Solstrålar..

 

God morgon solstrålar! Ja, jag syftade på er bloggläsare alltså.

 

Idag är det då skola och dagis som gäller. När jag kommer hem sen måste jag fixa med lite saker och så ska jag försöka slänga ihop en månads resumé. Yes. Tänkte bara kliva in här och önska er alla en riktigt bra dag!


Lämna ett avtryck
Postat av: Anniepie

Japp, är helt sjukt att det är sista augusti nu. Sommaren är defenitivt slut! :( Men den kommer ju igen sån tur är! ;) Hoppas att du får en bra dag, här skiner solen oxå så härligt idag! :) Kram!

2010-08-31 @ 09:50:55
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: Lena

detsamma till dej

2010-08-31 @ 10:03:36
URL: http://lenahaga.blogg.se/
Postat av: Emma-Lou

Hej hallå. Här är man trött, men nu är Z på förskolan och J sover middag så jag passar på att sitta vid datorn och kolla av ett par ting :-)



Idag ska jag inte göra så mycket. Måste förstås lämna tillbaka ett par byxor jag köpte häromdagen, de satt inte riktigt bra... Inte jeansen dock, utan ett par andra. Annars är det väl barnmatsgöra på schemat och ja, inte så mycket mer.

2010-08-31 @ 10:10:36
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: DONKEN

den blev ju iaf bättre,(DAGEN) lasse kom hem o tog hand om vincernt då jag också är sjuk.. :P lite skoj med månadens resumé! :)

du får påminna mig om att jag också måste plugga, jag ska skriva om fng shiu och hur min personlighet är i de olika elementen.. hehe. det är inte lika flummigt som det låter. ;)



vad ska ni gö för mat ikväll? vi ska käka våfflor. mmh.

2010-08-31 @ 19:15:21
URL: http://donkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0