Helgen.

 

Igår hade vi en trevlig lördag, med utelek och barnen fick ta med sina cyklar. De tyckte det var himla roligt att få cykla lite. På kvällen spelade jag lite med älsklingen och en vän från Texas. Det blev zombie och ytterligare ett rekord taget, vi kom nämligen till runda 32 :-) Så bra vi är höhö. När vi spelat klart myste vi lite till en film innan vi gick och la oss.

 

Idag fick jag äntligen lite sovmorgon och gick inte upp förrän strax innan 9. Skönt, det behövdes kände jag. Har under förmiddagen hållt på och tvätta. Är inte helt klar än utan ska snart ta hand om den sista tvätten. Ska bli skönt när det är färdigt, det är verkligen tråkigt att vika tvätt. Våran lilla prinsessa här hemma har blivit sjuk också, hon hann med att kräkas tre gånger under loppet av en timme, Usch, hatar verkligen magsjuka! Har inte tid med det heller för den delen. Hoppas verkligen jag klarar mig ifrån det! Så med andra ord blir det en lugn hemmadag idag.

 

Hoppas ni har haft en trevlig helg allesammans!


Lämna ett avtryck
Postat av: Johanna

Låter som en bra helg :)

min helg har varit helt okej, förutom en väns svek...

2012-03-18 @ 15:49:45
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: anniepiie

Härligt att ta ut cykeln! :D Vill jag oxå, men har regnat och varit trist väder idag! :P Håller tummarna för att du slipper magsjukan... Kramis

2012-03-18 @ 18:00:25
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

Du förtjänade en sovmorgon:)

2012-03-18 @ 22:37:42
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Monrou

SV: :) hur gamla är dina barn?

2012-03-19 @ 07:02:02
URL: http://monrous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0