Ett bvc besök.

I morse var vi som sagt på BVC med Izabella. Hon växer så det knakar vill jag lova, följer sin kurva perfekt. Dock ville hon inte vara med på syntestet så vi ska tillbaka i november och hoppas på att det blir av då, Alvar ska också med dit då för att se hur hans språk har utvecklats. Han pratar inte rent och känner man inte honom så är det inte alltid man förstår vad han säger. Han på BVC sa att det egentligen inte var något att oroa sig för så länge han VILL prata och att han PRATAR. Vilket han gör mer än gärna, det är sällan Alvar är tyst en längre stund. Han berättar gärna om saker och ting, vill förklara och ja.. pratar mest hela tiden som sagt. Så nej, jag känner mig inte så värst orolig över hans tal. Alla barn utvecklas olika och han har varit tidig med allt annat så det går väl jämt ut ;-)

Nu ska jag ta och myselipysa lite med mina små älsklingar och lite senare kommer syster yster på besök :-) Hon har fått för sig att hon ska laga pannkakor åt oss, så det får väl bli dagens middag. Vad ska ni ha till middag idag?

Lämna ett avtryck
Postat av: maria - foto fööfään!

sv: åh tack :) kul eftersom den tog evigheter att göra xD

2010-09-13 @ 16:15:35
URL: http://sloarez.blogg.se/
Postat av: E m e l i i a a n n n

Hejsan!

Vilken snygg blogg du har!:)

Allt bra?=)

2010-09-13 @ 17:23:17
URL: http://emeliiaannn.blogg.se/
Postat av: Anniepie

Åhh va kul att syster yster kommer till dig! ;) och gör pannkakor med dessutom, mums! här blev det spenat prinskorv och ägg osv Enkelt och gott! ;) Ha en bra kväll nu. Kram!

2010-09-13 @ 18:09:09
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: DONKEN- 2barnsmorsa 2 be

ojoj! hur lång o tjock var hon då? :P

hur gammal är hon nu förresten, och alvar?



ne inge kul med massa skithjärnspöken.. men idag är det bättre som tur väl är. :)

brukar skriva av mig på papper också, och då kommer alla tårar fram också. då skriver jga ju direkt ur hjärtat, och namnger allt o alla och skriver på riktigt. så att säga.

Man ska ju elda upp såna arga anteckningar, men det är ju sällan man gör det.



som sagt, skönt att det är bättre idag. :)

pöss på dig

2010-09-13 @ 18:38:58
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: rock n roll mamma

skönt att du inte är sådär stirrig över talet som en del kan v ara.han gillar o prata o kpommer fixa det galant sen när tiden är kommen för talet att utvecklas ordentligt

2010-09-13 @ 19:58:40
Postat av: rock n roll mamma

helt meningslöst o tävla om sånt! man undrar om de har dålig självkänsla- vi gör inget speciellt. är ganska trött..o har ont i vaderna..haha..gick fortt innan o det var inte sååå smart! ni då?

2010-09-13 @ 21:34:54
URL: http://emis.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0