Slö.

Jag "råkade" visst somna. Hur slö får man vara egentligen? Har noll, zero, nada energi idag. Vill bara sova och sova och sova lite till... Tur att barnen har en sån bra pappa som har aktiverat dom under tiden ;-) De hade visst varit ute en sväng också. Fast heeeelt förslappad har jag inte varit. Har precis slängt ihop en potatisgratäng till dagens middag. Blir kött och en god sallad till det också. Ska bli smarrigt. Nej, ska banne mig ut på en promenad så jag piggnar till lite.

Lämna ett avtryck
Postat av: Johanna - mamma till Leia

sv: tack :)

2010-06-08 @ 16:06:52
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Emma | Fotoblogg mixad med vardagen

Hejsan! Nu är jag tillbaka med en helt ny blogg. Du hade kommenterat ett inlägg för ett tag sedan i bloggen shaynecocaine.webblogg.se och jag tänkte bara meddela att jag har denna blogg nu (klicka på länken och du kommer till min nya blogg). Jag ber väldigt mkt om ursäkt att jag inte har svarat tidigare men jag har mått dåligt och inte haft nån lust att blogga men nu känner jag att det är dags för nya tag! Hoppas du vill fortsätta ha kontakt med mig som vi hade förut och tack för ditt tålamod att orka läsa denna konstiga och tråkiga kommentar -skratt-.



Puss

EmmaEriica

http://emmaeriica.webblogg.se

2010-06-08 @ 17:44:59
URL: http://emmaeriica.webblogg.se/
Postat av: Kaffehörnan

De är nog ingen fara med dig,batteriet kan ju ta slut.Du är ju igång varje dag lämna hämta dagis, laga mat o hela den biten

Är man så slö o sover, så behöver du sova

Bara jag från klok person ha ha de lät nåt

kram från mig

2010-06-08 @ 18:44:37
URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0