Infomöte och intervju.

Vet ni, man får en så härlig känsla i kroppen när man hör hur omtyckt man är på jobbet. För ett par veckor sen annonserade de ut tjänster på ena stället jag jobbar på. De ska nämligen starta en ny grupp där då behovet av mer personal verkligen finns och igår fick jag höra att flera av mina arbetskamrater har sagt till chefen att de vill att jag ska få en av dom tjänsterna :-) Kan ju vara skönt att få mer fast jobb och inte bara hoppa omkring både ute och inne. Hur det än blir så trivs jag kanon på båda ställerna och är glad så länge jag får vara kvar! Har idag varit på infomöte om detta och även en snabb intervju, kändes ju lite skumt att chefen som man träffar och pratar med mycket ändå höll i intervjuena. Jag menar, hon vet ju redan hur man är som person och hur man funkar i gruppen hehe. Nåja, nu håller vi tummarna för att jag får en av tjänsterna.
 
När jag kom hem förut så drabbades jag av en rejäl migränliknande jäkla huvudvärk. Det är så jobbigt och det enda som hjälpte var att lägga sig i mörkret en stund. Tog två tabletter också, så nu känns det lite bättre. Ska äta middag nu, karln gjorde pannkakor till barnen men jag ska nog ta mig lite soppa. Är inte så förtjust i pannkakor. Sen blir det att pyssla lite eller bara slappa framför en film. Lägga sig tidigt för i morgon väntar jobb igen 6.45-21 lång dag med andra ord.
 
Ha en fin kväll nu allesammans!

Lämna ett avtryck
Postat av: Emma

Åh så härligt att höra, håller tummarna för dig!

2013-02-20 @ 21:20:20
URL: http://perfektion.blogg.se
Postat av: Lina

Vad härligt för dig att vara så omtyckt på jobbet, det måste kännas bra i själen :D

2013-02-20 @ 23:06:24
URL: http://linawestrins.blogg.se
Postat av: patriciac.blogg.se

Håller tummarna för dig nu då att du får en av tjänsterna:)

2013-02-21 @ 14:08:27
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hoppas du får en bra helg
Kram

2013-02-22 @ 19:23:42
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: anniepiie

men va roligt, håller tummarna att du får en av tjänsterna! :D SV: Tack tackar, jo det blev himla bra! :)) Trevlig helg! kram

2013-02-22 @ 21:56:13
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Emma

Tur att det snart är måndag då :)

2013-02-23 @ 08:44:50
URL: http://perfektion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att säga?:

Trackback
RSS 2.0