Ute igen.

 

Efter att vi hade ätit och grejat lite så gick vi ut en stund till. Det behövdes verkligen då barnen for mellan golv och tak här hemma! Det märks tydligt när de inte varit på dagis, så det ska bli skönt att ordningen återställs i morgon ;-)

 

Nu är det dags för bad och sagostund för barnen och sen vartefter ska de sova också. Får se om jag dyker in lite senare, karln skulle spela lite med J och J sen. De har börjat spela något nytt spel på datorn nu i stället så den har varit ockuperad ett par kvällar nu haha. Gör ju inte mig något iofs för jag har ju laptopen om det är så, men jag har varit så trött de senaste kvällarna så därför har det inte blivit några senare uppdateringar.

 

Nja, ska väl se om jag hittar några bra filmer att se ikväll, men det känns som man har sett de flesta faktiskt. Hm.. Kom gärna med filmtips om ni har några :-)


Lämna ett avtryck
Postat av: Emma-Lou

Jag har inga filmtips i dagsläget, om du inte har sett "The Hills"- eller "Wrong Turn"-filmerna...? Lite skruvade rullar, men funkar, haha.



SVAR: Tack :-)

2010-03-08 @ 19:08:50
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: Emma-Lou

Vi kollar inte heller så ofta på komedi, även om det händer IBLAND! ;-)

2010-03-08 @ 22:14:06
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: princess charming

Ja här har vi haft strålande väder idag med , härligt när man ser solen och hör hur det smälter , sen är det ju grymt kallt på morgonen och nätterna ännu , men man känner ju ändå att våren är på gång och det räcker gott för mig :-D. Har jobbat idag , mådde riktigt dåligt egentligen , men det var bara att ta ett djupt andetag och ge sig in i eländet. Jag var svimfärdig några gånger, men what ever =/. Håller på att göra matlådor till imorgon, men fy vad jag tycker det är tråkigt, i alla fall när man är trött och bara vill sova. Nej det har inte hänt så mycket i min vardag i dag,..eller njae,,lite kanske men ska skriva om det..kram

2010-03-08 @ 22:22:07
URL: http://www.metrobloggen.se/princesscharming
Postat av: Anonym

vem lär bli större?

2010-03-09 @ 09:07:09
Postat av: Jeanette

kanske for sent, men du kan hitta litt inspiration här



http://www.babydjungeln.se/ensam-hemma-1/



Där kommar nok en andre dag du skal hyr film :D

2010-03-09 @ 11:49:21
URL: http://www.babydjungeln.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0