Our Saturday.

Black ops - Moon (zombie map)

Förlåt för den usla uppdateringen, men har haft fullt upp med annat idag. Då det har varit underbart skönt väder ute idag så passade vi på att vara ute och njuta lite av vädret. Barnen lekte och cyklade och vi tog en promenad. Var inne på ÖB också där jag fyndade strumpor till barnen för 7kr/paret. Sen bar det av hemåt och vi började med rensningen i lägenheten. Tre säckar med leksaker kommer att kastas/skänkas. En del är trasigt och en del är sånt som barnen inte bryr sig om längre och så rensade vi bland massa papper som man på något vis alltid lyckas samla på sig. Längre än så kom vi inte idag eftersom det är så mycket annat runt omkring som ska fixas.. ja, ni vet mat, tvätt osv.. Men vi har haft en mysig lördag ändå. Många skratt har det blivit och barnen har varit så duktiga hela dagen och hjälpt till att rensa bland leksakerna.

Nu på kvällen så blev det lite spelande med Adam och Pasta (Niklas) men jag la ner nu, men grabbarna spelar än. Får väl se hur länge dom har tänkt sitta uppe. I morgon fortsätter vi med rensningen, allt ska bort! Nej, inte precis allt, men mycket. Det kommer bli en stor förändring här hemma när allt är klart och det ska bli så skönt! Dock kommer det ta ett tag men jag kommer uppdatera er lite om hur det går och ev. slänga in lite bilder så ni får se hur det blir.

Nu ska jag vara lite social igen. Om man nu kan kalla det socialt att sitta och spela ;-) Hoppas er lördag har varit bra!

Lämna ett avtryck
Postat av: mysan

mysigt, kom precis hem är med emelie

2011-09-17 @ 23:38:15
URL: http://myedenvad.blogg.se/
Postat av: Kashaya

Skönt att rensa ut lite.=)

2011-09-18 @ 00:53:20
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: susanne

Det har ju varit ett super väder idag. Har oxå varit ute och plockat bort sommar växterna. Det är alltid skönt när man har fått det gjort. Sedan kan man plantera ljungen och låta hösten komma;)

Har jobbat kvällen. Det gick bra. Alla stod på benen och ingen ramlade...Det var som vanligt=)Det var till att hjälpa dom i säng, natta och att lugna..Gamla är som barn;)../ Kram Suss

2011-09-18 @ 05:56:24
URL: http://sussifartenigen.blogg.se/
Postat av: Johanna

skönt med såna rensningar :)

2011-09-18 @ 09:34:10
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: A N G E L I J N A

SVAR; det är bra :D

2011-09-18 @ 10:26:52
URL: http://angelijnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0