Luciafirande på dagis

 

Det var ett fint luciatåg vi fick se, alla barnen var så duktiga på att sjunga och göra rörelser. Vi gjorde så att Alvar fick gå med Izabellas luciatåg så fick dom vara med varandra i stället. Min mamma och Jossan kom också för att titta på dom. Izabella ville inte riktigt vara med när hon såg att mormor och Jossan var där, men till slut gick hon och ställde sig vid barnen igen :-) Efter luciatåget så fikade vi lite och hade en trevlig stund.

 

Efter att vi var klara på dagis så stannade vi till vid lekparken på vägen hem. Pappsen och barnen busade en hel del och video på det kommer senare :-) Nu ska jag kolla hur det går för middagen, är hungrig som en varg nu, så det ska sitta fint med lite mat i kistan.

 


Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Jättesöta bilder faktiskt :-) vad fina barnen var! Vad bra att de kunde gå ihop istället, bättre peppning för dem ju. Bra tänk :-)



Nope, ingen vila här inte, går icke med en fyraåring hemmavarande (han är ju bara 15-timmars). Förhoppningsvis somnar jag tidigare ikväll, för annars storknar jag väl. Är verkligen aptrött, men det går inte att vila + att jag blir så stel av att ligga ned.

2009-12-14 @ 17:09:12
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: emis

vilka fina bilder på det fina lussetåget!!

2009-12-14 @ 17:59:43
URL: http://www.emis.myshowroom.se
Postat av: Madde

Vad mysigt. :D

kramar.

2009-12-14 @ 18:03:36
URL: http://metrobloggen.se/vhdbrud
Postat av: Kaffehörnan

Halloj

Trevligt med firande o god fika

Då är de snart tid att borsta

kram o gonatt

2009-12-14 @ 21:26:51
URL: http://www.metrobloggen.se/planket

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0