Kolmårdens djurpark

 

Fler bilder kommer vid ett annat tillfälle, måste vänta tills karln har lagt in dom då de finns på hans mob. Vi har haft en toppendag! Åkt linbanan över safariparken, det var en intressant upplevelse måste jag säga. Hade tänkt göra tidsinställt inlägg så ni fick se kläderna vi shoppade igår, men glömde bort det i morse.. det kanske dyker upp senare ikväll, annars får ni vänta tills i morgon helt enkelt!


I am sooo happy!

Kärlek!

 

Vi var på tatueringsmässan igår tillsammans med Adde och Mimmi. Kikade runt lite, lyssnade på rockabilly musik, köpte snygga kläder till barnen och karln köpte sig en t-shirt. (bilder kommer senare) Det tog dock inte slut där, utan de som höll i mässan bad mig komma upp på scen och jag fattade ingenting. Hatar verkligen att stå sådär inför massa folm, men gick upp på scen ändå och de ställde en massa frågor till mig.. sen kommer min älskling upp på scenen och FRIAR! Jag trodde jag skulle svimma! Sen kom de som jobbar på tattoo magazine och ville ta bilder på oss i studion! Så ner i källaren och bli fotade för tidningen och OM de vill använda bilderna så kommer dom med i numret av tidiningen som kommer ut i slutet av maj, så då får ni köpa tidningen! hehe Vi får alla bilder efter att tidningen har publicerats.. grymt kul!

 

Med andra ord, en väldigt lyckad kväll! Nu ska vi dock fixa ordning oss, packa matsäck och hämta barnen hos mamma för att sedan dra vidare till kolmårdens djurpark!


Izabella har ritat..

Izabella har gjort ett födelsedagskort till Martin, så det ska vi ta med till honom sen när vi går dit och säger Grattis! :-)


Changing plans..

Bild från i måndags.

 

Äntligen fredag!, eller vad säger ni?! Jag tycker det är skönt med fredagar eftersom jag är ledig då och dessutom slutar älsklingen tidigt så man får några timmar extra att umgås ;-)

 

Ska lämna barnen på dagis vid 9 och sen får jag se vad jag hittar på. Ska handla lite i alla fall. Matsäck till i morgon för då ska vi nämligen till Kolmårdens djurpark. Premiär öppning då och jag fick biljetter till entrèn av en i min klass så det blir gratis för oss att gå in.. nice, nice.

 

Ikväll skulle vi ha gått på födelsedagsfest, så blir det dock inte. Vi kommer gå dit en stund och säga grattis och lite så, men sen ska vi ut och äta med ett par vänner och ev. bio eller vad vi nu känner för. Blir en lugn kväll med andra ord. Måste ju orkar gå runt i djurparken i morgon ;-)

 

Ha en bra dag nu allihopa!


Thursday

 

Lite kladd under lektionen vi hade idag. Vi snackade om döden och vad som händer efter den och en massa annat. Sen kom det två stycken som pratade om demens och sjukvård vilket är två av de inriktningarna som man kan välja till nästa termin. Inte så intressant för mig då jag redan har bestämt vad jag ska välja och det blir inriktningen psykiatri/behandlingsassistent. :-)

 

Efter lektionen skulle jag och en i klassen plugga lite, det blev dock inte så långvarit då de ringde från dagis och sa att Alvar hade ramlat och slagit i en tand. Så jag gick och hämtade honom och ringde tandläkaren. Fick komma dit direkt och det gick kanon och det var inget fel på tanden :-) Älsklingen mötte upp oss hos tandläkaren och sen tog vi ett varv på stan då han skulle inhandla några grejer. Barnen fick nya såpbubblegrejer också så dom har vi provat också. Många bubblor blev det ;-)

 

Nu ska vi ta och stoppa i oss lite mat och sen göra ordning barnen för natten. Hur har er dag varit?


More tattoes..

Älsklingen har gjort det igen...

 

Blev även siffror på fingrarna också

 

Adde kunde ju inte vara sämre han.. så han gadda sig också på fingrarna :p


Nytt konstverk på kroppen!

In action!

 

En början...

Halvklar tatuering.. Nästa gång blir det att lägga i skuggor och färg :-)


Veckans planer (v.17)


Haft en underbar dag!

 

Då var det kväll igen. Dagarna bara flyger förbi! Idag har vi spenderat nästan hela dagen ute och haft det riktigt härligt! Vi träffade Adde och Mimmi vid 11-tiden och handlade med oss lite lunch innan vi gick vidare till Folkparken där barnen fick leka av sig lite medan vi vuxna satt och njöt av solen. Grillade lite korv till lunch och efter ett par timmar begav vi oss vidare. Det blev en mysig promenad runt strömmen och vi stannade även till så barnen fick mata lite änder. Avslutade promenaden på Färgaregården där vi fikade lite.

 

När vi kom hem igen var klockan redan 17.30 så jag slängde ihop lite våfflor till middag. Snabbt och enkelt. Sen fick barnen ta och duscha av sig lite då de var riktigt smutsiga efter alla timmar ute ;-) Nu har de krypit ner i sina sängar och jag ska snart göra min älskling sällskap framför tv.n, i morgon är det tillbaka till vardagen...med blandade känslor!

 

Har ni haft en bra dag?


Sista lediga dagen..

Sista lediga dagen innan skolan börjar igen. Kommer nog vara ganska segt att komma igång igen då jag varit borta från skolan i sex veckor nu i och med praktiken och lovet. Fast får se positivt på det, är ju bara 4-5 veckor kvar tills sommarlovet ;-)

Vi funderar och tänker så det knakar på vad vi ska hitta på denna dag. Vill hitta på något kul när det ändå är sista lediga dagen. Vi har varit ute och lekt massor hela veckan, varit på busfabriken, hälsat på min mamma och min pappa, så vad hittar man på?! Fantasin tryter lite. Tänkte på badhuset men då var inte karln så sugen på det så vi får helt enkelt se var dagen tar oss.

Ska ni hitta på något kul idag?

A wonderful day.

 

Vilken sommarvärme det har varit idag! Jätteskönt! Under förmiddagen åkte vi och fixade karlns mob som strulat lite och så blev det lite shopping ;-) Framåt 13 tiden åkte vi gick vi hem till min pappa där vi fick god mat och jag fick ännu mer pengar hihi. Kom väl hem ifrån pappa vid 16 tiden och då gick vi till parken direkt där vi har sparkat boll, kastat frisbee och blåst bubblor fram tills för en liten stund sen. Just nu står barnen i duschen och jag passar på att blogga lite här under tiden :-) En härlig dag har det varit!


My day :-)

Under dagen var vi ute och njöt av den underbara solen, gled runt lite med en rostig gammal cheva ;-) och njöt lite till av solen. Träffade min syster och köpte ett armband i present till vår kära mamma, då det aldrig blev av under veckan som vi hade bestämt först.

 

Sen bar det av hem till min mamma och barnen fick varsit "litet" påskägg ;-) I påskägget låg fina skor och lite godis. Jag fick också presenter, ett nytt våffeljärn, strumpor, presentkort och...

 

Pengar ;-)

 

Av min älskling fick jag fina ringar (den i mitten och till höger på bilden) ska även tatuera mig på tisdag, som han betalar ;-)

 

Blev inte så många bilder från dagen, men hade en helt fantastisk dag! :-) Idag ska vi hem till min pappa på lunch och så blir det att vara ute och njuta av solen idag med!


It´s my birthday today!

 

Yes, idag fyller jag år och kommer ha fullt upp hela dagen så det blir nog ingen bloggning förrän i kväll...om jag orkar annars blir det ett inlägg om dagen i morgon :-)


Busfabriken.

 

Vi var på busfabriken idag så barnen fick leka av sig lite. När vi kom hem igen blev det lite mat, vila och en film. Nu ska vi snart bege oss ut på en promenad i det härliga vädret :-) Hoppas ni har en bra fredag allesammans!


Långfredag.

God morgon kära vänner, hoppas ni har sovit gott!

Själv vaknade jag med ont i ryggen efter att en liten pojke legat och sparkat på mig i natt. Mindre skönt, men det blir väl bättre under dagen hoppas jag.

Det har varit en hel del flängande i veckan, har inte varit hemma många timmar under dagarna så idag tar vi en lugn slappar dag. Vi går väl ut en sväng så barnen får leka lite, men inget mer ansträngande än så.. tror jag ;-) Tog en liten shoppingrunda med älsklingen igår och fick med mig, en skjorta, tre linnen, ett par byxor och ett par skor hem till mig själv, karln köpte en t-shirt och en skjorta till sig själv, Izabella fick en klänning och Alvar en t-shirt. Så lite fick vi med hem :-) Orkar dock inte ta bilder på allt. Var även och handlade lite nödvändigheter på City gross. Så nu har vi shoppat klart för den här gången.

När jag kom hem hade jag fått ett kort från min farmor och farfar, det låg även lite pengar i kortet. Tack så mycket :-) Fyller ju år i morgon, men som tur är ska vi hem till mamma då, så jag slipper styra med allt själv hehe.

Nej, nu får det bli frukost här. Hoppas ni får en bra dag!

My love is singing..



Ett litet videoklipp från grillningen igår ;-)

Årets första grillning ;-)

 

Årets första grillning. Vi köpte en engångsgrill och korv, sen gick vi upp på det lilla berget bakom vårt hus och grillade, hade även live musik som bestod av en gitarr och två karlar som sjöng ;-) Väldigt mysigt och trevligt och gick inte hemåt förrän vid 21 tiden och när vi kom hem somnade vi gott allihopa hehe.


Shoppat till barnen.

 

Har haft lite abstinensbesvär ett tag så idag fick det faktiskt bli en shoppingrunda! På bilderna ser ni det jag shoppade till barnen, det blev även en present till mamma också. Jag lider av grym beslutsångest när det gäller kläder till mig själv. Har lagt undan en hög med kläder till i morgon så jag hinner fundera lite på det. Behöver visserligen nya kläder, men har så svårt för att hitta kläder som sitter bra! Får hoppas karln kan följa med ner i morgon och ge mig lite smakråd :-)

Full rulle..

Jupp, såhär kan man också roa sig ;-)

 

Medan barnen leker och tjoar ute i parken så roade sig föräldrarna med att ta bilder på varandra...samtidigt! Ja, men vadåååå..vi måste väl också få ha skoj?! Eller?! haha. Dock är bilden några dagar gammal.

 

Ännu en dag full med spring. Först lämnade jag barnen på dagis, åkte och handlade för att sen åka hem och lämna matvarorna, ta bussen ner till station och knalla bort till MAX där jag var på lunchdate med Lucifer och Martin. Trevligt, trevligt. Skildes åt och jag drog mig hemåt. Hann sitta ner ungefär 30 minuter innan det var dags att hämta barnen igen. Vi gick hem och de har nu ätit mellanmål. Det blir lite vila till 15.30 ungefär då vi ska ner och möta älsk på station, knalla upp till stan för att köpa lås till barnens cyklar och sen blir det nog lite lek i parken om vi orkar. Känner mig helt slut redan nu! Har ont i huvudet också..blää..


Veckans planer (v.16)


Wonderful day!

Izabella, Adde och Mimmi.

 

Jisses, vilket underbart väder vi har haft idag!!! Sol, blå himmel och jättevarmt ute! Nice. Det har varit fullt upp hela dagen så därför har jag inte varit vid bloggen förrän nu.

 

Det började med att jag lämnade barnen på dagis vid 9 och sedan gick jag hem igen för att göra ordning mig lite, satt vid datorn en stund och kikade runt lite för att sedan bege mig iväg till älsklingens arbete. Hälsade på lite och snackade skit med de som jobbar där. Strax efter lunch begav vi oss iväg till Skatteverket där vi hämtade personbevis så jag kan fixa nytt leg. Gick även förbi Jonte och boka ny tid för tatuering :-) Hos Jonte satt Adde och Mimmi. Adde höll på med en ny gadd så blev att vi snackade lite skit där med innan vi begav oss hemåt för att hämta barnen på dagis.

 

Vi var ute och lekte en stund i det fina vädret innan vi knallade hem dock dröjde det inte länge förrän Adde ringde och undrade om vi ville ses en stund. Självklart ville vi det så vi begav oss ut till parken bakom vårt hus där barnen fick cykla och leka av sig. Vi fikade lite också och snackade ännu mer skit ;-) Vi var där i ca: tre timmar och då hade klockan blivit så mycket att det var dags att bege sig hemåt för att äta lite middag. Efter maten blev det en film och nu sover barnen gott i sina sängar! Med andra ord har det varit en toppen dag!


Children´s outfit for the day


Natti Natti

Såhär trött blev lilleman efter en dag med massa lek. cykling och mys.

 

Vid 19.30 sov barnen som stockar i sina sängar. Det tar på krafterna att cykla omkring i flera timmar ;-) Ja, sammanlagt cyklade de nog runt 3 timmar! Lägg på lek och mys på det så är det ju inte så konstigt om man blir trött hehe.

 

Jag och karln myste en stund efter att barnen somnat. Lyssnade på musik och bara var. Sen har vi hunnit spela lite Black ops också och nu sitter vi här vid en varsin dator och nördar haha. Ska slänga på en film straxt och som vanligt lär jag somna ifrån den ;-)

 

God Natt på er!


Lekt och cyklat.

Vi har varit ute och lekt en stund och så cyklade barnen lite. Fick i oss lite lunch, slappat och sett en film. Nu ska vi snart ut igen, det är ju så fint väder så lite synd att bara sitta inne då :-)


Alvar cyklar.



Filmade en kort snutt när Alvar cyklade häromdagen.

Boring update..

Har ju inga nya bilder att visa nu, men bjöd ju på några i morse så ni får helt enkelt stå ut med ett bildlös inlägg ;-) Det har varit en fruktansvärt lugn lördag. Har ont i halsen och huvudet så känner inte för att göra speciellt mycket faktiskt.

Mamma kom på förmiddagen och hämtade Izabella, de skulle åka hem till min syster och hälsa på lite. Alvar har lekt med tågbanan och sett på film. En riktigt lugn och skön lördag än så länge. Får se när prinsessan kommer hem igen.

Alltså, jag har egentligen inget intressant att skriva just nu men en liten update fick nu ju ändå ;-) Ha en fortsatt bra lördag folks!

Bilder från igår.


Äntligen fredag!

Haha vilken min ;-)

 

Stålande sol ute, men ska faktiskt ta och städa lite idag. Vet inte om jag ska göra det nu direkt eller ta det i eftermiddag. Måste ju erkänna att jag har noll lust till det, men det måste ju göras.

 

Var superduper trött igår så blev ingen mer bloggning. Kan i alla fall tala om att jag hade en toppen dag! Redovisningen i skolan gick suveränt, fick även tillbaka två arbeten som nu är klara och godkända och efter skolan begav jag mig vidare till praktiken där jag stannade i ett par timmar. Pratade med personalen och de boende, bjöd på fika som blev mycket uppskattad och till sist fick jag en väldigt bra slutbedömning med mig hem. Fick också veta att det andra stället jag var på intevju på hade ringt min handledare och tagit referenser, så kanske ringer de någon dag nästa vecka och vill att jag ska jobba där med ;-)

 

Nej, nu är det väl bäst att sätta fart så man får något gjort. Blir nog lite städning nu innan vi går ut och njuter av solen :-)


Finally!

Dags att dra till praktiken för att hämta slutbedömningen :-)


Pluggat som en gnu!

Efter att ha varit hos mamma och pluggat lite så kan jag nu stryka lite mer på listan över saker som ska in till skolan. Känns såå skönt! De enheter som är kvar väntar jag med tills lektionerna har varit för det kan vara så att man kan stryka en/ett par uppgifter på enheterna då, eftersom vi går igenom det på lektionstid :-)

 

Nu är jag såå seg i skallen, börjar även få huvudvärk så jag tror det blir sängen nu faktiskt! Hoppas ni får sova gott när det väl är dags för er!


Haft en riktigt bra dag!

Näst sista dagen på praktiken är avklarad. Det gick grymt bra. Fick gå med en arbetsterapeut idag och han arbetar på fyra olika boenden så idag var vi på ett av dom, där jag även ska jobba i sommar. Chefen där kom fram till mig och sa att jag skulle känna mig speciell då jag ska vara på demensavdelningen i sommar och där är det inte alla som får vara, men eftersom jag hade fått så himlans bra referenser från min praktik så kände hon sig trygg med att låta mig jobba där. Känns riktigt roligt att man har fått så bra referenser :-) Mycket spring har det blivit idag då vi var på de olika avdelningarna för att prova ut bl.a rullstolar, duschstolar, rullatorer och annat. Men det var kul att vara med och se hur en arbetsterapeut arbetar!

I morgon ska jag först till skolan för att redovisa praktikuppgiften och sedan ska jag till praktiken och hämta slutbedömningen, ska bli spännande att se vad dom skrivit om mig hehe. Ska även bjuda den underbara personalen på fika.. måste ju fjäska lite så man kanske har en chans till jobb där i framtiden ;-) Skämt å sido, ville bara göra något trevligt för personalen då de varit helt fantastiska och jag har trivts där otroligt bra! Känns faktiskt trist att praktiken är över nu! Kommer ju sakna både de boende och personalen.

Om en timma ungefär ska jag hem till min kära mor och plugga lite, bra att mamma finns och har jobbat så länge inom vård/omsorgen så hon kan hjälpa mig med en del uppgifter hehe. OM jag orkar så uppdaterar jag mer i kväll eller så får det bli i morgon.

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag idag!

Trött i ögonen.

 

God kväll. Proppmätt och trött, yes det är vad jag är just nu. Blev lite senare middag idag då vi var iväg och handlade. Har varit en lugn dag idag. Var hemma med Izabella på förmiddagen då hon hade ont i magen så blev inget dagis för henne. Alvar fick gå en stund i alla fall och efter att vi hämtat hem honom så var vi ute en stund. Alvar cyklade och Izabella gungade lite. Annars har det faktiskt inte hänt så mycket mer idag. Är helt slut nu då jag gick upp 05.30 i morse så det blir att natta barnen snart och så småningom krypa ner i sängen själv.

 

Har ni haft en bra dag?


Vad tycks?

Hm.. Jag är inte så duktig på att uppdatera, men det har med praktiken att göra. Har liksom inte orkat och vad ska man skriva.. de dagar jag har praktik så händer det ju inte speciellt mycket mer och när jag är ledig så ägnar jag den mesta tiden åt barnen. Sen är det ju så mycket roligare att blogga om man får någon feedback, respons, kommentarer...eller vad ni nu vill kalla det. Det måste ni väl ändå hålla med om?

Det går i perioder för mig, i mellanåt får jag mängder av kommentarer och ibland inga alls. Jag bits inte så lämna gärna en kommentar när ni ändå kikar förbi :-)

Appropå bloggen så har jag ändrat utsèendet lite. Den blev rosa.. hm.. Rosa är verkligen inte min färg så vet inte riktigt hur det kommer sig att den blev just rosa. Jag vänjer mig nog.. ville bara ha en lite mer "vårig" blogg nu när våren äntligen har kommit :-) Sååå, vad tycker ni?

Älskade busungar!


Veckans planer (v.15)


Strålande sol..

En glad cykelpojke!

 

Vilket otroligt underbart väder vi har haft idag. Strålande sol och inte alls lika blåsigt som de varit de senaste dagarna. Idag var det nästintill vindstilla. Nice! Vi begav oss ut på förmiddagen så barnen fick cykla en stund, blev även lite lek i sandlådan och så gungade dom en stund innan vi gick hem och lämnade av cyklarna. Tog en ganska lång promenad bort till HC och köpte glass som vi njöt av i solen innan vi promenerade hemåt igen. Var ute i närmre tre timmar, superskönt! Får hoppas vädret håller i sig :-)

 

Nu är karln och Alvar hemma hos Martin där de ska hålla honom sällskap under kvällen medan Cissi är iväg. Jag och Izabella roar oss med att se Robin Hood på Disney chanel. Har pluggat lite också, men blir inte klok på alla uppgifter. Tror hjärnan har tagit semester..

 

Nej, ska inte uppehålla er längre utan ska återgå till filmen och mysa lite med min fina prinsessa :-)


Children´s outfit for the day


Åh, vilken härlig dag!

Vi har spenderat ca 3,5 timmar ute i det fina vädret. Jätteskönt och barnen har lekt av sig till max så kanske håller de sig lugna resten av dagen nu ;-) Vi hade även sällskap i parken av Martin, Cissi och Destiny. Fikade och lekte en hel del. En väldans trevlig stund :-)


Saturday again.

Då var det lördag. Damn vad dagarna springer iväg! Solen skiner, himlen är blå dock blåser det en del ute. Men så är det, man kan inte få allt här i världen ;-)

Vi ska ta och fixa ordning oss lite och sen bege oss ut på en promenad. Blir nog att vi stannar till och leker lite någonstans också och lite picknick tar vi med i form av frukt och dricka. Blir nog en bra dag det här..

Vad ska ni hitta på?

Yes, Yes, Yes!!!

Jag fick ett roligt mail idag!

"Hej Jenny!

Jag planerar in dig som semestervikarie på någon av våra våningar under sommaren, prel. under perioden 27/6 – 14/8, med lite introduktion innan.

Är det OK för dig?"

 

Med andra ord, jag har fått jobb! Nice!! *Happyface*


Mother and son day.

 

Idag har vi en mor och son dag, då de andra är iväg under dagen. Jag och Alvar har gått en promenad till affären och så stannade vi till och lekte en stund i parken efteråt. Blåser idag med, men inte lika mycket så det var rätt skönt ute. När vi kom hem igen blev det mys framför barnprogrammen och nu har vi varit nere i tvättstugan med all jäkla tvätt. Ska bli skönt att bli av med den! Nu blir det mer mys innan vi ska ner och hänga upp första omgången med tvätt och sen vänta på att de andra kommer hem.


Soligt men blåsigt.

Trots att det blåste typ storm ute så hindrade inte det oss ifrån att vara ute och leka ett par timmar efter dagis. Solen var ju ändå framme och så himla kallt var det inte även om det blåste :-)


Alive.

Jag lever, men är fruktansvärt trött. Skönt att man fick gå hem tidigare idag från praktiken, det har varit otroligt segt idag, alltså inget fel på praktiken utan jag har bara varit så himlans trött. Det känns faktiskt trist att det bara är en vecka kvar på praktiken! De är så underbara både personalen och de boende :-)

Jo, men som ni nog förstår så är jag hemma igen, ska ta det lite lugnt nu en stund innan barnen ska hämtas på dagis och sen blir det hem igen och fortsätta ta det lugnt tror jag. Jo, fick ändrad tid på praktiken i morgon, skulle egentligen ha jobbat kväll men kommer gå 7-12 i stället då min handledare blir hemma med sjukt barn. Ska bli skönt för sen är det helg för min del :-)

Nej, nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna känner jag, så får ta och hitta på något annat så jag inte somnar. Lika bra att hålla igång till kvällen annars hamnar man i fel dygnsrytm ;-)

See you tomorrow..

My little princess.

 

Här sitter jag och sitter, yes händer inte alltför mycket just nu. Barnen är på dagis och karln är hos Johan och fixar med lite grejer. Han är ledig idag och jag börjar inte förrän 16. Skönt men ändå ganska trist att vara hemma ensam, man är ju van att ha lite liv omkring sig.

 

Intervjun gick bra tror jag, det känns så i alla fall. Hon ska ringa min handledare på praktiken för att se vad min handledare säger om mig haha. Lite nervöst, men förhoppningsvis säger hon bara positiva saker ;-) Men i alla fall efter att hon pratat med min handledare och bestämt sig för om jag ska få jobbet eller inte så ska hon återkomma. Nej, hon sa inte så ordagrant men man får läsa lite mellan raderna.

 

Ska nog ta mig något att äta nu innan det är dags att röra sig. Kommer hem vid 21 ikväll och det blir nog sängen direkt då eftersom jag börjar klockan 7 i morgonbitti igen. Hoppas ni får en trevlig kväll allesammans!


Fylletrattar

Jimmy, Lucifer och Martin. Adde hade gömt sig någon annanstans och jag stod som vanligt bakom kameran ;-)

 

Matchen igår slutade 0-0 den hade kunnat vara bättre, men vi hade i alla fall väldigt trevligt. Grabbarna blev dock väldigt runda om fötterna och det är tur att vägen hem är bred haha. Jag höll min nykter, drack bara en öl eftersom vi skulle hem till barnen igen. De sov ju såklart när vi kom hem, men de vaknar ju alltid så himla tidigt och dessutom ska jag på jobbintervju så vill ju inte stinka som ett gammalt alko då inte ;-) Blev dock förvånad över att karln gick upp tidigt i morse och pigg dessutom! Så som han såg ut igår kväll så trodde jag att han skulle vara en aningens bakis idag, men icke! Skönt det hehe.

 

Jag vaknade dock med en väldans värk i både huvud och nacke. Inte alls kul men har tagit en värktablett nu så får hoppas det går över. Ska som sagt på jobbintervju idag och så har jag praktik ikväll, men går det inte över tills dess så sjukskriver jag mig, kan ändå inte utföra så många sysslor med denna nackvärk! Usch!

 

Nej, nu ska jag ta och göra ordning mig lite så jag är klar när det är dags att gå.


O`Learys

Tjohoo, ikväll blir det fotboll minsann.. AIK - Djurgården. Vi åker inte upp till stockholm utan går till O`Learys med Martin och Adde för att se matchen där. Skoj!! Hoppas AIK vinner :-) Min snälla mamma kommer hit och är med barnen under tiden för dom kan ju inte följa med dit.

Intervjun gick helt okej, får svar senast nästa vecka om jag får jobb eller inte. Lite segt att vänta för man vill ju gärna ha svar direkt! Tycker inte om ovissheten innan man får svar, men det är bara att stå ut!

Nej, har lite att fixa med här hemma innan mamma kommer och vi ska iväg och träffa de andra. Ha en bra eftermiddag/kväll gott folk!

Veckans planer (v.14)


Children´s outfit for the day


Eftermiddagen/kvällen

Idag efter praktiken gick jag, syster och barnen ner till Vasaparken och lekte en stund.

 

Dante fick också prova på att gunga

 

Sen gick vi hem till mamma där vi åt tacos och umgicks en stund

 

Danteman och Alvar

 

Barnen åkte lite sparkcykel också i väntan på min lillebror som skulle skjutsa hem oss.


Happy but tired.

Fick sluta en timma tidigare idag. Skönt, även om vi hade en riktigt rolig kväll tillsammans med de boende. De uppskattade verkligen "festen" vi hade med dom!

Är supertrött så ska snart gå och lägga mig så jag orkar upp i morgonbitti. Slipper gå till praktiken då min handledare kommer och hämtar upp mig. Hon är en supergullig tjej och lätt att prata med. Kunde inte haft det bättre :-)

Kollade min mail nyss och fick ett glatt besked från ett ställe jag sökt jobb på. De vill träffa mig på måndag, så får hoppas det går bra då. Skulle vara nice att få ett jobb under sommaren. Det här stället ligger på gångavstånd, tar kanske 10 minuter att gå dit :-)

Nej, nu måste jag sluta och göra mig redo för sängen. Hoppas ni har haft en bra dag allesammans!

Party with the old people.

 

Nu så, nu har jag tid att sätta mig här en liten stund. Izabella lägger pussel och Alvar kollar på film. Äntligen lite lugn och ro. Det har varit fullt ös hela morgonen, barnen har sprungit fram och tillbaka, vägrat lyssna på vad man säger osv.. Har i alla fall hunnit bädda rent i deras sängar så något vettigt har man ju fått gjort. De är lediga idag och jag börjar inte förrän 14.30 och karln slutar tidigt idag.

 

Idag på praktiken ska vi ha fest med de boende. Det blir partyhattar, tacos och musik. Tror de boende kommer uppskatta det och jag tycker det är roligt att de gör något för de gamla. Det borde vara mer sånt på alla boenden, men tyvärr så är det ju inte så. Slutar 21 idag och då blir det hem och sova nästan direkt för i morgonbitti ska jag upp tidigt igen.

 

Ska snart fixa lunch till barnen, det får bli pannkakor idag. Enkelt, gott och uppskattat av barnen. Jag nöjer mig med salladen som blev över från gårdagens middag :-) Hoppas ni får en bra fredag nu!


RSS 2.0