Vecka 36

Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor.

I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta.

Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand ...

Vecka 36 är en deckare som vågar ha höggravida kvinnor i huvudrollerna och som har ett slut som kommer att få dig att tappa andan och längta efter mer ...
 
Ni måste bara läsa den här boken, den är så himla bra och det är svårt att lägga den ifrån sig när man väl har börjat läsa den! Väldigt spännande och man kan verkligen leva sig in i allt som sker i boken. Rekommenderas starkt!

Ljus i mörkret

 
Orkar inte skriva något vettigt så ni får nöja er med denna bild. Blir att tända lite ljus och koppla av sen, men först ska middag fixas, barnen göras redo för natten och nattas, vika tvätt och duscha av mig. SEN ska jag bara vara och mysa ner mig i soffan!

My car!

Min fina bil :-)
 
Det blev ingen volvo utan köpte denna i stället, den var mycket billigare och går som en klocka. Är himla nöjd med köpet dock hade jag helst velat ha en annan färg men det går ju att lacka om ;-) "projektet" jag höll på med var alltså att ta körkort och i tisdags blev allt klart! Jag klarade uppkörningen på första försöket och teorin på andra. Så skönt att det är färdigt nu! Är riktigt glad så nu kan jag ta mig till jobbet utan bekymmer hehe.

New week.

Lite ljus såhär i höstmörkret.
 
Det bästa med hösten är att krypa ner i soffan med en god kopp te och massa tända ljus! Mysfaktor på hög nivå. En bra bok eller en bra film gör det hela ännu bättre. Annars är hösten inte så mycket att ha enligt mig. I alla fall inte denna höst då det bara regnar och regnar det inte så är det i alla fall grått, trist och ruggigt. Hur vore det om solen kikade fram några timmar om dagen?! Den lyser tyvärr med sin frånvaro och det är bara att gilla läget.
 
Vi kikar runt på bilar och vi har möjlighet att få köpa en jättefin volvo v70 för 25.000. Lite mycket pengar så vi får se hur vi gör, annars får vi leta efter något billigare alternativ helt enkelt, men en bil behöver vi eller i alla fall jag så jag kan ta mig till och från jobbet, bussarna går så himla dåligt på helgerna och har ingen lust att behöva vänta ca 2 timmar på att bussen ska komma när jag jobbar söndagkvällar. Likaså går de dåligt vissa andra tider som gör att jag får vänta länge innan jag börjar eller slutar jobba. Aja, sånt är livet.
 
Nu blir det att fortsätta styra med lägenheten, har hunnit måla om två rum och om en stund kommer pappa och hämtar vår soffa som ska till skroten sen blir det ev. att möblera om i vardagsrummet om vi inte väntar tills vi målat om där med. Fortsätta rensa ur alla skåp och lådor, städa och dona. En rejäl hösstädning med andra ord! Allt ska bort! Nja, inte riktigt allt men allt sånt vi inte behöver/vill ha kvar ska bort.
 
Hoppas ni har fått en bra start på denna vecka!

Oj, vad länge sen!

Det var verkligen länge sen jag skrev nu men mina dagar går åt och jag önskar verkligen att dygnen hade fler timmar. Har hunnit med en massa saker under månaden som har gått. Jag har bl.a. varit på ett "sexparty" hos en arbetskompis. Vi hade grymt kul när vi fick klämma och känna på sexleksakerna och lukta på olika oljor osv.
 
Mitt "projekt" börjar närma sig sitt slut, det har tagit lite tid då jag inte kunnat ägna mig helt åt det. Jag har också jobbat en hel del och börjat den där utbildningen. Det är en CNC-operatörs utbildning, kanske tog jag lite vatten över huvudet när jag började den. Det är mycket att tänka på, ritningsläsning, koordinatsystem, matematik osv. Inte mina starka sidor direkt men det är roligt att lära sig något nytt. Ska börja tillverka verktyg snart i de stora maskinerna, spännande.
 
Inte nog med att man redan har fullt upp utan det pågår en mindre "makeover" här hemma också. Ser ut som ett bombnedslag här just nu, men det blir nog bra när det är klart. Så med andra ord så kommer dator och sånt i sista hand nu för tiden. Men ska försöka uppdatera lite oftare.
 
Jag hoppas att ni mina läsare har haft det bra och fortsätter kika in här :-)

RSS 2.0