I hate sura pensionärer!

 

Var nere och handlade lite med Izabella och eftersom det är typ snöstorm ute så tänkte vi ta bussen hem. Men Izabella ville inte åka hem utan vara kvar på stan, så hon fick ett ganska stort utbrott och skrek som en galning. Ja, ni vet envisa barn med stark vilja som inte får som dom vill.. Izabella är nog inte det första barnet som får utbrott, men verkade nästan så.

 

På bussen sitter det mest gamlingar och en del sura blickar fick man på sig och en gubb(jävel) säger: Kan du inte få tyst på ungen? Och några flyttar fram för att man kan ju inte sitta där bak när det är sånt liv! Alltså vad i helvete, har dom aldrig hört barn skrika?! Stanna hemma då för helvete jävla bitterfittor!

 

Ursäkta mitt språk, men blir så jävla sur på tjuriga pensionärer som ska klaga på precis allting! De klagade på andra saker med, men det behöver jag inte ta upp här! Punkt slut.

 

Skönt att skriva av sig ibland. Sömnbrist och irriterad sen innan, så ja.. kanske överreagerar en aning.


Lämna ett avtryck
Postat av: Madde

Haha fy fan vad sur jag skulle vara. :P Förstår dig verkligen. Vi var fyra mammor på stan med fyra vagnar två gick bredvid varandra och två till bakom och så kommer det ett gammalt par och så säger gubben "kan ni inte gå alla fyra på rad nästa gång i stället!" haha, jag är snabb och svarar "absolut de ska vi göra och kör ut precis bakom honom" ;) Fanns massa plats att gå förbi på andra sidan så han hade inget att klaga på.

Kramar.

2009-12-17 @ 11:50:40
URL: http://metrobloggen.se/vhdbrud
Postat av: Kaffehörnan

Halloj

Oj var de en sådan dag för henne idag, en dag är de tip top nästa så här. Så är de ju.

Lite liv har folk väl inte dött av.

Då kan dom gamla aldrig bjuda hem barn barnen, ni får bara komma om de är tyst, ja ja.

Kram på dig

2009-12-17 @ 15:42:20
URL: http://www.metrobloggen.se/planket
Postat av: Elina

Ujuj, arga pensionärer, de ska man akta sig för annars kanske man får en käpp i huvudet. ;) Undrar hur vår generation blir när den blir gammal..

Tack för in-titten, kul att du gillade tomtarna!

Må väl!

2009-12-17 @ 15:55:05
URL: http://oonah.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0