Förkyld.

Jag känner mig helt färdig, slut, kaputt. Just nu lever jag på halstabletter, nässpray och hostmedicin. Natten bjöd på väldigt få timmars sömn pga hosta och täppt näsa. Lyckades ta mig till praktiken som började idag. Skulle vara där 9.30 och som tur va så var det bara information och rundvisning så efter en halvtimme fick jag gå hem igen. Har ett ganska bra schema de här veckorna jag har praktik och i morgon är jag ledig. På onsdag blir det ganska jobbigt dock, börjar 06.45 vilket betyder att jag måste gå upp redan vid 05 för att hinna i tid. Så jag kommer gå 06.45-14.30 eller 13-21.30 fast har ganska många dagar ledigt under dessa fem veckor.

Nu ska jag dock ta och vila upp mig så jag är pigg och kry på onsdag när det är dags igen.

Inget kul att vara förkyld nu! Jag som hade tänkt ta mig till badhuset och skaffa träningskort. Simma och träna i veckan, men det får vänta tills jag är helt frisk igen. Får nöja mig med promenader så länge.

Lämna ett avtryck
Postat av: kaffehörnan

Fy stackare tös, typiskt just nu

Du får krya på dig allt vad du kan

kram

2010-11-08 @ 14:02:23
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Emma-Lou

Nej, vad trist att du är sjuk. Då måste du kurera dig så att du blir bra snart igen. Jag trodde häromdagen att jag var på G att bli förkyld, eftersom jag var hängig och dan, men för att vara helt ärlig, beror mitt hängiga jag på sömnbrist. Sov inte så bra inatt heller, men det var mensen som attackerade mig ;-)



Nädu, krya på dig så att du kan börja att träna snart igen! Gör lite sjukdrycker:



http://emmalou.myshowroom.se/het-kycklingsoppa-med-inslag-av-tomat-till-sjuklingen-recept-bild/



http://emmalou.myshowroom.se/the-mot-halsont/



http://emmalou.myshowroom.se/sjukdryck/



KRAMAR

2010-11-08 @ 16:09:59
URL: http://emmalou.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0