Solen har varit framme..

 

Idag har solen hittat fram igen och eftersom vi inte vet hur länge den stannar denna gång så passade vi på att vara ute. Större delen av dagen har bestått av lek i olika lekplatser och promenader. Riktigt skönt ute idag. Vi köpte även glass och hade mysigt helt enkelt.

 

När vi inte har varit ute så har vi varit hemma, som ni säkert förstod haha. I alla fall så har vi lagat mat, sett en film, myst, badat och fixat här hemma. Man hinner med ganska mycket ändå på en dag :-) Nu är kvällen kommen och Alvar sover redan. Izabella och jag har pysslat lite med hennes "lära-sig-räkna" bok och nu leker hon med sina ponnys. Ikväll blir det att se en film igen när Izabella har somnat ;-)


Igår såg jag på The objective, en väldigt skum film fast ändå ganska bra och sen såg jag Children of Glory och den var riktigt bra. En stark film. Har ni inte sett dessa filmer så se dom :-)

Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Härligt att vara ute och mysigt med film. Testa att göra dessa hamburgare till barnen :-) Själva vinegretten kan ju göras med en sötsur sås istället :-) Blir inte så fasligt starkt då.

2010-07-27 @ 19:38:25
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Fotograf Sofia Wählby

Härlig blogg! :)

2010-07-27 @ 20:31:21
URL: http://sofiawahlby.blogg.se/
Postat av: Anniepie

jag passade oxå på att vara ute lite idag men annars har jag haft massor att göra inne! :P tack för filmtipsen och ha en bra kväll nu! :) Kramar!

2010-07-27 @ 20:45:45
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: ROCK N ROLL MAMMA

härligt med sol igen!man undrar ju lite..lagar ni verkligen mat?? vi dricker bara vatten här :P åhh..min humor suuuger när jag är trött jag vet!!!

2010-07-27 @ 22:50:30
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: DONKEN

vi har också vart ute o gått lite idag. härligt har det varit. :)

Nu är jag hemma från London igen! :D pöss

2010-07-28 @ 00:09:13
URL: http://donkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0