Plugg.

 

Fick sluta tidigare idag, så skönt. Nu är det visserligen meningen att jag ska plugga hemma så ska väl sätta fart med det snart innan det är dags att hämta barnen. I morse var jag brutalt trött och vi försov oss en aning! Klev ur sängen 08.25 barnen börjar nio.. inte så bra och det blev stressigt värre vill jag lova. Vi hann i alla fall nästan i tid. Kom några minuter för sent men det är ju inte hela världen.

 

I eftermiddag/kväll kommer förhoppningsvis min kära fader med en bokhylla till oss. Den ska vara i Alvars rum så han får plats med sina saker och det slipper se så tomt ut ;-) Får se om pappa hinner/orkar komma förbi idag. Han jobbar typ HELA tiden. Ska i alla fall bli skönt att få i ordning där inne på Alvars rum, dessutom är det kul att inreda lite hehe.

 

Vad vi ska hitta på i eftermiddag vette tusan, kanske blir så att vi möter upp älsklingen sen efter att han har slutat. Då får vi oss frisk luft och en promenad. Det kan behövas så man inte segar ihop alltför mycket ;-)

 

Nähe, plugga var det ja..


Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Vad vore väl mänskligheten om man inte fick en speciell liten varelse att rå om :-)



Tack för rösten du!



Skönt att sluta tidigare idag! Vad ska ni hitta på sen? (förutom bokhyllan?!)

2010-01-20 @ 14:33:12
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Hoppas på fler bilder senare iaf! Du är en av de få bloggare som verkligen satsar på att lägga ut MÅNGA bilder, det är så kul! :)

2010-01-20 @ 14:39:09
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: N I L M A

skönt att sluta tidigare!

hoppas du får en bra eftermiddag :D

2010-01-20 @ 14:54:28
URL: http://nilma.myshowroom.se
Postat av: Princess Charming

Åh vad roligt med en ny bokhylla,..jag skulle med behöva det,..massor överallt både högt och lågt skulle jag behöva,haha! Har haft en hemmadag med sonen,..har varit så skönt, han är mycket bättre idag och kan nog gå till skolan imorgon. Har nyss ätit ugnstekta äpplen med glass,mums=). Annars går vi bara och väntar på att mannen o dottern ska komma hem. Nu ska jag städa. kram

2010-01-20 @ 15:01:45
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming
Postat av: Emma

härligt att du fick gå tidigare..det är aldrig fel

blev det ngn bokhylla idag?

2010-01-20 @ 20:07:50
URL: http://www.emis.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0