Inga dolda bevis..

En av alla bilder som Izabella har tagit på sig själv ;-)

 

Haha, när jag skulle lägga in bilderna på datorn förut så upptäckte jag att en liten dam hade fått tag i min kamera och tagit sisodär 100 bilder eller nåt ;-) Bilderna är tagna på henne själv, på Alvar, golvet, lampan i taket, datorn osv... Inga dolda bevis här inte! Hehe knasungen!

 

Lek med tågbanan.

 

Vi var ute och lekte hela förmiddagen och hade tänkt gå ut på eftermiddagen, men då öste regnet ner så vi stannade hemma och lekte med tågbanan i stället :-) Blev även lite lek med bilar och dockor också.


Lämna ett avtryck
Postat av: emma/oldbabydoll

sv: Håller med, men oftast känns helgerna väldigt mycket för korta ;)

2010-08-29 @ 21:34:13
URL: http://oldbabydoll.blogg.se/
Postat av: Cilla

Sv:Ja den ska du se! Kolla trailern på youtube är nog lättast..annars rör jag bara till det.;)

Ha en bra kväll

2010-08-29 @ 21:36:44
URL: http://cillapilla.devote.se
Postat av: Cilla

Sv:Det ska jag:) Det där med kameror som hamnat i små händer har jag ju råkat ut för,hahaha!



Natti natti

2010-08-29 @ 21:58:37
URL: http://cillapilla.devote.se
Postat av: Emma-Lou

Hahaha, jaaa det har du rätt i! MOTORIKEN! skrattar gott



Vi hade det jättebra och det blev Toy Story 3 som du märkte :-)

2010-08-29 @ 22:11:15
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: R # B 3 R T

SVAR: Aha hoppas du får en fin vecka då! :) I veckan om man bortser från allt plugg så är jag ledig i stort sätt hela veckan! Min klass ska på läger någonstans men jag valde att stanna hemma. :) Så ska väll bara chilla! Kollar även på en ny mobil, har du någon du tycker jag borde köpa? :) Hoppas att allt är fint med dig? :)



Kramar!

2010-08-29 @ 23:06:36
URL: http://caydens.blogg.se/
Postat av: Vardagsprincessan

tänk vad ens humör kan ändras fort och tänk vad en bra dag helt plötsligt kan bli katastrofal. Jag störtjuter här hemma och är såååå ledsen som jag bara kan bli just nu. Måste bara få skriva av mig. Nu undrar du säkert. Dottern har länge varit helt hysterisk så fort en speciell fröken öppnat på morgonen på dagis. Hon har klagat över att hon inte vill gå dit för att hon är där. En annan fröken har också tyckt det varit konstigt att det just är mot henne hon reagerar. Vi har väl undrat vad det kan vara. Dottern har sagt att hon är dum och att hon tagit henne hårt i armen någon gång,men man har inte trott det varit så farligt ändå. Man har väl inte i sin vildaste fantasi kunnat tro att det kunde vara så. Ikväll fick jag veta att det var värre. Vår dotter var livrädd , hade tårar i ögonen och berättade gång på gång samma historia att fröken har kastat in henne hårt i väggen , dragit henne hårt i håret, slagit henne hårt i huvudet med knytnäven osv. De har ju dessutom varit själva ca en halvtimme de morgnarna när hon har öppnat på dagis för vår dotter lämnas först av alla på dagis och en annan fröken kommer en halvtimme senare,så hon har ju haft fritt fram där och ingen har sett något. Hon har sagt att vår dotter inte får säga det till någon. Jag trodde inte det var så här illa och vi klandrar oss själva för att vi inte fattat det förrens nu. Vår dotter är annars en godmodig tjej som tycker om alla, glad nästan alltid osv. Jag frågade henne gång på gång om detta och hon svarar samma sak hela tiden med tårar i ögonen. Jag sa att vi ska hjälpa henne och att vi ska prata med rektorn för så får INTE fröken göra! Min man är iväg nu (kl är nu 23.03) och lämnar dottern hos hennes farmor och farfar. Vi tänker INTE ha henne där så länge hon är kvar. Den fröken skall flyttas genast! Jag är sååå ledsen....orkar inte mer just nu....den fröken är dessutom vår granne , hon bor i huset bakom oss =(,..vill flytta NU!!

2010-08-29 @ 23:08:57
URL: http://www.vardagsprincessan.blogspot.com
Postat av: Vardagsprincessan

hur kan det här hända vår älskade lilla flicka. Jävla fröken =(

2010-08-29 @ 23:48:23
URL: http://www.vardagsprincessan.blogspot.com
Postat av: Zoofie

Hej!

Först och främst - förlåt om du tar detta som reklam! Radera det isf.

Jag har kommit fram till en teori, att Lady Gaga har stulit delar av sin stil från en död tjej, Nancy Spungen. Vad tycker du?

http://zoofie.devote.se/blogs/5735504/lady-gaga---wannabe-nancy-.htm

2010-08-30 @ 00:05:01
URL: http://zoofie.devote.se
Postat av: DONKEN

sicken jäkla busunge. haha! :D bara kameran fortfarande var hel o sådär, så var de la inga problem kantänkas. haha!



japp,s krev lte om kräftskivan i ett inlägg nu så du kan läsa lite mer om de. :P



jag är sugen på mannagrynsgröt.. och jag läste vad vardagsprincessan hade skrivit om dagfisfröknen- så jävla otäckt! ska nog skriva en rad eller tre till henne mer personligen också tror jag bestämt.

2010-08-30 @ 10:27:51
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: rock n roll mamma

hahahaha..hon är så gullig den lilla damen!! och söt med så det är klart hon fotar sig själv!!!



2010-08-30 @ 13:27:01
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: rock n roll mamma

photoscpae funkar fint- jag använde det mest till dessa bilder..förarbete i photoshop men sen lite mer i photoscape på det! det kommer du fixa! jag kan hjälpa dig!

2010-08-31 @ 19:30:06
URL: http://emis.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0