No picture.

Igår blev det inget bloggande pga att jag helt enkelt inte kände för det. Jag hade dessutom fullt upp med andra saker. Så kan det bli ibland. Vi hade i alla fall en trevlig alla hjärtans dag med syster och Dante på besök en stund och sen middag hos mamma. Jag fick även en fin ljuslykta och choklad :-) Får se om jag lyckas stå emot chokladen eller om jag slukar den på en gång haha.

Ska ta och göra ordning mig för att dra ner till gymmet. Ska träffa min träningskompis där och så kör vi först ett pass på gymmet och sen blir det ett pass Ki - Balans. När vi är klara där nere så blir det att springa hem, duscha, äta lunch och sen vidare till ett möte och ikväll ska barnen på dans. Alvar ska få prova på en gång i gruppen som är innan Izabellas grupp. Får se vad han tycker om det.

Trodde det skulle bli lite lugnare den här veckan, men det är mycket på schemat varje dag nu också. Har dock inget planerat fredag, lördag, söndag förutom träning dårå. Ska bli skönt med ett par lugna dagar i alla fall :-)

Nu måste jag sätta fart så jag hinner ner i tid för det värsta jag vet är att behöva vänta på folk och då vill jag inte att de ska behöva vänta på mig!

Lämna ett avtryck
Postat av: Sofie Aina

Svar: Jo den var jättebra, lika bra som alla andra mission impossible :)

2012-02-15 @ 08:04:52
URL: http://sofieaina.se
Postat av: felicia - fotokobran

vad dansar de för något? :)

2012-02-15 @ 12:25:13
URL: http://fotokobran.se
Postat av: linda - en vimsig mamma

tack, det känns bra att var där så ofta =) kram

2012-02-15 @ 12:31:57
URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

Hur gick det, åt du chokladen eller lyckades du hålla dig borta?



kramm

2012-02-15 @ 14:44:34
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Sannalitens.se

Svar: Okej. Min alla hjärtans dag igår var rätt okej under omständigheterna (är ju sjuk) men egentligen är jag lite emot den dagen, känns som ett påhitt bara för att alla affärer ska få sälja lite extra. Fast det är ju en ganske mysig dag ändå. Vad tycker du om alla hjärtans dag? :) Kram

2012-02-15 @ 17:16:39
URL: http://Sannalitens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0