Bilder från dagen.






(klickbara bilder)

Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Men åååh, har ni bakat lussebullar, fasen blev inte jag inbjuden för ;-) Så häörligt att låta barnen få vara med me like Du har en fin familj du! Kram.

2009-12-05 @ 21:37:24
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: NinaÅ-Bloggdesigner.

jo, jag älskar julmusik. gör inte du det ;)?

2009-12-05 @ 21:55:11
URL: http://earthangel.blogg.se/
Postat av: Emma-Lou

Du får prova på marinaden. Fastän det är lite sting i, så är den "barnvänlig" om man säger så. Z åt, åt och åååååt av köttet - utan några som helst problem.

2009-12-05 @ 21:56:11
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Princess Charming

åh vilket mysigt julbak ni startat igång. Borde jag med göra men orkar bara inte. Ska städa och tvätta idag. Kanske blir att göra lite knäck med barnen, det är i princip sådant enkelt jag kan tänka mig. Har så stressigt jämt så att späda på med mer måsten känns för jobbigt,..men man vill ju göra det för barnen också =). Städa först,..sen får vi se =). Blir nog att vabba imorgon då sonen inte 'är riktigt bra ännu! Jo,..vilken underbart härlig tapet som syns på flera av bilderna,.får man vara lite nyfiken och fråga vart ni köpt den?? Har flera rum som är i behov av tapetsering och jag gillar den typen av tapeter. Jättefina bilder rent allmänt som du lagt ut,..ni har så mysigt så man kan inte låta bli än att få lite julstämning så här på morgonkvisten. Jag behövde det..tack =). Ha en fin söndag. kram

2009-12-06 @ 09:35:22
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming
Postat av: S U B U R B A N. G I R L

hur gammal är du? du ser himla ung ut! (:

2009-12-07 @ 12:20:09
URL: http://thesuburbangirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0