Middagstips - Persiljekassler i ugn.

Persiljekassler i ugn.
400g kassler
2dl vispgrädde
1dl riven ost
1/2 dl hackad persilja
1krm vitpeppar
Sätt ugnen på 225 grader. Skiva kasslern och lägg den i en ugnssäker form. Blanda grädde, ost, persilja och peppar. Häll såsen över kasslern och gratinera i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med ris eller pasta.
Lämna ett avtryck
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ
Lät som en väldigt smidig maträtt:)
Hmm jag vet inte riktigt hur helgen blir. Troligtvis blir det träning - förvånad?^^ haha, sen funderade vi på att ta en tripp till Ullared, men det är inte helt bestämt. Tiden brukar ju gå även om man inte gör något - tyvärr.
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ
ja det ska bli trevlig - om vi nu tar oss iväg. Känns som om inget blir helt bestämt för än vi sitter i bilen haha:)
Tack för berömmet:)
Postat av: Lina
Det där lät himla gott! Synd bara att jag är så dålig på att laga mat haha :(
Trackback