag hunnit få lite bättre bilder på dom och när jag orkar och får tid. Så ni får hålla ut lite ;-)


Lite shopping.

 

Jag unnade mig två par byxor, två väskor och en tidning idag. Tycker dom där "Allt om historia" tidningarna är så intressanta! Izabella fick ett par jeansleggins och ett par strumpbyxor också. Sen blev det lite annat bl.a. nytt headset till xboxet, en ny batteriladdare till xboxkontrollen och barnen fick en varsin leksak, men detta hamnade inte på bild. Nu är jag rätt så trött så det får bli lite mys med älsklingen innan läggdags. Hoppas ni har en bra kväll!


Ny gaddad!

Såhär blev min nya tatuering, dock ingen bra bild.. färgerna kommer fram lite bättre sen när den har läkt :-)

 

Originalet som min älskling kladdade ihop på en kvart ;-)


Its gonna be a wonderful day!

Satan så trött jag är. Jävla skitnatt. Vaknade flera gånger, dels av värk och dels av konstiga drömmar. Det skumma var att när jag somnade om så fortsatte jag drömma den konstiga drömmen, precis som om jag inte hade varit vaken i mellan, vilket självklart gjorde att jag vaknade igen. Skit!

 

Men natten får inte förstöra dagen, kommer ha fullt upp med massa roligheter hela dagen. Bl.a. Shopping och tatuering. Vilket betyder att bloggen blir lidande. Jag kommer inte kunna uppdatera något förrän ikväll igen. Men jag antar att ni står ut ändå ;-) Nu ska jag svara på alla kommentarer som ni varit snälla och lämnat till mig. Fortsätt så hehe.

 

Hoppas ni får en underbar dag nu!


Sleep mode

 

Råkade visst somna en stund förut. Jäkligt skönt men blev inte så värst mycket piggare för det. Har mest suttit framför datorn och kikat runt på alla möjliga sidor idag. Är sugen på att shoppa loss och med de pengarna som kommer in på kontot i morgon så kan jag gott och väl unna mig lite nya kläder och annat skoj. Dock åker hälften av pengarna direkt in på sparkontot och sen blir det ju att slänga en del på alla tråkiga räkningar som kommer varje månad, men resten ska jag banne mig lägga på kläder till mig själv och annat roligt :-)

 

Ska hämta barnen på dagis om en stund och sen blir det raka vägen hem och fixa lite middag och idag blir det något enkelt som köttbullar och makaroner. Tur att barnen äter allt så man inte behöver bekymra sig om maten. Jag är inte så mycket för pasta överhuvudtaget men det får gå idag. Ska storhandla på fredag och fylla på i skåpen, börjar bli tomt där med nu, så man tager vad man haver så länge.

 

Nej, nu ska jag fortsätta kika runt lite innan det är dags att kila iväg.


Children`s outfit for the day


Morgon dis..

 

God morgon, hoppas ni har sovit gott!


First day.

 

Första dagen i skolan gick bra. Det var en massa information om kurserna på förmiddagen och på eftermiddagen hade vi första lektionen i psykiatri. Det var intressant, men jag var så sjukt trött. Har varit det hela eftermiddagen så jag råkade visst somna till en stund. Blev inte så länge eftersom barnen väckte mig ganska fort ;-) Blir nog en tidig kväll, men man ska väl inte säga alltför mycket. Det är sällan det blir en tidig kväll även om jag säger det hehe.


Svar på kommentarer.

Kände mig bara tvungen att svara på ett par kommentarer såhär, så vi slipper alla frågetecken sen!

Någon undrade om jag tvingade barnen göra dessa fjortis poser/miner när jag tar bilder för "dagens outfit" svaret är enkelt NEJ! Jag tvingar inte mina barn att göra någonting framför kameran. De posar själva så fort jag tar fram kameran och tycker det är kul! Så varför ska jag då sluta? Är det bättre att tvinga dom att sluta med något de tycker är roligt? Och du som skrev kommentaren kunde ju ha använt en trevligare ton och fråga istället för att ta saker och ting för givet!

Häromdagen var någon annan på mig också om att jag hindrar mina barns utveckling genom att låta min dotter bära rosa kläder och min son blåa istället för att låta de ha andra färger. Precis som innan så tog denna person förgivet att det är jag som valt kläderna till barnen, men såhär är det: våra barn FÅR VÄLJA SINA KLÄDER SJÄLVA! OM min dotter nu vill ha rosa på sig, varför skulle hon då inte få ha det?! Och det är ren bullshit att färgerna på kläderna skulle hindra barnens utveckling. Bara för att du HAR LÄST det någonstans. Jisses!

Vet ni vad? Om ni inte vill ta reda på fakta innan ni kommer med massa påståenden så låt bli att kommentera då!

Children`s outfit for the day


Jag kan trots allt!

Dagens middag.

 

Tänk att jag faktiskt lyckades laga mat idag med bara en hand. Det är faktiskt inte så himla lätt och jag beundrar numera de som faktiskt lever med bara en hand. Tänk vad beroende man egentligen är att kroppen ska funka som den "ska". Jag kan inte ens klä på mig, duscha, skriva eller något sånt "enkelt" själv nu då gipsskenan gör att jag inte kan böja på handleden och om jag försöker så gör det alldeles för ont! Det är tur att man är två, annars vet jag inte hur jag skulle klara mig ;-)

 

Vi har precis sett på True Blood, eller jag har sett då älsklingen somnade ifrån. Är inte förvånad då han slitit hårt på jobbet idag. Dessutom måste de jobba över ett par timmar både i morgon och onsdag så all vila han kan få är nödvändig. Lite tråkigt för min del men å andra sidan ser man fram emot helgerna lite extra numera :-)

 

Nej, blir väl att glo på tv en liten stund till och sen krypa ner i sängen då det är skola i morgon igen. Ska bli kul att träffa alla klasskamrater igen och dessutom tror jag att den här terminen kommer bli toppen. Läser bara roliga kurser (socialpsykiatri, psykiatri och socialt behandlingsarbete). Hoppas ni får sova gott när det är dags!

Im so happy!

Jag är så otroligt glad över att jag har en sån bra man i mitt liv. Som finns där och ställer upp för mig när jag behöver det. I torsdags kom han och följde mig hem efter operationen då jag fortfarande var yr och mådde lite illa.

Han har tagit hand om det mesta här hemma under helgen och låtit mig fått sova så mycket jag velat! Han har sagt åt mig att ta det lugnt när min envisa sida har kommit fram och jag är så glad över att han har stått ut med mitt humör som har svängt värre än en bergochdalbana, han har fått tagit mycket skit ifrån min sida då jag blivit irriterad för minsta lilla.

Det jag vill komma fram till är att jag är såå otroligt tacksam över att ha dig vid min sida. Att du alltid finns där när jag behöver dig! Jag älskar dig så otroligt mycket!

Frukost.

 

Yes, två smörgåsar med ost och gurka + sex piller blev min frukost idag. Även om pillerna är extra starka och ska hjälpa vid svår smärta så hjälper dom inte ett skit mot värken jag har. Äter samma dos morgon och kväll. Där i mellan får jag äta två extra starka alvedon + en snabbverkande morfintablett, men nej.. det hjälper inte. Blir galen på denna värk snart! Det värker liksom i hela armen och man tappar lusten till allt. Hm..


Children`s outfit for the day


Lek i Vasaparken.


Så trött!

Söndag igen, veckorna går himla fort tycker jag. Det blir att gå ut en sväng så barnen får leka lite, men först fixa all tvätt och medan vi väntar på att maskinerna ska bli klara så blir det att städa lite här hemma. Känner mig dock helt handikappad som inte kan göra så mycket själv.

Vaknade flera gånger i natt av att jag hade ont och att det värkte. Trots den stora medicindosen innan läggdags så var jag tvungen att ta en snabbverkande morfintablett för att kunna sova. Det hjälpte dock inte så mycket då jag vaknade efter ett par timmar igen av världens smärta. Segt, men det blir bra. Jag vet det och det får mig att hålla humöret uppe.

Nu ska vi äta lite frukost. Hoppas ni får en bra söndag!

Random pics from today

Dagens middag, Chili con carne. Vi åt på "gammaldags" vis och doppade gott bröd i det.

 

Izabella skrev sitt namn på mitt "paket" syns dock lite dåligt då pennan inte var den bästa.

 

Älsklingen klottrade lite.

 

Det har varit en väldigt lugn lördags eftermiddag/kväll och nu har barnen precis somnat. Älsklingen spelar xbox och jag roar mig här framför datorn. Ska slänga på en film och ta mina kvällsmediciner. Det har värkt något fruktansvärt mycket idag så har inte orkat göra något speciellt utom den lilla shoppingen med Izabella förut.


Shopping

Jag och Izabella tog en tur ut till Ingelsta Shopping idag.

 

När vi väl var framme så började vi med att ta en varsin "liten" mjukglass.

 

Sen shoppade vi lite. Bl.a tre tröjor till Izabella som hon valde alldeles själv

 

Och två tröjor till Alvar.

 

Dåligt kvalité på bilderna tyvärr, men det får ni stå ut med. En trevlig mor och dotter stund hade vi och nu ska vi äta så jag hinner inte skriva mer just nu!


Children`s outfit for the day


Augustifest.

 

Det är augustifest i stan, vilket innebär att vi har marknad, karuseller, liveband osv här i stan. Vi jnallade ner en sväng på stan, mötte upp syster och barnen fick åka några karuseller först, sen knalla vi ett varv på marknaden och vi fick strumpor, en t-shirt till Alvar, en väska till Izabella och godisremmar med oss hem. Enda nackdelen var regnet och att barnen blev lite gnälliga till slut så vi begav oss hemåt igen.

 

Var även en sväng på sjukan idag igen, var tvungen att byta gipset då jag tyckte det andra satt för löst. Vilket det också gjorde enligt läkaren när jag kom dit. Så de fixade ett nytt lite mindre "paket" att ha armen i istället. Och dessutom sa läkaren att det var tur att operationen blev av igår för annars hade jag kunnat fått bestående men då nerven var ordentligt skadad! Jag hade med andra ord turen på min sida :-)

 

Nu ska vi bara ta det lugnt, göra oss lite mat och se en film eller så. Hoppas ni har en bra dag!


Då var det klart!

 

Operationen gick bra och jag har nu mera en gipsskena, bandage och som en "strumpa" över för att skydda "paketet". Själva förberedeleserna inför operationen var obehagliga. Först satte de ett dropp i den "friska" handen och efter det en grej som pumpa ut blodet på andra armen. Fick även en nål i handen där med där de sprutade in bedövningen sen efter att de tömt hela armen på blod! Jag fick vara vaken under operationen, men fick så mycket mediciner så jag somnade en stund i alla fall. När jag vaknade igen så var operationen klar. Var yr i skallen och mådde lite illa pga allt morfin jag fått och med mig hem fick jag fem påsar med olika mediciner jag ska ta varav två påsar är med morfin dvs. jag är en laglig knarkare nu hehe. Kom till sjukan vid 8 och fick gå hem vid 11.30 så det var rätt snabbt avklarat ändå. Skönt att ha det gjort nu!

 

Har varit slö och sovit till och från hela dagen, är skittrött nu med och lär somna snart. Inte så konstigt då mina kvällsmediciner bestod av två extra starka panodil, en naproxen, en tablett mot illamående och en morfintablett. Lär nog sova gott i natt ;-)


Dagen är kommen..

Ja, såhär kan man ju också roa sig ;-) Tänkte bara slänga in ett par snabba rader innan det är dags att röra sig. Får se när jag kan skriva nästa gång, om inte annat får jag be karln skriva åt mig hehe eller så får jag slänga in en massa bilder för det blir lite segt att bara skriva med en hand. Tar sån tid då liksom ;-)

 

Nej, nu ska vi springa iväg till dagis med barnen och sen bege oss mot sjukhuset. Försöker uppdatera lite senare när jag är hemma igen. Hoppas ni får en bra dag nu!


What a day!

 

Åh, vilken dag det har varit. Ett väldigt springande hit och dit men nu är vi hemma igen och har precis fått i oss lite mat :-) Först gick vi ner till Vasaparken så barnen fick leka lite och sen knallade vi vidare till Jonte där jag bokade en ny tid för tatuering, så den 25.e klockan 12 sätter jag mig under nålarna igen Yeah! Vad det blir för något den här gången får ni se när det är klart. Kan i alla fall avslöja att det är min älskling som står för designen :-)

 

Efter att vi varit hos Jonte och snackat lite skit så knallade vi hemåt en snabbis för lite lunch och kolla posten. Izabella fick ett paket med posten idag som innehöll en Belle docka. Ni vet hon från skönheten och odjuret. Tack Jossan för det fina paketet. Izabella blev jätteglad! Sen bar det av hem till Adde och Mimmi där vi fikade och snackade lite skit, Mimmi målade naglarna på Izabella också och så försökte vi säga åt bebisen i hennes mage att komma ut nu!! Det är beräknat till fredag så får hoppas bebisen vill komma ut snart!

 

Ja, och sen blev det ju hem och göra mat igen och nu slappar vi lite innan barnen ska göras redo för natten. Upp tidigt i morgon då jag ska opereras klockan 8. Hujeda mig, känner mig lite nervös faktiskt men älsklingen tog ledigt i morgon med så han är hemma både i morgon och fredag. Skönt. Han följer i alla fall med som moraliskt stöd och det uppskattar jag verkligen! Får se om jag ska sova eller vara vaken under operationen, de visste inte när jag pratade med dom förut utan ska prata med narkosläkaren om det i morgon när jag kommer. Hm..


Children`s outfit for the day.


Ute i parken


Children`s outfit for the day

 

Nu var det länge sen jag la upp "children´s outfit for the day" men tänkte börja med det igen så länge barnen vill vara med på bild förstås :-)


Ny header..

 

Hade lite tråkigt förut så gjorde en ny header. Vad tycks?

 

Det blev ingen fotboll för vår del idag. Dels för att vi inte fick tag i någon barnvakt och dels för att karln var så trött efter jobbet. Lyssnar på webradion och det står just nu 1-0 till AIK...såklart ;-) Hoppas de gör ett mål till, skulle vara roligt. Huvudsaken är att de vinner :-)


Headache

Huvudvärken började komma sent igår kväll, den blev värre under natten, så pass mycket värre att jag vaknade av den! Hur ofta vaknar man av huvudvärk egentligen? Hade svårt att somna om och vaknade till och från hela natten. Upp 05.30 då älsklingens klocka ringde, barnen var redan vakna och satt i soffan framför tv.n. Vinkade hej då till karln och lämnade barnen på dagis. Har lyckats sova två timmar till nu, men huvudvärken är kvar. Inte lika jobbig som i natt men den finns ändå kvar där. Hm..

Helgen är slut och en ny vecka har tagit fart. Är ledig hela veckan vilket är väldigt skönt. Vet dock inte vad jag ska göra under dagarna, men det finns alltid något man kan sysselsätta sig med. Tänkte rensa ur alla garderober nu innan barnen ska hämtas igen och ikväll blir det fotboll IFK Norrköping - AIK, hoppas på vinst till AIK såklart :-) Det är väl vad den här måndagen har att bjuda på.

På torsdag är det som sagt dags för operation och i helgen är det Augustifest här i stan med bla. marknad, karuseller, fyrverkerier, liveband osv. Så det blir väl att knalla ner till stan och kika lite. Ja, annars finns det inga större planer för veckan.

Nähe, ska väl sätta lite fart nu då!

Pick of destiny

 

Som den duktiga hemmafrun jag är så har jag gjort ordning smörgåsar till frukost åt älsklingen. Han åker ju hemifrån vid 06 och vem vill äta frukost så tidigt liksom? Inte nog med det, han fick en matlåda också så han står sig ända fram till 19-20 tiden då de kommer hem igen. Lååånga dagar. Men det blir bara tre långa dagar kommande vecka för på torsdag ska jag opereras så då kommer han hem vanlig tid och på fredagen har han tagit ledigt för att underlätta lite för mig. Bästa älskling! :-)

 

Söndagen börjar närma sig sitt slut och alla tråkiga måsten är avklarade. Film och mys har vi också hunnit med innan barnen somnade. Just nu sitter vi och tittar på Tenecious D - Pick of destiny, eller ja, jag sitter med laptopen i knät för att kunna uppdatera er med lite spännande saker ;-) Ska svara på era kommentarer och sen stänga ner för att myselipysa lite med älsklingen innan det är dags att sova.

 

Hoppas ni haft en bra dag!


Rock n Roll kids, and a nice belly ;-)

Eftersom älsklingen inte ville vara med på bild så fotade jag hans mage istället ;-)


Good morning sweden!

 

God morgon söndag! Är inte pigg någonstans då det blev en sen kväll och så hade jag himla svårt att sova och vaknade flera gånger i natt. Inte kul, speciellt inte när man vaknade tidigt på det och insåg att barnen redan var vakna trots att de också somnade sent igår. Hur orkar de?

 

Hade en riktigt bra kväll igår. Massa mys, lite bus, gottigottgott och film stod på menyn och när barnen hade somnat så blev det lite roliga youtube klipp och så avslutade vi kvällen med en massa vuxenmys ;-) Med andra ord var det en riktigt bra lördag.

 

Vad denna söndag har att erbjuda förutom tvätt återstår att se, har ni några planer för dagen?


Pistonhead.

Är det helg så är det och vad är en helg utan Pistonhead? ;-)

 

Barnen kom hem vid 13 tiden och då begav vi oss ner till stan för att göra den osäker hehe. Nej då, men vi handlade lite till kvällens middag och så var vi förbi apoteket (läs systembolaget) för att köpa hem lite smarrig dricka. Det blev några burkar Pistonhead. Riktigt god öl och snygga burkar hihi.

 

När vi kom hem så somnade vi allihopa en stund och nu har vi precis ätit middag bestående av tacos. Resten av kvällen blir det film och mys med hela familjen. Vi har såklart köpt hem lite onyttigheter till kvällen också. Yes. Hoppas ni alla får en riktigt bra lördagskväll nu, för det ska vi ha :-)


Den barnfria kvällen.

Vår barnfria kväll började med ett besök på Kinarestaurangen och medan vi väntade på maten så skojade vi till det lite med olika miner, blev i alla fall en seriös bild på älsklingen.

 

Våran mat. Mycket god och mycket mättande.

 

Sen fick vi ju såklart lyckokakor. På min lappa stod det "All the answers you need are right ther in front of you!" Sen gick vi förbi en liten pub och tog oss ett par alkoholhaltiga drycker innan vi begav oss av till O`learys för ännu en alkoholhaltig dryck. Sen begav vi oss hemåt för massa mys och vuxenlekar ;-) En toppenbra kväll!


Äntligen fredag!

Om ni tittar i menyn till vänster så ser ni att jag har en annons under arkiv o länkar. Ser ni? Klicka på annonsen så hjälper ni mig att tjäna ett par extra kronor. Får nämligen 50 öre per unikt klick ;-) Många bäckar små som man brukar säga hehe. Skulle bli väldigt, väldigt glad om ni klickade lite där :-)


Det gick fruktansvärt fort på jobbet idag. Swisch!... så var dagen slut! Skönt att äntligen få lite ledigt måste jag säga, även om det samtidigt känns lite halvskumt att man inte ska dit mera. (ja, om de inte ringer och vill att jag ska jobba mer förstås) Kommer sakna vissa kollegor och alla tanter även om de ibland kunde gå en på nerverna ;-)

Längtar faktiskt lite till skolan nu. Trodde jag aldrig skulle säga så, men det är sanningen. Saknar mina fina klasskamrater, våra roliga lektioner som på något vänster alltid slutar med skratt. Bara en vecka kvar då..typ.

Nu ska jag och barnen packa ner pyjamas, ombyte och tandborstar i deras ryggsäckar och vid 16 tiden kommer mormor och hämtar dom. Sen ska jag laga lite mat och vänta på att älsklingen kommer hem. Massa mys kommer det bli ikväll då det bara är han och jag :-)

Hoppas ni alla har en toppen fredag!

God kväll!

La muppo bild på mig, fråga mig inte vad jag gör för min för det vet jag inte själv haha. Och ja, det är ett ärr jag har på kinden efter en hård tonårsperiod hehe ;-)

Hemma igen då, eller har varit det en liten stund nu. Kom hem till ett hel dött hem. Ja, både karln och barnen sover. Pisstråkigt eftersom jag inte träffat karln på heeela dagen. Men det känns taskigt att väcka honom också. Hmpf..

Helt plötsligt så känner jag mig inte sådär jättetrött längre. Skumt, har varit megatrött hela dagen och nu när man "måste" sova, ja då fan ska man bli pigg! Vad är det för fel på mig?! Jobba 7-12 i morgon och sen träffa en klasskompis för en snabbfika innan jag ska hämta barnen på dagis. Sen kommer min mamma någon gång under eftermiddagen och hämtar dom. Funderar på att överraska älsklingen med en romantisk middag när han kommer hem hihi. Kan ju vara nåt kanske ;-)

Just det, har inte berättat men på torsdag nästa vecka blir operationen av min hand av. Ska bli skönt att få det gjort och att förhoppningsvis få känseln tillbaka i fingrarna :-)

Nej, nu måste jag ta en snabbdusch och sen krypa ner i sängen. Sov gott allesammans!

Torsdag.

Oh my, så trött jag är. Älsklingen och de han jobbar med fick för sig att de skulle börja tidigare idag så de åkte redan vid 04.30. Vaknade såklart av att hans klocka ringde vid 04. Lyckades i alla fall somna om strax efter att han åkt. Förstår inte hur han ska orka för de är ju inte hemma förrän 17 igen! De har jobbat över hela veckan men jag hoppas de jobbar i vanlig tid i morgon så han orkar umgås med mig på kvällen då vi är barnfria och allt :-)

Jobba idag igen. 15.30-20.30 ganska skönt pass med inte alltför mycket att göra. Utom lite matningar och läggningar, vilket brukar gå rätt fort. Ett kort pass i morgon också sen har jag äntligen jobbat färdigt för den här gången, så skönt! Anmälde mig till vikariebanken igår också, får väl se om man kommer med eller inte.

Nej, men hörrni nu får det vara nog med jobbsnack.

Izabella har tränat på att skriva och det går riktgit bra nu. När hon fastnar på ett ord så frågar hon om vilka bokstäver som ska vara med och sen skriver hon så pennan glöder ;-) Alvar han är...ja, Alvar. Lite speciell men världens goaste. Han har ett humör som svänger rejält just nu men så är det. Det tillhör utvecklingen. Jo, men det var lite om barnen för att "prata" om annat än jobb ;-)

Nu ska vi äta frukost och sen får vi se vad vi hittar på innan det är dags för dagis och jobb. Ha en bra dag!

På väg till dagis.


Nytt till barnen.

 

Gick igenom barnens kläder idag då det känns som hösten snart är här och de flesta tröjor de har börjar bli lite korta i ärmarna för dom så jag passade på att klicka hem lite nya tröjor åt barnen. Allihopa kommer från H&M den här gången.


Tisdag.

På bilden ser ni min älskling som är på väg att möta upp skjutsen till jobbet

Är ledig idag men har faktiskt inte haft någon större lust för någonting. Har mest suttit och degat. Kollat på senaste avsnittet av True Blood och sovit en liten stund. Trodde jag skulle blogga lite mer idag men helt ärligt har jag varken orkat eller haft lust. Så blir det ibland och det är smällar man får ta helt enkelt.

Längtar så mycket till Fredag. Dels för att det är sista dagen på jobbet och dels för att jag och älsklingen blir barnfria och kan ägna oss helt och hållet åt varandra. Får se om vi hittar på något speciellt eller om vi bara är hemma och myser. Det blir i alla fall (förhoppningsvis) en rejäl sovmorgon på lördag så vi båda får sova ut! Ska bli skönt!

Men ja, det är några dagar kvar tills dess men nu har man i alla fall något att se fram emot :-)

Det ska bli skönt att sluta jobba på fredag och komma tillbaka till skolan sen, men först har jag en heeel vecka ledigt, ska bli underbart skönt faktiskt.

Hoppas ni har en bra dag!

Rubriken ska stå här.

 

Efter att jag hämtat barnen på dagis idag så var vi i parken en liten stund så de fick leka lite. Sen ville de hem och äta lite mellanmål så vi knallade hemåt och har nu fått i oss lite mellis. En aning sent kanske, men det gör inget, vi får äta middag lite senare än vanligt bara.

 

Vet ni hur underbart skönt det ska bli att vara ledig i morgon? Ser fram emot ett par timmars extra sömn och sen blir det en lugn dag, ska inte göra mer än nödvändigt haha. Känner mig helt slut i både kroppen och skallen så ska ta och vila upp mig rejält så jag orkar jobba onsdag kväll. Skulle iofs behöva fixa lite här hemma också, men det tar jag en annan dag ;-)

 

Pratade med älsklingen förut också och det ser ut som de kommer få jobba över lite mer än vad som var tänkt. Förhoppningsvis kommer de iväg från jobbet vid 19 tiden. Trist, för mig alltså haha.


Veckans planer (v.32)


Life is a bitch sometimes..

Noll lust. Jag har verkligen ingen lust att jobba idag. Hade hellre legat kvar i sängen och myst hela dagen, men det är bara att pallra sig iväg och samla på sig så mycket tålamod som möjligt på vägen ner. Har ont i huvudet och är trött, då brukar inte mitt tålamod vara på topp liksom. Fick i alla fall en skön sovmorgon till 10, hade hoppats på att vara någorlunda pigg då, men icke. Aja man kan inte få allt.

Har myst en stund med mina älsklingar och gjort ordning mig mycket mer än så har jag inte hunnit med. Är inte hemma förrän strax efter 21 ikväll och då sover förmodligen allihopa här hemma. Älsklingen ska jobba längre dagar i veckan så han åker redan klockan 5 på morgonen och är hemma vid 18 på kvällen. Långa dagar och vi kommer inte hinna ses så mycket förrän nästa helg. Trist. Men som jag sagt tidigare this is the life of a working class hero.

Man får se saker och ting från den ljusa sidan. Det ger fetmycket cash vid löning sen hihi.

Nej, nu ska jag pussas och kramas lite med mina älsklingar innan jag ska bege mig ut i regnet mot das work. Hoppas ni får en bra söndag!

A very long day.

Äntligen hemma efter en lång arbetsdag. Har varit hemma en timma nu ungefär och har hunnit kramas med mina älsklingar och ätit lite mat. Ska slänga mig i en dusch sen vart efter också. Har besök och vill inte gärna hoppa in i duschen då ;-)

Dagen har rullat på om än lite väl sakta i mellanåt. Det blir lite dötid i mellan alla bestyr på jobbet och det har varit varmt som vanligt och jag har ju bara haft två raster på hela dagen. En halvtimma på förmiddagen och en halvtimme på eftermiddagen, inte mycket att hurra för men ändå bättre än inget :-) Är lite kokt i huvudet nu.

Inte så socialt att sitta och blogga när vi har besök, men jag orkar faktiskt inte vara så social idag så de får helt enkelt stå ut med min osociala sida.

Min älskling har lovat mig massage ikväll så jag hoppas den blir av. Ska bli otroligt skönt med massage och sen blir det lite film och mys innan läggdags. Det är tur att man jobbar kväll i morgon så man får sova ut lite. (förhoppningsvis)

Nej, ett ganska trist inlägg så jag avrundar här. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!

Off to work


Chokladmuffins och mys.

 

Igår kväll blev jag lite rastlös och fick för mig att baka chokladmuffins. Hade dock ingen kakao så fick ta oboy till mina chokladmuffins ;-) Jag och älsklingen tog oss ett smakprov igår kväll och de blev faktiskt riktigt goda. Så idag på förmiddagen innan barnen skulle till dagis så fikade vi med saft och muffins. Kommer knappt träffa mina älsklingar under helgen då jag jobbar så mycket så jag passade på att ha lite mys med barnen innan dagis i stället :-)


Black and white.


In the park.

 

Trots att jag var ledig så fick barnen vara på dagis en liten stund. Jag passade på att sova ett par timmar till efter att jag lämnat dom. Mycket skönt! När jag hade hämtat dom igen så begav vis oss av till den lilla parken bakom vårt hus och där cyklade barnen en stund, gungade och snurrade på en såndär snurrgrej. Efter några timmar i parken så gick vi hemåt igen och lagade lite mat och nu tar vi det bara lugnt i väntan på att älsklingen ska komma hem, vilket han borde göra när som helst :-)


Hey!


Always tired.

På väg till dagis

 

Även om jag bara jobbat korta pass hittills den här veckan så har jag varit sjukt trött hela dagarna. Antar att värmen gör sitt också men det känns så pissigt att hela tiden vara så trött. Inget roligt alls. Ser fram emot morgondagen då jag är ledig och förhoppningsvis kan vila ut lite. Ska dock tvätta på förmiddagen men har som tur är inte mycket tvätt så det borde bli klart fort.

 

Träffade mamma en sväng nu på eftermiddagen. Vi köpte oss varsin glass och gick till lekplatsen så barnen fick leka lite, blev inte så lång stund för helt plötsligt var båda barnen tvugna att gå på toaletten så vi fick gå hemåt igen. Hann väl vara hemma 5-10 min innan karln kom hem så vi valde att stanna hemma och göra lite mat i stället och sen tog det inte lång stund innan båda barnen somnade, så nu har de väl sovit i kanske 15 minuter. Lite väl tidigt men det gick inte att hålla de vakna längre. Värmen tar nog på de små också.

 

Nu ska jag slappa framför tv.n och hoppas på att orka vara lite social mot älsklingen i alla fall innan det är dags att ta natta. Har ni haft en bra dag?


Awake before the kuckeliku

God morgon. Idag klev man upp långt innan tuppen. Vaknade av älsklingens klocka som ringde 05. Usch, sjukt trött och ont i huvudet men det ska väl gå bra ändå. Jobbar bara 7.30-12.30 idag sen är jag ledig till fredag och det ska bli underbart skönt!

Igår såg vi som sagt på True Blood, den serien är bra trots att det börjar spåra ur en aning. Det händer en massa saker hela tiden och nya karaktärer dyker upp titt som tätt, är med i några avsnitt och sen försvinner dom. Men jag hoppas att Bill och Zookie (stavas?) blir tillsammans snart igen :-)

Nej, nu ska jag ta och pussas lite med älsklingen innan han ska iväg till jobbet. Hoppas ni får en bra dag!

Bråkstakar.

 

Äntligen är kvällen kommit. Vet inte riktigt vad det har flugit i barnen idag men de var bara lugna en liten stund när vi kom hem, sen tog det fart igen och de har bråkat med mig och varandra. Skrikit och gnällt om allt och ingenting. Jisses.. därför är det väldigt skönt att kvällen är kommen. Nu ska de göras i ordning för natten och när de har somnat sen blir det True Blood med älsklingen :-)


Allt och ingenting


Nu är man hemma igen då efter ännu ett jobbpass. Det gick fort idag, det var bara sista halvtimmen som var lite småseg så jag satt och pratade lite med tanterna och plockade med tvätten för att inte vara helt sysslolös. Varmt och jävligt är det också. Nej, jag klagar inte på sol och värme, men det finns ingen luft på jobbet och det är nästan dubbelt så varmt där inne som ute, inget roligt alls ska ni veta! Ett kort pass till i morgon och sen ledig en dag. Ser dock INTE fram emot helgens långa pass, men ja.. det ger ju pengar om inte annat ;-)

Nog om jobb nu.

Hämtade barnen efter dagis och de bråkade med mig heela vägen hem. De var jättetrötta så nu har Alvar somnat. Låter honom sova en liten stund. Izabella vilar lite framför barnprogrammen och jag måste fixa något att äta. Är jättehungrig nu då vi försov oss lite och missade frukosten. Barnen fick ju på dagis, men jag fick inte med mig något frukost. Får se vad man hittar på sen under eftermiddagen. Går väl ut en sväng och njuter av det fina vädret i alla fall. Karln kommer hem vid 17 tiden och då blir det middag och mys :-)

Nej, nog om massa babbel nu. Hoppas ni haft en bra dag hittills!

Fina små liv.

Min fina små älsklingar!


Veckans planer (v.31)


RSS 2.0